Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
edit. amazon hediye çeki 3 saat sonra geldi uzun sürüyor ama cashback anında yattı 100tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincente -- 15 Kasım 2024; 19:39:56 > -
amazon'dan gelen cashback'i geri banka hesabımıza çekebiliyor muyuz?
-
evet. bekletmeden anında geliyor harcama sonrası.
-
Hepsiburada alısverisinde bugün 3 kez hata verdi vazgeçtim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
hepsipara kullanıyorsan hata verir. site hepsicüzdana yükleyip oradan düştüğü için papel kabul etmiyor.
-
Beklerim diyene bu ay Tami 500 lira üzeri tüm e-ticaret harcamalarında %20 iade maksimum 500 lira veriyor.
-
iki gün önce 1000 liralık trendyol alışverişim oldu tamiyle. ilk harcamaya 30 tl verip kampanyalar birleşmez diyip paranın üstüne çökmez umarım beklemedeyim.
-
fast ile onların birine gönder nereden gönderdiğinin önemi yok
-
Daha önce üç kartla filan o şekilde yaptım. Bir sıkıntı olmadı. Yine olmaz diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: cashflow54iki gün önce 1000 liralık trendyol alışverişim oldu tamiyle. ilk harcamaya 30 tl verip kampanyalar birleşmez diyip paranın üstüne çökmez umarım beklemedeyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migros yemeğe %10 iade geliyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
App store ödemeleri için en mantıklı neresi arkadaşlar. Aylık 400/500 tl ödemem oluyor app store’da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu papel'de para var sanırım. Murat boz ve ozan doğulu'lu konser yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 18 Kasım 2024; 19:31:0 >
Paycell nays iyizo mono paparola hepsini kullanıyoruz bakalım sanırım içinde en iyisi bu sizce hangisidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni üyelik oluşturmaya çalışınca sim kartın blokeli diyor.
Hoca'm ben papeli niye karalayayım rakip firmada dostum mu var :) para transfer sorunu diyelim vakıfta, o zaman daha adamakıllı bankaları koysun listesine ama bu bir kenara, başka arkadaşlar da yazmış bakın hepsi sadece bana denk gelmiş olamaz zaten. En az 4-5 alışveriş denememde sıkıntı yaşadım saatlerce sistemleri düzelmedi hatta aradım bakım çalışması var dedi hafta içi gün içinde. Aklı başında bir kuruluş mesajla bilgilendirir bakım çalışmamız var diye. Yemeksepeti chasbacklerinde kaç kere sorun yaşadım hatta birini hâlâ alamadım. Evet kampanyaları güzel ama mevcutları içinde bence en kötü ön ödemeli uygulama
Ben o arkadaşın mesleğini merak ediyorum. Ön ödemeli cüzdan uygulamaların hepsini övüyor, para mı alıyor karşılığında acaba. En ufak eleştiride millete laf atıyor enteresan bir çar kendisi. Zamanında bu nedenle engellemişim demek ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 19 Kasım 2024; 11:2:1 >
Altı ay içinde hattını taşımışsındır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X