Şimdi Ara

Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
51
Favori
18.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shutterbug

Sabah instagram'dan yazdım. Silin yeniden kurun dediler. Ondan sonra sorunsuz girmeye başladı bende. Ayrıca güncel kampanyalar şunlar

Alıntıları Göster
    Silmeye gerek kalmadı hocam şimdi giriş yapabildim saolun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• arkadaşlar kampanyaların detayları sürekli değişiyor. harcamadan önce tekrar kontrol edin. trendyol 2. harcama vardı fakat 1e düşürmüşler sitelerinde hala 2. harcama geçerli yazıyor fakat uygulamada gözüken geçerliymiş.

• Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU]

• Firma tam şark kurnazı. Hesap doğrulama için kabul etmedikleri kimlik fotoğrafını hesap kapatmak isterseniz şart koşuyorlar.

Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 3 Ağustos 2024; 11:39:55 >
  • haksancan H kullanıcısına yanıt

neden kapatmak istiyorsun

• napervasız kullanıcısına yanıt

Çünkü çipli kimliğim olmadığı için hesap doğrulayamıyorum. Başka yöntem (örneğin kimlik fotokopisini göndermek gibi) kabul etmiyorlar.

Hesap doğrulama yapmayınca hiçbir işlevi çalışmıyor. Bir işime yaramadığı için de kapatmak istiyorum. Ama hesap doğrulama yaparken kabul etmedikleri kimlik fotokopisini hesap kapatmak için zorunlu tutuyorlar.

Madem bunun geçerliliği var o zaman doğrulama yaparken niye kabul etmiyorsunuz? Yazayım imzalayayım dilekçeyi doğrulasınlar hesabıPapel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 3 Ağustos 2024; 12:41:12 >
  • haksancan H kullanıcısına yanıt

Aşağı yukarı tüm ön ödemelilerde süreç böyle işliyor.

Çimli kimlik kartı olmayan ve NFC'siz telefon kullananlar bankalar için artık yok hükmünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Aşağı yukarı tüm ön ödemelilerde süreç böyle işliyor.

Çimli kimlik kartı olmayan ve NFC'siz telefon kullananlar bankalar için artık yok hükmünde.

NFC konusunda pek bir şey diyemeyeceğim fakat yeni kimlik kartları konusunda öyle olması gerekiyor artık eski kimliklerin bankacılık alanında geçerliliği git gide daralıyor ben kimliğimi 2017 yılında değiştirmiştim Tüm Türkiye' de başvuruların açıldığı zaman ilk randevuyu alanlardanım bankacılık işlemleri yapılacak ise artık yeni kimlik şart

• Kampanyaları görmek için Apple store da yorumlara değerlendirmelere de bakayım dedim ama hep botlara yorum attırmışlar. İsim soyisim bitişik kullanıcılar düzgün hatasız Türkçe ile övgüler dizmişler deli gibi bot kasmışlar. Korkutmuyor değil. Kampanyalarına bakacağım eğer işe yarayacak kampanya bulamazsam direkt silerim.

cashcahk kampanyaları bana göre dğil sildim. Uygulama da da üye olmadan göstermiyor, web sitesinde de zar zor buldum kampanyalaını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 6 Ağustos 2024; 21:19:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemeksepeti harcaması yapacak arkadaşlar var ise iki gün önce yaptığım ys market (evet markette geçerli) harcamasına anında 75 TL iade geldi

• uygulama falan çok kötü ben kimlik doğrulama yapmadan uygulamayı sildim

• Papel kart masterpasse ekleniyor mu?

• Can851 kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler hocam.

• https://papel.com.tr/blog/100-tl-hediye-kampanyasi-katilim-kosullari

• Kampanya, 16 Ağustos 2024 günü, 10.00-17.00 (GMT+3) saatleri arasında geçerlidir.
  • Papel kart ile alışveriş yapabilen var mı? Kart bilgileri doğru olmasına hesapta para olmasına ve kartın bütün işlemlere açık olmasına rağmen internet üzerinden alışveriş yapamıyorum güvenli öde kısmında "İşleminiz gerçekleştirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" şeklinde ekran çıkıp o ekranda kalıyor 3D şifresi de gelmiyor haliyle

3 saat önce Spotify aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

3 saat önce Spotify aldım.
    Kayıt açtım sorun yoktur diye dönüş yapmışlar ne denediysem yok olmuyor işleminiz gerçekleştirilemiyor hatası veriyor coffyde denedim Migrosta denedim istanbulkart yüklemesi yapmayı denedim kart geçersizdir diyor sinir oldum hayır acaba ban mı yedik?

Belki de hesapta sıkıntı olabilir. Başka hesap varsa ondan deneyin bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Belki de hesapta sıkıntı olabilir. Başka hesap varsa ondan deneyin bir de.
    Yok denedim şimdi Migrosta diğer hesapta onda da aynı hatayı alıyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.