Şimdi Ara

Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: srdrvrl Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
52
Favori
18.698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiziksel kartım geldi. Sanal kart ile Playstation store ve trendyol ödemelerinde sorun oluyordu, umarım fiziksel de sorun olmaz.

Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cashflow54 kullanıcısına yanıt

edit. amazon hediye çeki 3 saat sonra geldi uzun sürüyor ama cashback anında yattı 100tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincente -- 15 Kasım 2024; 19:39:56 >
  • vincente kullanıcısına yanıt

amazon'dan gelen cashback'i geri banka hesabımıza çekebiliyor muyuz?

• xcode35 X kullanıcısına yanıt

evet. bekletmeden anında geliyor harcama sonrası.

• Hepsiburada alısverisinde bugün 3 kez hata verdi vazgeçtim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU]

Buradaki bankalar disinda para yuklemenin bir yontemi var mi? Buradaki bankalarin alt yapilarini kullanan bir on odemeli var mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tekayak T kullanıcısına yanıt

hepsipara kullanıyorsan hata verir. site hepsicüzdana yükleyip oradan düştüğü için papel kabul etmiyor.

Beklerim diyene bu ay Tami 500 lira üzeri tüm e-ticaret harcamalarında %20 iade maksimum 500 lira veriyor.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

iki gün önce 1000 liralık trendyol alışverişim oldu tamiyle. ilk harcamaya 30 tl verip kampanyalar birleşmez diyip paranın üstüne çökmez umarım beklemedeyim.

• ardack kullanıcısına yanıt

fast ile onların birine gönder nereden gönderdiğinin önemi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: cashflow54

iki gün önce 1000 liralık trendyol alışverişim oldu tamiyle. ilk harcamaya 30 tl verip kampanyalar birleşmez diyip paranın üstüne çökmez umarım beklemedeyim.

Daha önce üç kartla filan o şekilde yaptım. Bir sıkıntı olmadı. Yine olmaz diye düşünüyorum.

• Migros yemeğe %10 iade geliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler hocam

• App store ödemeleri için en mantıklı neresi arkadaşlar. Aylık 400/500 tl ödemem oluyor app store’da.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu papel'de para var sanırım. Murat boz ve ozan doğulu'lu konser yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 18 Kasım 2024; 19:31:0 >
  • Paycell nays iyizo mono paparola hepsini kullanıyoruz bakalım sanırım içinde en iyisi bu sizce hangisidir

• Yeni üyelik oluşturmaya çalışınca sim kartın blokeli diyor.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Hoca'm ben papeli niye karalayayım rakip firmada dostum mu var :) para transfer sorunu diyelim vakıfta, o zaman daha adamakıllı bankaları koysun listesine ama bu bir kenara, başka arkadaşlar da yazmış bakın hepsi sadece bana denk gelmiş olamaz zaten. En az 4-5 alışveriş denememde sıkıntı yaşadım saatlerce sistemleri düzelmedi hatta aradım bakım çalışması var dedi hafta içi gün içinde. Aklı başında bir kuruluş mesajla bilgilendirir bakım çalışmamız var diye. Yemeksepeti chasbacklerinde kaç kere sorun yaşadım hatta birini hâlâ alamadım. Evet kampanyaları güzel ama mevcutları içinde bence en kötü ön ödemeli uygulama

• Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt

Ben o arkadaşın mesleğini merak ediyorum. Ön ödemeli cüzdan uygulamaların hepsini övüyor, para mı alıyor karşılığında acaba. En ufak eleştiride millete laf atıyor enteresan bir çar kendisi. Zamanında bu nedenle engellemişim demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 19 Kasım 2024; 11:2:1 >
  • fagala kullanıcısına yanıt

Altı ay içinde hattını taşımışsındır.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.