arkadasşlar ben normal asas.'ım hp90 gerısı dex ben şimdi paper asas olmak ıstıorum sızce nasıl olur bıde sızın dusuncelerınızı alim dedim...
bak paper olma sana tavsiyem git stat sfırla +7/12 veya +6/12 fp set al ii bide dagger harika olursun
stat toplatıp full dexe verirsin. o da yetmezse half platelere +7 +8 basarsın. takılarıda düzdün mü alsana paper assasian
quote:
Orjinalden alıntı: de1eter_
stat toplatıp full dexe verirsin. o da yetmezse half platelere +7 +8 basarsın. takılarıda düzdün mü alsana paper assasian
çok güzel bir yerer barnak bastın ama bence full palte kadar hp ye wer ama fp lker +7 olsun süper olursun ole
quote:
al sana paper ASSASSIN
lvl kascaksan ol paper asasın ama cz yıde dusunuosan ısın zor benım gıbı yap +7 dex :D cz meselesı ıse defansın baya azalıo ondan ısın zorlasır hatta ımkansızlasır
quote:
Orjinalden alıntı: comeCZ
lvl kascaksan ol paper asasın ama cz yıde dusunuosan ısın zor benım gıbı yap +7 dex :D cz meselesı ıse defansın baya azalıo ondan ısın zorlasır hatta ımkansızlasır
bence yanlış düşünüyorsun fp giyebilecek kadar hp ye werse fplerde +7 olsa digerlerinide dex werse hem attack ı iyi çıkarır hem fp giydigi için defans artar bENCE
yaw ben su an paperım ama defans nerde ıse yoq... ben sımıd fp asas olcam bu yuzdende 82de bırakcam hp yı ama bızım clandan ark dedı kı '' 82hp yap ben sana fp wercem ama fp'ler hp olmalı dedı cunku pkda yada czde en ıısı fp'lerin hp bonuslu olmasıdır'' dedi.. Bu sizce dogrumu onun dedıgı gıbı mı gıymelıyım ben şimdi ????
yaw ben su an paperım ama defans nerde ıse yoq... ben sımıd fp asas olcam bu yuzdende 82de bırakcam hp yı ama bızım clandan ark dedı kı '' 82hp yap ben sana fp wercem ama fp'ler hp olmalı dedı cunku pkda yada czde en ıısı fp'lerin hp bonuslu olmasıdır'' dedi.. Bu sizce dogrumu onun dedıgı gıbı mı gıymelıyım ben şimdi ????
bence fp üstüme hp basrsan bir anlmı olmaz paperligiin herşeyin bir bedeli war daha fazla atttack çıkarmak istiyorsan canın az olacak bence fplerin üstüne dex bas
Paper olmak attack bakımından iyi de paper olunca vurdular mı yapışıyosun yere onu da düşünmek lazım
bence assassinin zevki paper olunca çıkar. zaten assassinin türkçe karşılığı katliamcı gibi bir şey demek. skillere baktığımızdaysa amacın 1-2 skillde rakibi öldürmek olduğunu görüyoruz ki assassinin 55 te açılan skilli %600 dmg verir. oysa warriorum 60ta açılanı %250 dmg verir. neredeyse 2 katı bir fark var. assassinin 35 skillininde %300 olduğunu görüyoruz. neredeyse sowrd dancing gibi vuruyor. ayrıca 45 stealth skilli yürürken görünmez yapıyor bizi ve düşmanlarımıza sinsice yaklaşabiliyoruz. burdan anlaşılacak olan assassinde amaç çok yüksek dmgeler vermektir. cz beni areste lwl 56da çok zorluyor ki cypherda millet +10 shardlar-+9shellerle geziyor. bu yüzden de sen full dex git babalar gibi lwlini kas. tam bilmiyorum ama bi ara yaptığım hesaplara göre lwl 67de dex fulleniyor. hpmiz shelle göre oluyor. yani 94 oluyor. o zaman charın daha iyi olur. hatta 67ye kasmışım 70 mi olamayacağım deyip 70 olursun. al sana blood thirsyde açılır. cznin kralı olursun
VALA BENİM LWL 53 ÜSTÜMDE NORMAL ELBİSELERİN +7 DEX BASILI YÜZÜKLER +7 690-700 CİVARI ATTACK VAR 942 CANIM VAR (BOT GOBLİN) BENCE EN İYİSİ CZ DE GOBLİN GİYMEK HEM RESİSTANCELERİ VAR HEM ATTACK HEMDE DEFANS EN İYİSİ GOBLİN (CZ DE) AMA NORMAL LWL ATLARKEN +7 DEX LERİNE DEVAM ET...
üstüne fp+7 12 dex olan fp giy elinede mirage +7 alırsan süper olursun benim lvl 61 asas ben bile fp giyyorum oyunu iyi bilen adam bence fp giymeli
quote:
stat toplatıp full dexe verirsin. o da yetmezse half platelere +7 +8 basarsın. takılarıda düzdün mü alsana paper assasin
şimdi doğru olmuşmu acheron?
kanka sana bişi söleyim sakın öle bişi yapma adam party ye alırken bu iiyi wuruyo demiyoki adam imaja bakıyo eger tek kasacaksan sıfırlat ama party düşünüyosan sakın yapma
bencede adam imaja bakıo mesela ben 45 lvl ım ama üstümde chitin pauldron ile chitin pad var shell li raptor lu adamların party lerine giriyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Prince2245
bencede adam imaja bakıo mesela ben 45 lvl ım ama üstümde chitin pauldron ile chitin pad var shell li raptor lu adamların party lerine giriyorum
Cz de görüşelim o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: egıtım shard
arkadasşlar ben normal asas.'ım hp90 gerısı dex ben şimdi paper asas olmak ıstıorum sızce nasıl olur bıde sızın dusuncelerınızı alim dedim...
okçu isen paper,assas isen olma
Eğer Asasinle Oynamyı çok iyi biliyorsan Full Dex ol.AMA güvenemiyorsan kendine Fp giyin +7 set halinde çünkü paper olunca oldukça fazla damage yersin,bide asasinsin zaten defansın yok denilecek kadar az..BENCE FP giy.
elımde +6 mırage vaR ama defans cok dusuk oluyor ...