Her masada varsın Can. Konuya katkıların için teşekkür ederim. |
Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Bu tiplere laf anlatılmaz.
Gerilmemek mümkün değil.
Allah akıl fikir versin bu tiplere.
-
Buraya yazacağınıza kadar desteğe yazsanız sorunu çözerlerdi.
Merkez Bankası onayı almış ödeme kuruluşu.
Sorun yaşadığınız herkes dolandırıcı olsa işimiz var.
-
Rica ederim kampanyaları epey iyi fiziki kartı da çıkınca üstüne ücreti de olmayınca başvurdum elimizin altında bulunsunquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugHer masada varsın Can.
Konuya katkıların için teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Banka/Kredi kartı ile para yükleme gelirse iyi olacak. Gerçekten uygulama çok güzel
Cloudflare dediği siteye gelen trafiği denetler (ddos protection), ya da dinamik öğeleri burdan yükler (resimler). senin datanı ilgilendirmez bu site.
Outlook da mailleşme uygulaması, maillerde kullanıcı bilgileri zaten paylaşılmamalı, her şirket çalışanının uyması gereken kural.
Kvkk bilgileri zaten içerde saklanıyor Bddk kural gereği.
Ayrıca yurtdışında senin adına banka açsa nolcak ? kredi zaten çekemez, en kolay kredi veren ülke biziz, Avrupa 'da kolay değil o işler.
İkinci ayrıca, datanı korumaya bu kadar önem veriyorsan, hiçbir ön ödemeli uygulama kullanmayacaksın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece iyi niyetli düşünüyorum, İş bankası yurtdışında da hizmet veriyor, belki orda kullanılacaktır. (ama Tayyipland 'de her zaman en kötüsü gerçekleşir)
Iyide hocam hicbir önödemeli mail yoluyla bilgi talep etmedi benden.
Kimligi mail at diyorlar, mernis görüntüsü attırdilar.
Paycelde 2 dkda yaptigim onayı yada paparada gunlerce yapamadım.
Sistem disinda kimseye ne telefonda ne mailde bilgi vermedim diger onodemelilerde.
Bunlarda sistem saçma 40 kisiye bilgi veriyorsunuz.
Bu arada kavga dovus 300 yuklememide aldım bu kadar ugrastirdiktan bilgi verdikten sonra onu almasam olmazdi zaten.
Boyle olcagini bilsem buraya bulasmazdim.
Nasil bir durum bataklik gibi oldu ugrastikca biseyleri verdik degermiydi 300 e degmezdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
78 tane ön ödemeli var. bazısı A4 kağıda dilekçe yaz, imza at foto gönder diyor, diğeri kimliğinle selfie istiyor ... hepsi kafasına göre takılıyor.
Ayrıca, Paycell Kvkk paylaşmanın Allahını yapıyor, her yere satanlar onlar.
Dogrudur hocam.
O zaman devlet el atmalı bu işin bir standartını belirlemeli.
Cüzdan onayına 250 tl kampanyası bitti mi en son saat kaçta aldınız
saat 17.00'a kadardı.
Instagram sayfalarını takip edin.
-
Vakıftan para attım ne zaman geçer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
papel benden de kimliği e mail ile atmamı istedi bddkya şikayet ettim falan sonra bir şey olmadı. papelin yönetiminden aradılar güven telkin ettiler yolladım. sonuçta düşününce iki arama yapıyorsun cb dahil tüm türkiyenin her bilgisi karşına çıkıyor. kim ne yapsın benim kimliğimi.
-
Pazartesi günü başvurusunu yaptığım fiziki kart az önce elime ulaştı dediğim gibi kuryenet ile çalışıyorlar ve -diğer bölgeleri bilmiyorum ama- bizim bölgede acayip hızlanmışlar sabah dağıtıma çıktı mesajı geldi öğlen saatinde kart elimdeydi kampanyaları epey iyi fiziki kart alınır
Ben de istedim.
Belki ileride eczane market gibi sektör kampanyaları gelir diye aldım. (mesela sipay fiziki kartı eczanede kullanıyorum)
Bugün dağıtıma çıktı diye SMS geldi ama teslim edilmedi. Pazartesi gelir herhalde.
-
Kredi kartından uygun faiz oranlarıyla para çekip, nakte çevirebileceğimiz bir uygulama var mı?
Son kullanma tarihi 2027 mi kartın?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X