operatör değiştirdiğimden sim kart blokesi oldu giriş yapamıyorum. Blokeyi kaldırmak için dilekçe yazıp bize gönderin diyorlar 😂😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
ahahah nays kötü diyordum nays tan da kötüsü varmış bende değiştim sim kartı ama papel den sms geliyor sizde nasıl gelmiyor hayret
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pardon yanlış anlamışım dilekçeyi mail olarak atmam yetiyormuş.
ama yine gereksiz uzun. Dilekçe yaz, kimlik önlü arkalı foto çek, selfie çek.
diğer bankacılık uygulamalarında kimlik bilgilerini girmek yetiyor blokeyi kaldırmak için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi bendede sim kart blokesi çıktı bendende tonla belge istedi sanki ev alıyoruz 😄😄 o bilgileri vermiyorum da açmasınlar kendileri bilir zaten papel hesabı açarken verdim sonra kimlik yenileme yaptım tekrar kimlik foto dilekçe vs veremem kendileri bilir üç kuruş cashback veriyorlar pek avantajı da yok
Aynısı bana da oldu, bir palet evrak istediler, bu çok kolay olmuş, daha da zorlaştırsaydınız dedim kapattım. Saçmalık.
Ekleme: Hesap kapatmak için mail attım, aynı saçma uygulamayı orada da devam ettiriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 8 Ocak 2025; 0:26:11 >
Bugün Yemeksepeti siparişime iade gelmedi. Kontrol ettiğimde şu an bu kampanya gözükmüyor. Birkaç gün önce verdi.
işin saçmalığı da ne biliyor musun cihazda oto kayıtlı hesaba giriş yapabiliyorsun. sanal yada fiziki kartla alışveriş yaparken 3d secure kod sms olarak ulaşıyor. eğer sim kart blokesi varsa bu kod nasıl ulaşıyor? tamamen saçma bir sistem ben telefon değiştirsem sittin sene bu uygulamayı kullanamam. hesap mobil onay bloke kaldırırken tonla belge hesap kapatmada aynı tonla belge. FUPS uygulamasında mobil bloke engelim vardı müşteri hizmetlerini aradım uygulama şifremle 5 sn sürmeden kaldırdım. Yıl olmuş 2025 şu saçma prosedürleri uyguluyorlar ya diyecek söz bulamıyorum nays da aynı şekilde mobil onayı kaldırmak için kimlik okutma + eğer Buda çalışmaz ise şubeye yönlendiriyor basit bir işlem için. Bu uygulamaları kullanırken 2 defa düşünmek gerek
kuryenet'midir nedir kartım kayıp
-
kampanya sona ermiş öyle dediler
-
yıllığı 450-480 bandına gelir artık
-
Ben de yaptım şimdi müşteri hizmetleri de zam geleceğini söyledi
Hocam aylık abonelik tarihi gelmeden hemen ödeyip yıllığa geçmenin imkanı var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İptal edip dene olabilir
Yok olmuyor mecbur yenilenme gününü bekleticek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
bende ayın şekilde yaptım şimdi arada bir lazım oluyor sonra premium arıyorum filan uğraşmayayım diye 306 TLye gelmiş oldu 25.5 mis.
-
e simimi 12 pro maxdan 15 pro maxa aktardım,operatör veya sim kart değişikliği olmadı sim kartı başka bir telefona takmış gibi oldum ama sim kart blokesi atmış papel,biraz önce dilekçe ve dekontu yollayıp açtırdım sim blokesini :))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X