Şimdi Ara

Para biriktiremiyorum 200 Tl her ay çöp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3teyim yatılı okuyorum aylık normal harcamam dışında 200 tl artıyor bana fakat bu bankada para olarak kalınca ya da cüzdanımda olunca yemeğe gidiyor. Bir ara düşündüm altın olarak mı alsam diye. Ama bugün borsayla ilgilenen adamla konuşunca kafama yatmadı çünkü altın daha en dip seviyede değil. Ben bu parayı bir yere harcamadan neler yapabilirim ? Ya da daha üstüne ekleyerek belki liseden sonra ehliyet parasını aileme yük olmadan çıkarmış olurum ne dersiniz ? Neler yapabilirim çok düşündüm ama bu yaşta para kazanmak gerçekten zor bir de derslere bakarken :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen bana her ay 200 TL gönder, 3 ayda bir sana 450 TL olarak geri gönderirim. +450 TL kâra geçersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Sen bana her ay 200 TL gönder, 3 ayda bir sana 450 TL olarak geri gönderirim. +450 TL kâra geçersin.

İddaa mı borsa mı söyle hemen biz de yapalım :D

• Fotoğrafçılık ile ilgileniyorsan-> DSLR makine,
    Müzik ile ilgileniyorsan-> Gitar vb. veya iPad alıp GarageBand kullanmak,
    Arabalar ile ilgileniyorsan-> Ehliyet almak,
    Oyun ile ilgileniyorsan-> PS4 ön siparişi vermek ve oyun koleksiyonu yapmak,

gibi söylenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: salihcaan

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Sen bana her ay 200 TL gönder, 3 ayda bir sana 450 TL olarak geri gönderirim. +450 TL kâra geçersin.

İddaa mı borsa mı söyle hemen biz de yapalım :D

Yemek yerim ben tek bana borsa hesabı aç sana 100 tl göndereyim hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: dhemirdh

Fotoğrafçılık ile ilgileniyorsan-> DSLR makine,
    Müzik ile ilgileniyorsan-> Gitar vb. veya iPad alıp GarageBand kullanmak,
    Arabalar ile ilgileniyorsan-> Ehliyet almak,
    Oyun ile ilgileniyorsan-> PS4 ön siparişi vermek ve oyun koleksiyonu yapmak,

gibi söylenebilir.

Oyunlara ilgim yok tek amacım para biriktirip kazanmak mesela altın olsaydı harcamazdım kenarda kalırdı fakat şimdi gidiyor...

• quote:

Lise 3teyim yatılı okuyorum aylık normal harcamam dışında 200 tl artıyor bana fakat bu bankada para olarak kalınca ya da cüzdanımda olunca yemeğe gidiyor. Bir ara düşündüm altın olarak mı alsam diye. Ama bugün borsayla ilgilenen adamla konuşunca kafama yatmadı çünkü altın daha en dip seviyede değil. Ben bu parayı bir yere harcamadan neler yapabilirim ? Ya da daha üstüne ekleyerek belki liseden sonra ehliyet parasını aileme yük olmadan çıkarmış olurum ne dersiniz ? Neler yapabilirim çok düşündüm ama bu yaşta para kazanmak gerçekten zor bir de derslere bakarken :D

Ayda iki kere rusa gidersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

quote:

Lise 3teyim yatılı okuyorum aylık normal harcamam dışında 200 tl artıyor bana fakat bu bankada para olarak kalınca ya da cüzdanımda olunca yemeğe gidiyor. Bir ara düşündüm altın olarak mı alsam diye. Ama bugün borsayla ilgilenen adamla konuşunca kafama yatmadı çünkü altın daha en dip seviyede değil. Ben bu parayı bir yere harcamadan neler yapabilirim ? Ya da daha üstüne ekleyerek belki liseden sonra ehliyet parasını aileme yük olmadan çıkarmış olurum ne dersiniz ? Neler yapabilirim çok düşündüm ama bu yaşta para kazanmak gerçekten zor bir de derslere bakarken :D

Ayda iki kere rusa gidersin

o zamanların düşüncesi olum hiç biriktiremedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.