Şimdi Ara

paper rogue mı olmalıyım yoqsa !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasşlar ben normal asas.'ım hp90 gerısı dex ben şimdi paper asas olmak ıstıorum sızce nasıl olur bıde sızın dusuncelerınızı alim dedim...

• bak paper olma sana tavsiyem git stat sfırla +7/12 veya +6/12 fp set al ii bide dagger harika olursun
  • stat toplatıp full dexe verirsin. o da yetmezse half platelere +7 +8 basarsın. takılarıda düzdün mü alsana paper assasian
  • quote:

Orjinalden alıntı: de1eter_

stat toplatıp full dexe verirsin. o da yetmezse half platelere +7 +8 basarsın. takılarıda düzdün mü alsana paper assasian

çok güzel bir yerer barnak bastın ama bence full palte kadar hp ye wer ama fp lker +7 olsun süper olursun ole

• quote:

stat toplatıp full dexe verirsin. o da yetmezse half platelere +7 +8 basarsın. takılarıda düzdün mü alsana paper assasian

al sana paper ASSASSIN
  • lvl kascaksan ol paper asasın ama cz yıde dusunuosan ısın zor benım gıbı yap +7 dex :D cz meselesı ıse defansın baya azalıo ondan ısın zorlasır hatta ımkansızlasır
  • quote:

Orjinalden alıntı: comeCZ

lvl kascaksan ol paper asasın ama cz yıde dusunuosan ısın zor benım gıbı yap +7 dex :D cz meselesı ıse defansın baya azalıo ondan ısın zorlasır hatta ımkansızlasır

bence yanlış düşünüyorsun fp giyebilecek kadar hp ye werse fplerde +7 olsa digerlerinide dex werse hem attack ı iyi çıkarır hem fp giydigi için defans artar
    bENCE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw ben su an paperım ama defans nerde ıse yoq...
    ben sımıd fp asas olcam bu yuzdende 82de bırakcam hp yı ama bızım clandan ark dedı kı '' 82hp yap ben sana fp wercem ama fp'ler hp olmalı dedı cunku pkda yada czde en ıısı fp'lerin hp bonuslu olmasıdır'' dedi..
    Bu sizce dogrumu onun dedıgı gıbı mı gıymelıyım ben şimdi ????

yoqsa gıysılere dex mı bascam ? aklım karıstı walla

lvl=55
    serwer=chyper

• quote:

Orjinalden alıntı: aasy

yaw ben su an paperım ama defans nerde ıse yoq...
    ben sımıd fp asas olcam bu yuzdende 82de bırakcam hp yı ama bızım clandan ark dedı kı '' 82hp yap ben sana fp wercem ama fp'ler hp olmalı dedı cunku pkda yada czde en ıısı fp'lerin hp bonuslu olmasıdır'' dedi..
    Bu sizce dogrumu onun dedıgı gıbı mı gıymelıyım ben şimdi ????

yoqsa gıysılere dex mı bascam ? aklım karıstı walla

lvl=55
    serwer=chyper

bence fp üstüme hp basrsan bir anlmı olmaz paperligiin herşeyin bir bedeli war daha fazla atttack çıkarmak istiyorsan canın az olacak bence
    fplerin üstüne dex bas

• Paper olmak attack bakımından iyi de paper olunca vurdular mı yapışıyosun yere onu da düşünmek lazım
  • bence assassinin zevki paper olunca çıkar. zaten assassinin türkçe karşılığı katliamcı gibi bir şey demek.
    skillere baktığımızdaysa amacın 1-2 skillde rakibi öldürmek olduğunu görüyoruz ki assassinin 55 te açılan skilli %600 dmg verir. oysa warriorum 60ta açılanı %250 dmg verir. neredeyse 2 katı bir fark var. assassinin 35 skillininde %300 olduğunu görüyoruz. neredeyse sowrd dancing gibi vuruyor. ayrıca 45 stealth skilli yürürken görünmez yapıyor bizi ve düşmanlarımıza sinsice yaklaşabiliyoruz. burdan anlaşılacak olan assassinde amaç çok yüksek dmgeler vermektir. cz beni areste lwl 56da çok zorluyor ki cypherda millet +10 shardlar-+9shellerle geziyor. bu yüzden de sen full dex git babalar gibi lwlini kas. tam bilmiyorum ama bi ara yaptığım hesaplara göre lwl 67de dex fulleniyor. hpmiz shelle göre oluyor. yani 94 oluyor. o zaman charın daha iyi olur. hatta 67ye kasmışım 70 mi olamayacağım deyip 70 olursun. al sana blood thirsyde açılır. cznin kralı olursun

• VALA BENİM LWL 53 ÜSTÜMDE NORMAL ELBİSELERİN +7 DEX BASILI YÜZÜKLER +7 690-700 CİVARI ATTACK VAR 942 CANIM VAR (BOT GOBLİN) BENCE EN İYİSİ CZ DE GOBLİN GİYMEK HEM RESİSTANCELERİ VAR HEM ATTACK HEMDE DEFANS EN İYİSİ GOBLİN (CZ DE) AMA NORMAL LWL ATLARKEN +7 DEX LERİNE DEVAM ET...
  • üstüne fp+7 12 dex olan fp giy elinede mirage +7 alırsan süper olursun benim lvl 61 asas ben bile fp giyyorum oyunu iyi bilen adam bence fp giymeli
  • quote:

stat toplatıp full dexe verirsin. o da yetmezse half platelere +7 +8 basarsın. takılarıda düzdün mü alsana paper assasin

şimdi doğru olmuşmu acheron?
  • kanka sana bişi söleyim sakın öle bişi yapma adam party ye alırken bu iiyi wuruyo demiyoki adam
    imaja bakıyo eger tek kasacaksan sıfırlat ama party düşünüyosan sakın yapma
  • bencede adam imaja bakıo mesela ben 45 lvl ım ama üstümde chitin pauldron ile chitin pad var shell li raptor lu adamların party lerine giriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince2245

bencede adam imaja bakıo mesela ben 45 lvl ım ama üstümde chitin pauldron ile chitin pad var shell li raptor lu adamların party lerine giriyorum

Cz de görüşelim o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: egıtım shard

arkadasşlar ben normal asas.'ım hp90 gerısı dex ben şimdi paper asas olmak ıstıorum sızce nasıl olur bıde sızın dusuncelerınızı alim dedim...

okçu isen paper,assas isen olma
  • Eğer Asasinle Oynamyı çok iyi biliyorsan Full Dex ol.AMA güvenemiyorsan kendine Fp giyin +7 set halinde çünkü paper olunca oldukça fazla damage yersin,bide asasinsin zaten defansın yok denilecek kadar az..BENCE FP giy.
  • elımde +6 mırage vaR ama defans cok dusuk oluyor ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.