Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
arkadaşlar kampanyaların detayları sürekli değişiyor. harcamadan önce tekrar kontrol edin. trendyol 2. harcama vardı fakat 1e düşürmüşler sitelerinde hala 2. harcama geçerli yazıyor fakat uygulamada gözüken geçerliymiş.
-
-
Firma tam şark kurnazı. Hesap doğrulama için kabul etmedikleri kimlik fotoğrafını hesap kapatmak isterseniz şart koşuyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 3 Ağustos 2024; 11:39:55 > -
neden kapatmak istiyorsun
-
Çünkü çipli kimliğim olmadığı için hesap doğrulayamıyorum. Başka yöntem (örneğin kimlik fotokopisini göndermek gibi) kabul etmiyorlar.
Hesap doğrulama yapmayınca hiçbir işlevi çalışmıyor. Bir işime yaramadığı için de kapatmak istiyorum. Ama hesap doğrulama yaparken kabul etmedikleri kimlik fotokopisini hesap kapatmak için zorunlu tutuyorlar.
Madem bunun geçerliliği var o zaman doğrulama yaparken niye kabul etmiyorsunuz? Yazayım imzalayayım dilekçeyi doğrulasınlar hesabı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 3 Ağustos 2024; 12:41:12 > -
Aşağı yukarı tüm ön ödemelilerde süreç böyle işliyor.
Çimli kimlik kartı olmayan ve NFC'siz telefon kullananlar bankalar için artık yok hükmünde.
-
NFC konusunda pek bir şey diyemeyeceğim fakat yeni kimlik kartları konusunda öyle olması gerekiyor artık eski kimliklerin bankacılık alanında geçerliliği git gide daralıyor ben kimliğimi 2017 yılında değiştirmiştim Tüm Türkiye' de başvuruların açıldığı zaman ilk randevuyu alanlardanım bankacılık işlemleri yapılacak ise artık yeni kimlik şartquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugAşağı yukarı tüm ön ödemelilerde süreç böyle işliyor.
Çimli kimlik kartı olmayan ve NFC'siz telefon kullananlar bankalar için artık yok hükmünde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyaları görmek için Apple store da yorumlara değerlendirmelere de bakayım dedim ama hep botlara yorum attırmışlar. İsim soyisim bitişik kullanıcılar düzgün hatasız Türkçe ile övgüler dizmişler deli gibi bot kasmışlar. Korkutmuyor değil. Kampanyalarına bakacağım eğer işe yarayacak kampanya bulamazsam direkt silerim.
cashcahk kampanyaları bana göre dğil sildim. Uygulama da da üye olmadan göstermiyor, web sitesinde de zar zor buldum kampanyalaını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 6 Ağustos 2024; 21:19:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemeksepeti harcaması yapacak arkadaşlar var ise iki gün önce yaptığım ys market (evet markette geçerli) harcamasına anında 75 TL iade geldi
uygulama falan çok kötü ben kimlik doğrulama yapmadan uygulamayı sildim
-
Papel kart masterpasse ekleniyor mu?
Bilgi için teşekkürler hocam.
-
https://papel.com.tr/blog/100-tl-hediye-kampanyasi-katilim-kosullari
- Kampanya, 16 Ağustos 2024 günü, 10.00-17.00 (GMT+3) saatleri arasında geçerlidir.
-
Papel kart ile alışveriş yapabilen var mı? Kart bilgileri doğru olmasına hesapta para olmasına ve kartın bütün işlemlere açık olmasına rağmen internet üzerinden alışveriş yapamıyorum güvenli öde kısmında "İşleminiz gerçekleştirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" şeklinde ekran çıkıp o ekranda kalıyor 3D şifresi de gelmiyor haliyle
3 saat önce Spotify aldım.
Kayıt açtım sorun yoktur diye dönüş yapmışlar ne denediysem yok olmuyor işleminiz gerçekleştirilemiyor hatası veriyor coffyde denedim Migrosta denedim istanbulkart yüklemesi yapmayı denedim kart geçersizdir diyor sinir oldum hayır acaba ban mı yedik?quote:
Orijinalden alıntı: the_exorcist
3 saat önce Spotify aldım.
Belki de hesapta sıkıntı olabilir. Başka hesap varsa ondan deneyin bir de.
Yok denedim şimdi Migrosta diğer hesapta onda da aynı hatayı alıyorumquote:
Orijinalden alıntı: the_exorcist
Belki de hesapta sıkıntı olabilir. Başka hesap varsa ondan deneyin bir de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X