Şimdi Ara

Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
51
Favori
18.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada ve trendyol da kullandım. İşlemden hemen sonra iade geldi.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Oluşturduğum sanal kartı hb ya kaydettim ama yemeksepetinde hata veriyor... masterpass e kaydedilmiyor, masterpass e kaydetmeden de yemeksepetinde hata veriyor... mh leri de ertesi gün bir daha dene diyor, bir çözüm bulamadılar şu ana kadar...

Güncelleme : masterpass e kaydetmeden yemeksepetinde kullanabildim... masterpass e hiçbir şekilde kaydedilmiyor... "banka otp validasyonunu desteklemiyor" hatası alıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 25 Temmuz 2024; 22:53:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuyu görmem iyi oldu hemen favorilere ekledim konuyu açan arkadaşa teşekkürler ben de biraz tecrübelerimi belirteyim kullanacak olan arkadaşlara Yemeksepeti market ve Hepsiburada kampanyalarından yararlandım ikisinde de harcama sonrası iade anında geldi sorunsuz Hepsiburada da yıllık tod paketi aldım saniyeler sonra 124 TL iade ys markette de 423 TL harcama sonrası yine anında 75 TL iade geldi zaten bu hesap aç 250 TL kazan zamanında açmıştım doğrulamaları vs yapmıştım bir adres doğrulama kalmıştı -ki o da kolay nvi adres kodu ve adres bilgileri yetiyor- şu anda kampanyaları naystan bile iyi nereye kadar dayanırlar bilmiyorum ama güzel gidiyor bence kampanya konusunda ama eksiklikleri var biri fiziki kart diğeri de kredi/banka kartı ile yükleme bunlarda gelirse epey kullanışlı olacağını düşünüyorum

• Yeni eklenenler var. Gratis %15 Sephora %15 Coffy %20 gelmiş. Deneyimlerini paylaşanlara teşekkür ediyorum. Özel mesajla bana soru soran arkadaşlar müşteri hizmetlerine yazsınlar. Ben sadece konusunu açtım. Benim uygulama ile bir bağlantım yok. Her uygulamada kurulurken belli sıkıntılar olur. Kötülemek yerine gelişmesi için destek olmak lazım. Zamanında herkes Paparacı idi bu forumda. Var mı şu an sürekli aktif kullanan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 25 Temmuz 2024; 22:15:3 >
  • Şimdi papel internet sitesinden ücretler ve limitlere baktım da ilk 1000 müşteriye papel hizmetleri hediye diyor acaba ilk 1000 müşteriden ileride banka/kredi kartı ile yüklemede komisyon almayacaklar mı?
    https://papel.com.tr/ucretler-ve-limitler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 25 Temmuz 2024; 22:16:17 >
  • Yeneksepeti harcaması yaptım 2 saat geçti cashback yatmadı kayıt açtım ilk alışverişten sınıfta kaldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vincente kullanıcısına yanıt
    Benim dünden beri geçmedi, aradım, yemeksepetinde problem var, en kısa sürede çözeceğiz diyorlar... bekleyelim bakalım kaç günde çözebilecekler...

Güncelleme : Ertesi gün geçti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 27 Temmuz 2024; 15:48:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Şimdi papel internet sitesinden ücretler ve limitlere baktım da ilk 1000 müşteriye papel hizmetleri hediye diyor acaba ilk 1000 müşteriden ileride banka/kredi kartı ile yüklemede komisyon almayacaklar mı?
    https://papel.com.tr/ucretler-ve-limitler
    Fiziki kart çıkınca belli olur diye tahmin ediyorum.

• Papel de Hepsiburada alışveriş de iade hemen yatıyor mu ve banka hesabına Hediye para aktarılıyor mu?

• buna nasıl para yüklüyoruz?İlla gösterilen bankalar mı olması lazım?Enparadan iş bankası olana gönderdim 1 tl ,hesaba geçmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    O ibanlardan birine gönderin ama açıklamaya size özel numarayı yazın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Hocam ben garantiden ziraate göndermiştim hemen geçmişti sanırım açıklamaya papel hesap numarası yazmanız gerekiyor ben bakmıştım bir yönlendirme görememiştim ama öyle para yüklüyorum oluyor

• karacaardıç kullanıcısına yanıt

teşekkürler@Orange99

• kredi kartı ile bakiye yüklenebiliyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    Hayır sadece eft kullanılıyor

• uygulamada kampanyalar görünmüyor ?

• can33tokat C kullanıcısına yanıt

Teknosa Mediamarkt gibi bazı kampanyalar kaldırılmış.

Alışveriş yapmadan önce uygulamaya bakarsanız iyi olur.

• An itibariyle giriş yapılamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

An itibariyle giriş yapılamıyor
    Sabah instagram'dan yazdım. Silin yeniden kurun dediler. Ondan sonra sorunsuz girmeye başladı bende. Ayrıca güncel kampanyalar şunlar Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.