sanal kart oluşturmuyor hata veriyor, kimlik doğrulamıyor hata veriyor bu nası uygulama |
Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Uygulama stabil değil. Biraz uğraştırıyor ama bu kampanyalar için uğraşmaya değer.
Hepsiburada kampanyasında harcama alt limiti yok mesela.
Cüzdan kullanmadan kartla öde dediğinizde %15 iade (maksimum 150 TL) hemen yükleniyor hesaba.
-
Hbc oluyor mu yoksa harcama mi -
Cashback tekrar hbc yükleniyor mu? -
hayır. -
Normal hebe averiş harcaması oluyordur herhalde -
Kendi hesabına atabilirsin.
HBC ön ödemeli kartlarla kullanılamaz.
-
Cüzdana yükleyemezsin.
Cüzdana ekleme yoluyla kullanamazsın.
Sadece normal HB alış verişi yaparak kartı kullanabilirsin. Diğer işlemlerde kart otomatik işlemi reddediyor zaten.
-
Şimdi ilk defa hb'de kullandım. İlk denemede onay vermedi. İlk alışveriş olduğu için olabilir, ikinci kez denedim alışveriş gerçekleşti. %15 cashback anında yüklendi. -
doğrulama kısmı sürekli başa dönüyor sinir bozucu 2 sefer yüz kamerasında takıldım
-
iphone'dan deniyorsan Android bir cihazdan tekrar dene.
-
android uygulama bile telefonu kastırıyor
-
“anında yatıyor” diye duyurdukları cashback sisteminde 17sinde yaptığım obilet işleminin cashbackı gelmedi, müşteri hizmetleri de sorunu çözemiyor. sınıfta kaldı. -
Benimde yatmadı. Ugrasilmaz bunlarla
-
6 banka dışında banka hesabından para yatırılamıyor bilinen bir yöntem var mı enparadan yada nays gibi uygulamalardan para yatırmak için.
-
o ibanlardan birine yollayabilirsin önemli olan açıklamaya numarayı yazmak.
bugün hepsiburada ve yemeksepeti harcamasında kullandım anında yattı, şu ayda 1 olayını kaldırmaları lazım ama gereksiz olmuş.
-
Nasıl çözemediler? Ne dediler ki?
-
işlemde işlemde denip durdu, bir hafta sonra geldi cashback. manuel olarak bildirmem gerekecekse ne anlamı var.
-
Ben telefonumda bir sıkıntı yaşamadım. Uygulama zamanla gelişecektir.
-
Obilet için daha iyi cashback veren varsa orayı tercih edebilirsiniz elbette ama zamanla daha iyi olacaktır diye umuyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X