< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
aynen hocam vakıftan gönderdim. şimdi ne yapacağız ?
-
1 saat gibi bekleme süresi var malesef..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vakıftan gondermeyin açıklamaya vakıf otomatik ekleme yaptığı için geç gidiyor papele haberiniz olsun hatta vakıftan hiçbir ön ödemeliye göndermeyinquote:
Orijinalden alıntı: mertkoray06aynen hocam vakıftan gönderdim. şimdi ne yapacağız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 25 Aralık 2024; 21:58:48 >
bir daha göndermem hocam bilmiyordum
-
Vakıftan kaynaklı açıklamaya ekleme yaptığı için ondan dolayı sorun çıkıyor ben Denizbank' tan gönderiyorum genelde eğer başka banka hesabınızı eklerseniz 6 ay eft/havale ücret muafiyeti tanımlıyorquote:
Orijinalden alıntı: mertkoray06bir daha göndermem hocam bilmiyordum
Bu papelde , Hepsiburada da hepsipay para ve kartla ödeme yapılamıyor. Sürekli hata veriyor ama sadece kart seçince ödeme yapıyor çok ilginç?
ön ödemelilerin hepsinde böyle hata var malesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllık üyelik alipta iade alan oldu mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aldım ben 2 gün önce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen nkolay dahil ,En son moneypay kart ile ödeme yapabildim.
Üyelik ücreti ne kadar
Papel ile migros whatsapp hattindan aldığım 1000 tllik kod gelmedi şikayet talebi olusturdum dekont gonderdim adamlar papelden kaynaklı sıkıntı var diyorlar papel aradim para bizden çıktı diyorlar. Ne yapacagimi bilmiyorum 10 gun oldu nerdeyse
-
Aldım hocam bu resimdeki siparis numarasını istiyorlar bende diyorumki siparis verdikten sonra sayfayi kapattim nerden bulucam siparis numarasını?
whatsapp'da sana attığı linkin başında yazıyor. her zaman ki kod gelmeme olayı ise konunun papel ile alakası yok, alttaki adrese mail at sipariş no ile birlikte.
prokurumsal@moneypay.com.tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 27 Aralık 2024; 13:15:20 > -
Whattsapp linkinde yazıyor hocam sipariş numarası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Whatsapp çıkan kodu telefon numaramla birlikte soyledim adamların dedigi kodla telefon numarası uyuşmuyor diyorlar bekliyoruz bakalim ne olacak
Bugün denemelik 250 tl kod aldim whatsapp hattindaki sipariş numarası 2 ile baslayan bir numara siparisin olustugunda 3 ile baslayan farklı bir numara oluşuyor. Benden bu sipariin oluştuğu senin fotoğragda paylastigin kodu istiyorlar. Bende sipariş verdikten sonra kaydetmedigim icin o kodu bulamıyorum yardımcı olmuyorlar
Hocam geçen hafta benimde aldığım kod gelmemişti. Kayıt açarken sadece 2 ile başlayan whatsapp kodu istediler verdim 2 gün sonra kod geldi. Sizin durum gerçekten ilginç inşallah çözülür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X