|
Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
Tekrar aradım kayıt açtılar bakalım bazılarında 3D şifresi gelmiyor gelenlerde hata veriyor papel sorun yok diyor hesapta azda olsa bir para vardı hesaba atmak farz oldu zaten dün şifre belirle diye şifre sayfasına attı orada da belirlediğim şifreyi kabul etmedi random şifre oluşturdum da o kısmı geçebildimquote:
Orijinalden alıntı: the_exorcist
O zaman yine bozulmuş. Klasik papel -
boşa uğraşma papelin masterpasle sorunu var migrosta alışeriş yapılmıyor. kendileride kabul ediyor sorunu
-
Hepsi pay deneyen oldu mu aceba -
Hadi Migros neyse de kendi kampanya yaptıkları coffy de bile ödeme yapılamıyor müşteri hizmetleri de coffy deki alışveriş sorunu yaşadığımı görünce kayıt açtı bakalım bu arada fiziki kartı çıkınca önce banka kartı ile yükleme sonrasında ise kredi kartı ile yükleme özelliği gelecekmişquote:
Orijinalden alıntı: napervasızboşa uğraşma papelin masterpasle sorunu var migrosta alışeriş yapılmıyor. kendileride kabul ediyor sorunu
-
Bende de birçok kez oldu... önce yemek sepetinde oldu, o düzeldi, bu sefer hb da oldu... parayı geri çekmek için menüsüne girdim, bankamın ismine basıyorum tepki yok... 2-3 sefer uygulamayı kaldırıp yükledim, aynı (android)... yani oldukça sorunlu bir uygulaması var... -
İlk sanal kartı oluşturduğumda sorunsuz bir şekilde hepsi pay e kaydettim kartı ama 15-20 gün sonra tekrar kullanmak istediğim de sürekli hata verip çektiği parayı iade etti... -
Hepsi burada cashback verdimi hepsi pay icin -
Hepsipay'e ön ödemeli kartlarla yükleme yapmak yasak.
-
Hepsi burada alışverişinde kredi kartı ödemesi olarak bunu seçerek yaparsan iade veriyor ama anında işlem iptal oluyor... -
@papel_app Papel’de kimlik doğrulamasını tamamlayan ilk 15 bin kişi, 100 TL ödül kazıyor. Hemen kimliğini doğrula, ödülünü kazan. 🚀 Kampanya hakkında detaylı bilgi papel.com.tr'de. #PapelForYou #Papel
♬ orijinal ses - PapelPapeltiktokPapel’de kimlik doğrulamasını tamamlayan ilk 15 bin kişi, 100 TL ödül kazıyor. Hemen kimliğini doğrula, ödülünü kazan. 🚀 Kampanya hakkında detaylı bilgi papel.com.tr'de. #PapelForYou #Papelhttps://www.tiktok.com/@papel_app/video/7410345717216054546?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7411164291469100550 -
Huawei cihazlar için uygulamanın son sürümü yok sanırım -
Papel'den memnunum Cashback'leri çok iyi. Umarım böyle devam ederler. -
Bunun konusumu varmış.
Bugun resmen benle kedi fare oyunu yaptilar.
12.15 gibi kimlik bilgisi attim 300 kampanya var diye. 5 saat sonra ne tesaduf kampanya bitince onaylandı hesap.
Sonuc kampanya metninde varmis teknik aksakliklar, kampanya degistirme haklari varmis .
Guvenilir degiller mersis bilgisine kadar herseyi aldilar.
Hani dolandiricilar olur 100 verirsin kurtarmaya calistikca biseyler verirsin bizimkiside o hesap oldu.
Kimlik attik tamamlayalim dedikce biseyler verdik sonuc eller bombos.
Bu konuda en etkili ne yapabiliriz. Bilerek oyaladilar sanki.
Gecmis kampanyasindada aynisi oldu.
Adamlar teknik sebeb diye sart eklemis sizi istedigi zaman onayliyor teknik sebeb diyor. Kaç kisiye yaptilar Allah bilir. -
Bugun bende denedim.
Ardisik sayı birbirinin aynisi sayi kabul etmeyip belirleyebileceginiz sifre sayisini azaltmislar.
Sistemi kuran arkadasla egleniyor galiba. Sifre belirlemek icin 10 deneme yaptim en son cozdum 6 rakamda farkli olcak ardisik olmayacak 78 yada 87 gibi ters düz farketmez.
Mantıga bak hangi sivri zeka dusunduyse sanki zeka küpu cozduruyor bize
-
Aynen öyle kullandığım şifrenin son iki hanesini değiştiririm normalde onu kabul etmedi cok böyle hatırlamayacağım bir şifre oluşturmak zorunda kaldımquote:
Orijinalden alıntı: Expert4212Bugun bende denedim.
Ardisik sayı birbirinin aynisi sayi kabul etmeyip belirleyebileceginiz sifre sayisini azaltmislar.
Sistemi kuran arkadasla egleniyor galiba. Sifre belirlemek icin 10 deneme yaptim en son cozdum 6 rakamda farkli olcak ardisik olmayacak 78 yada 87 gibi ters düz farketmez.
Mantıga bak hangi sivri zeka dusunduyse sanki zeka küpu cozduruyor bize
-
Ben de de aynısı 50 tane şifre yazdım beğenmedi, en son random girdim kabul etti. Not ettim kopyala yapıştır yaparak giriyorum şifreyi çok enteresanlar
-
Bu şifre konusunda çok garipler gerçekten de diğer bütün bamka/ön ödemelilerde kullandığım şifreyi bir tek bunlar kabul etmiyor 😀quote:
Orijinalden alıntı: nierBen de de aynısı 50 tane şifre yazdım beğenmedi, en son random girdim kabul etti. Not ettim kopyala yapıştır yaparak giriyorum şifreyi çok enteresanlar
-
Bende kampanyayı son 1 saat kala gördüm Kimlik onayı uğraştırdı ama sonunda oldu 300 tl direk yattı. -
5 saat ugrastim. Ben alamadiysam alan kisi sanslidir net! Pekde inanmiyorum alabilen olduguna.
Az önce yine aradım saat 18 gibi kampanya sartlari attilar. Tezgahı onden kurmuslar teknik aksakliklarda sorumlu degiliz diye. Yapanlarda kendileri teknik aksaklik falan yok varsada bize ne o sart mantiken gecersiz zaten. Yapiyorsan alt yapida hazırlarsın yoksa altyapın yapmazsın.
Simdi cark ettiler ama ben inat biriyimdir milleti resmen kandirmaya calisiyor firma 300 de istemiyorum bu durumu 300 bin kisi gorsun bilsin ne yaptiklarini. 1 dahads musteriyi aptal yerine koymamayı ogrensinler. Bddk sistmeine girdim sikayet icin yok cuzdan uygulamalari
Merkez bankasina mi sikayet edicez nereye edicez. En az 10 danismana bilgi verdim nerden bulastiysam bunlara sikayet olusturcam elimde belge olsun ilerde sorun yasarsam. Dahada boyle sisteme bulasmam.
300 degil.3000 verse bulasilmaz. Hic guven vermedi papel bana.
Zaten görülen üye olanlarda harcama yapamadıgından bi sürü konudan sikayetçi.
Zor bela üye olsanızda çalışmayan bir sistemin içinde olacaksınız.
Niye kuruldu niye bankalardan daha fazla bilgi istiyorlar . Bilgilerimiz güvendemi. Tedirgin ettiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 13 Eylül 2024; 9:26:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X