Şimdi Ara

Paper Mage Stat Dizilimi.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar iyi forumlar dilerim herkese.Suanlık carnac-east de bir mageim var levelini söylememe gerek yok yeni açtım.gb çektik item dizcez arkadaşlarla fakat benim anlayamadığım tek nokta şu;
    +8 hp set diyorlar ve yanında illaki mp sette bulunsun diyorlar bunların;

1-Fiyatı
    2-Stat gereksinimleri

açıkca anlatabilrmisinz ? birde paper oluyorum lycaon staff +8 baya para eder +7 mi rebirthmi ? birde genel olarak soracağım şu soru var;

1-Ardreamda iş yapacak şekilde int-mp-hp dizilmi nasıl olmalıdır ?
    2-Akmasada damlayacak bir şekilde paper mage dizmenin masrafı nedir ?

birde not olarak şunu ekleyim; şuanlık için elimde 15 gb var.takılar ve maliyetleri konusunda biraz yardım edermisiniz?

Okuyan,zaman ayıran cevaplayan herkese teşekkürler.

• Paper olcaksan flame olcaksindir. Mp seti level kasmanda yardımcı olmaları için onermislerdir. Ama pvp alanlarında bu bı ise yaramaz. Sen +8hp seti diz. Bosver mp sete gerek yok. Ve bir önerim tam paper olma. 112 int gerisi mp vericek sekilde ayarla. Onercegim itemler.
    +8 linen set
    +7 wrath of erenion
    dual old flame ring
    old ske belt
    old ep
    dual old secret silver earring.
    +7 woe + dual flame ring le inanılmaz damageler verirsin. Hatta bulabilyorsan +8 woe al ama ne kadardır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shotter -- 17 Aralık 2010; 20:44:05 >
  • Carnac ardreamda iş yapabilmen için hele hele paper olucakmışsın.

Iron Set, Dual Fr +1, Dual Cleric Earring+2 şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shotter

Paper olcaksan flame olcaksindir. Mp seti level kasmanda yardımcı olmaları için onermislerdir. Ama pvp alanlarında bu bı ise yaramaz. Sen +8hp seti diz. Bosver mp sete gerek yok. Ve bir önerim tam paper olma. 112 int gerisi mp vericek sekilde ayarla. Onercegim itemler.
    +8 linen set
    +7 wrath of erenion
    dual old flame ring
    old ske belt
    old ep
    dual old secret silver earring.
    +7 woe + dual flame ring le inanılmaz damageler verirsin. Hatta bulabilyorsan +8 woe al ama ne kadardır bilmiyorum.

çok saol kardeşim . birde linen set derken tam olarak söyleyebilrmisin? pek bir bilgim yokta isimler konusunda birde bunlar için 15 gb yetermi ?

• Artar bile. Taş çatlasın 10 gb eder.
  • saolun tekrar.peki artan parayla nasıl bir yol izlemeliyim ?
  • +7 Lycaon Staff
    +8 Paper Set
    Old dual Flame Ring
    Old Skeleton Belt
    Old Elemental Pedant
    Old dual priests earning
    Pathos glove dual
    Walkry set

Ben bu itemlerle Logos gibi bi serverın ardreamında bile iş yaptım sen niye yapmayasın.Hiç hf felande kullanmadan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paper set +8 ne kadar tutar ? ortalama bir fiyat sölerseniz itemlere yüzüklere falan kazıklanmayım sonra birde paper set hp bonuslu olacak fakat tam knighttaki adını söyleyebilrmisiniz elbisenin ? yarı paper olarak gidiorm arkadaşın söylediğine dayanarak..
  • up arkadaşlar gb elimde kaldı yarı paper gidiyorum tam olursa iş yapamicam galiba acil cevaplarınızı bekliorm itemlerin maliyetlerini söylermisiniz ???
  • hacı kafir doğru demiş vede dd 25 siz server da paper mage bayağı medeni cesaretlisin ne diyim tebrik ederim.
    İn yada +2 ep Glass belt agate earring +1 dual old takı alma derim açtırma olayı her türlü masraflı biriktir paranı normal al acele etme mp set gereksiz aslında onun yerine +2 rom yada +3 rom alsan gene tekli skillerin aynı damage i vurur (staff hariç )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

hacı kafir doğru demiş vede dd 25 siz server da paper mage bayağı medeni cesaretlisin ne diyim tebrik ederim.
    İn yada +2 ep Glass belt agate earring +1 dual old takı alma derim açtırma olayı her türlü masraflı biriktir paranı normal al acele etme mp set gereksiz aslında onun yerine +2 rom yada +3 rom alsan gene tekli skillerin aynı damage i vurur (staff hariç )

dd 25 alabilrmym bilmiorm :) yorumun için teşekkürler.vede cesaretli olup olmamakla alakası yok. mage i sevdigim için kasarım ondan sonr abi vs atip adam almamakta zoruma gider. zaten büyük ihitmal çok iş yapamayacağım.gb leri rogue çar açıp aktarabilrim. vede bir sorum olacak. yarı paper olarak gidiyirom her yorumumda yarzdığım gbii. en iyi paper seti hangisidir ? masrafı ne kadardır ? bunlar hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum. teşekkürler

