< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
3 yıllık kart basmak da ne bileyim garip geldi de.
-
Nays 2 yıllık basmıştı fiziki kartlarını onu görünce papel i normal karşıladım açıkçasıquote:
Orijinalden alıntı: shutterbug3 yıllık kart basmak da ne bileyim garip geldi de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
papele üye olayım dedim, uygulamaya giriş yaptırmadı filtreye takılmışım, müşt hizm aradım, kimliğinizi mail ile yollamanız gerekiyor dediler, bu duruma gıcık oldum silin o zaman hesabımı dedim. Hesabı silmek için A4 kağıda dilekçe ve selfie yollamamı istediler 😄 hesabı silmek üye olmaktan daha zor. Cimere şikayet ettim ama sonuç yok tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada ve Trendyol kampanyalarında %15 hediye tek seferlik alışverişte mi geçerli, yoksa birden fazla alışverişte yararlanabilir miyiz deneyen oldu mu acaba?
Ay boyunca çok sayıda kullanabilirsin. Max 150 kazanç
btcturk de aynı şekilde mailden istiyor adını hatırlamadığım bir kaç firma daha. hayır mailden gönderince güvenlik riski daha fazla. uygulama üzerinden kimlik doğrulama yaptırsalar daha iyi ve hızlı sonuç verir eski usül çalışıyorlar kısaca
Youtube premium ödemesini papel kullanarak yapan var mı 7 kasımda yapılan ödeme için cashback vermemiş, youtube'a kaydedip yaptım yazdığı gibi hem de.
-
Papelin her şeyi sıkıntıdır, kullandığım ön ödemeliler içinde en sıkıntılı olanı. Ne zaman kullanmak istesem sistem çalışmıyor, bakım yapılıyor bilmem ne para yüklemesi ayrı dert sadece seçtikleri bankalardan yüklenebiliyor, kaç defa para yükledim harcama için ama sistemleri çalışmadığı için geri çekmek zorunda kaldım. Vakıftan para yüklüyoruz 3 saat sonra geçiyor vs vs benim için artık çöp bir uygulama sildim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-o bankalardan göndermek zorunda değilsin, herhangi birini seç fast ile yolla .d
2- bugün yükleyip kullandım sorunsuz
3- vakıftan geç geçmesinin sebebi vakıfla alakalı. açıklama kısmına üye no yazıyorsun ama vakıf açıklama kısmına başka şeyler ekliyor. vakıftan diğerlerine de yükleyip geçmeyince uyandım mevzuya, bir baktım açıklamaya, benim yazmadığım şeyler yazıyor.
-
Arkadaşın yazdığı gibi sorun Vakıfbank'ta.
Papel'i karalamaya gerek yok.
-
-
Bende Yemeksepeti markette kullanamadım bir kaç gün önce diyeceksiniz ki fiziki kart işlem yapmamışsındır kartı ATM ye takmamışsındır ok ama defalarca kullandığım sanal kartı da kullanamadım 2 sanal kart ve 1 fiziki kart ile 30 dakika denemem sonuncunda başka kart ile ödeme yapmak durumunda kaldım yani kısaca maalesef bu hatalar can sıkıyor geçen de coffy kampanyası olmasına rağmen ödeme yapamamış Migros sanal market alışverişinde de yarı yolda bırakmıştı kampanyaları güzel ok ama sorunlar bunun önüne geçmeye başladı artık
Trendyolda 3D ekranı bağlantıyı reddediyor ama 3d şifre smsi geliyor rezil bir firma ya
-
Papelden starbucks karta yüklemede iade alan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende onu yazacaktım fiziki işlemler dahil yükledikten sonra okudum şartları Starbucks cüzdan dahil değil boşuna yükleme yapmayın en azından iade için yapmayın gelmiyor
Eyvallah hocam sağolasın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazon alt limitsiz %10 eklenmiş. maximum 100 tl.
500 tl altı alışverişlerde sipay %5 veriyordu. papel daha cazip hale geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X