Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Yararlandım gelmiş direkt 500 Tl, harcama için bir saat gün sınırı yok değil mi?
-
Şimdi üye olup doğrulasak olur mu acaba -
15 dakikadır ilk adımı geçmeyi bekliyorum. Telefon numarasını yazdıktan sonra sms gelme ekranı bile gelmedi henüz -
6 hesap doğrulaması yaptık hepsinede geldi 500er lira.
-
Peki dün akşam kayıt olup kart başvurusunu başlatanların suçu ne sayın Papel yetkilileri?
-
sadece şans
-
Haklısınız hocam, bizde pek olmayan bir şey. Siz 6 hesabı 6 ayrı gsm numarası üzerinden yapıyorsunuz değil mi? Tersi mümkün değildir diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim müsadenizle.
-
Hepsiburada.com dan alışveriş yapabilen var mı, 3D ekranı gelmiyor yada çökmüş geliyor -
Kayıt olamiyorsunki sistem patladi telefon onayini gecmiyor suan açgözlü gibi bütün telefonlara saldirarirsaniz olacagi bu -
Aynı sorun bende de devam ediyor. Bu kaç oldu saymadım sistemleri hiç sağlam değil hep patlak. Beceriksizler.
-
Süre sınırlaması var mı hocam harcamak için, harcadınız mı siz? Bir de sanal kart ile mi başka siteden alışveriş yapabiliyoruz bilen var mı? Hepsiburada da hata verdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: takdag90Süre sınırlaması var mı hocam harcamak için, harcadınız mı siz? Bir de sanal kart ile mi başka siteden alışveriş yapabiliyoruz bilen var mı? Hepsiburada da hata verdi
Kendine ait bir kart ile devam etmelisin diyor
-
Aynı sorun bende de var -
Müşteri hizmetleri hepsipay ile ödeme yapıldığından kabul edilmediğini belirtiyor. Sitede başka seçenek yok dediğimde çözüm önerisi yok.
-
alttakini seçersen iade gelir
-
Bu saatte kayit yaparsam gelir mi sitesinde 17 Eylulden beri devam ettigi yaziyor 13 aralikta son yaziyor.
papel.com.trKimliğini Doğrula, 500 TL Kazan Kampanyası Katılım Koşullarıhttps://papel.com.tr/blog/kimligini-dogrula-500-tl-kazan-kampanyasi-katilim-kosullari -
Hayır bugün 16:00'a kadar özeldi bu eski kampanya.
-
Desteğe yazmanızı tavsiye ederim, en azından ben öyle yaptım. Ben de dün akşam tüm kayıt işlemlerini tamamlayıp kart başvurusunda da bulundum. Bakalım ne cevap verecekler.
-
Eski kampanya ile yeni arasındaki fark nedir, şuan üye olup doğrulasak eski veya yeni kampanyadan birşey gelir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X