• dd 25 oynadıgın server da yok yalnız istesende alamasssın zaten dd 15 paper mage için 46 görevinden cıkandan alabiliyorsan alırsın oda çok pahalı gereksiz o kadar para vermek olympiada bile 10 gb yalnız rogue a döneceksen mage i hiç dizme derim bu dediğin itemleri eritmesi hakikathen zor mage zevkli karakter tabiki oynaması zevkli ama satması en zor karakter mage ben bunu çok yaşadım 2 tane 80 mage sattım burnumdan geldi
  • yorumun için teşekkürler.peki rogueda stat dizilimi ve item dizilmi nasıl olmalı?_ bir arkadaş cold dagger reb. shard reb. chitin reb. diordu ardream için. birde bir video izlemiştim burda mage işi döktürüyo.(http://www.youtube.com/watch?v=Fi20lRp8cdk&feature=related ) bunu izleyince birden içime bende böyle yatırabilrim gibisinden bir his geldi eğer rogue içinde 15 gb ye dizilebilecek itemleri söyleyebilrmisniz. ? mageleri rahat yatırırmı ? (hp si ve defi düşük oldguudnan belki ama ...) teşekkürler.

• rogue dizmek daha iyi bence boss ları falan daha rahat ve çabuk kesersin Riote , artoss , duke vs ...
    itemlerini satması daha kolaydır her zaman rogue un ticaretini yapmasıda daha kolaydır satmasıda kolaydır alıcısı olur her türlü iyi kötü.
    CHD ,Sherion , dark vane gibi itemler sakın alma ! parana yazık Sherion sword veriyor sword kullanan warrior ardreamde nadirdir değmez , dark vane 80 asaslar içindir critiğin tutma ihtimalini çok yükseltir vede daha fazla vurmasını sağlar CHD nin piyasası değişkendir her hafta değişir genelde gem kapalı şu aralar açılması gündemde zarar edersin alma....
    Stat dizilimi pauldronun istediği kadar HP bonus gerisi dex...
    Skill dizilimi ise 55 te bırak assasien ı gerisini explore ver
  • quote:

rogue dizmek daha iyi bence boss ları falan daha rahat ve çabuk kesersin Riote , artoss , duke vs ...
    itemlerini satması daha kolaydır her zaman rogue un ticaretini yapmasıda daha kolaydır satmasıda kolaydır alıcısı olur her türlü iyi kötü.
    CHD ,Sherion , dark vane gibi itemler sakın alma ! parana yazık Sherion sword veriyor sword kullanan warrior ardreamde nadirdir değmez , dark vane 80 asaslar içindir critiğin tutma ihtimalini çok yükseltir vede daha fazla vurmasını sağlar CHD nin piyasası değişkendir her hafta değişir genelde gem kapalı şu aralar açılması gündemde zarar edersin alma....
    Stat dizilimi pauldronun istediği kadar HP bonus gerisi dex...
    Skill dizilimi ise 55 te bırak assasien ı gerisini explore ver

ozmana elime ne alcam ya ? biliorm gem bugda fakat bugun gitmesinimi beklemeliyim ? magee devammı ? 60 ta spike içn nasıl yapcaz ? pauldron dedigin chitin mi chitin shellmi ? ?

• oyunu bilmiyormusun dalga mı geçiyorsun anlamadım
    Stat dizilimi pauldronun istediği kadar HP bonus gerisi dex... ne demek ????????? paran hangisine yetiyorsa onu al ona göre ver statını demek..
    ozmana elime ne alcam ya ? diye sormuşsun sana chd falan diyen arkadaşların oyunu bilen adamlara benzemiyor 9 dual cleaver yada +8 md dual al sharda yetmez muhtemelen o para...

60 ta spike içn nasıl yapcaz ? spike lv 55 skilli 60 lv seni ne ilgilendiriyor sen ardream olmayacakmısın ???
  • quote:

oyunu bilmiyormusun dalga mı geçiyorsun anlamadım
    Stat dizilimi pauldronun istediği kadar HP bonus gerisi dex... ne demek ????????? paran hangisine yetiyorsa onu al ona göre ver statını demek..
    ozmana elime ne alcam ya ? diye sormuşsun sana chd falan diyen arkadaşların oyunu bilen adamlara benzemiyor 9 dual cleaver yada +8 md dual al sharda yetmez muhtemelen o para...

60 ta spike içn nasıl yapcaz ? spike lv 55 skilli 60 lv seni ne ilgilendiriyor sen ardream olmayacakmısın ???

Cevap atıp yorma kendini, arkadaş ne istediğini bilmiyor.
  • arkadaşlar hemen üstüme gelmeyin ne dalgası ya . evet kabul ediyorum oyunu sizden vs. daha az biliyorum.dalga geçtiğimi düşünmeyin özür dilerim
  • Hacı kafir ne dion bu işe adam amatörmüş hemen yargısız infaz yaptın
  • Amateur.Kalbimi kırdın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.