Nvi kimlik adresimi kabul etmedi. Bütün bilgilerimi aldılar son aşamaya kadar. Dolandırıcı ödeme sistemi, güvenmiyorum. |
Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
-
Bu gerçek mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu nasıl yorum.
Bu adamlar canlılık testine tabi tutuyor o anda eşzamanlı yurtdisinda adımıza banka hesabı açılmadıgının garantisi varmı?
Uslupsuz birinede cevap yazılmaz sistemi bilmeden anlamadan dinlemeden haber okuyarak kamil oldugunu sanıyor.
Yaptırdinmı onay işin içindemisin. T.c deki bir bankadan daha fazla bilgi istiyor.yüzlerce olumsuz yorum okudum. Basit işler degil kamil ol araştir kamil kamil.konuşma!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
canlılık testinde kırk kez hata verdi ama ben 41. denememde kimliğimi tam olarak okutamadığımı anladım. uygulama hata mesajı vermek yerine direkt atıyor orası ayrı ama ortada sizlerin yararlanamadığı bir kampanyayı karalamanız yatıyor. kedi ciğer ilişkisi yani. ayıqs.
-
Uygulamaya girince sanal kart bilgilerini göstermiyor işleminiz şu anda gerçekleştirilemiyor şeklinde hata veriyor. Müşteri hizmetlerini aradım sistemde bir sıkıntı yok diyor. Sizde durum nedir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamayı silip tekrar yükleyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen ay hepsiburada cashback şartlarında her ay bir kez şartı vardı. Bu limit kalmış sanırım deneyen oldu mu? bu ay ikinci hb alışverişimi papelle yapsam cashback alabilir miyim? sadece hb değil bu arada trendyol yemeksepetinde falan da alışveriş sayısı limiti yazmıyor.
-
geçen ay da bir kez şartı kalkmıştı. ondan önceki ay da vardı bu mesele. 3 kez trendyol elışverişi yaptım geçen ay. hepsinin iadesi ayrı ayrı yattı.
-
İlk çıktığında "Kullanıcılar, kampanyadan bir ay içerisinde bir kez yararlanabilir." şartı kalmış aklımda. Güncellemişler demek ki. Teşekkür ederim.
-
-
Yani hocam? Lafa güzel girizgah yapmışsın ama sonucu boş bırakmışsın.
-
horoza sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan diye, horozda demiş ki banane ben s***r geçerim.
-
Çok tuhaf yorumlar var, yüzde 100 yerli Pazarama bile Kvkk şartlarını güncelledi geçen hafta, bilgileriniz yurtdışına çıkarılacak ve paylaşılacaktır diye..hatta şartı onaylamayanı uygulamaya giriş dahi yaptırmıyor..yani ,hepsi aynı ya hiçbirini kullanmayacağız yada kabul edeceğiz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 11 Ekim 2024; 8:37:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Huawei kullanıcıları için markette yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu anda kimlik doğrulayanlar için 250 tl veriyor bana verdi.
-
Bilgi için teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X