Şimdi Ara

PARA DUPE NASIL VE HIRSIZ ÇİNGENE MANESİN >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PARA DUPELEME > EN AZ 35 LVL BİR CHAR İLE LETTERE PARANIZI YOLLUYORSUNUZ YAN CHARINIZA >>ONDAN SONRASINI ANLATMIYORUM RESETDEN SONRA DUZELECEK VE L DEN YOLLANAN SİMDİYE KADAR BUTUN PARALAR SİLİNECEK ( SU ANDA SİLİNDİ BİLE )
    Ayrıca kosp ve dupe yapanlar reset zamanına kadar oyuna giremedi ,login olurken underg...maintanince server ... gibi bir yazı ıle karsılastılar,,bu yazı ile karsılasanlar L den hangi nicke para yolladılar ise o nick ile beaber kendisinide yakıyor.

Gelelim ManesiN denen çingeneye:Ben ırkcı falan degilim,çingenelerin zararınıda görmedim ama bu manesin denen çinçin in TOTOŞU full time bir dolandırıcı oldugunu bir arkadaşım sayesinde ögrendim.
    Geçenki bir topicde ben bu pez..i ölesiye savunmuşum ama kime ne dediysem ço çok özür diliyorum,onın hakkında kim ne dediyse haklı çıkmış.Ayrıca sakaryada oturması falan yalan,
    SAVCILIGA BİR POLİS VE BİR AVUKAT ARKADAŞIMIN YARDIMI İLE GEREKLİ OLAN KANITLARI ( HARDDİSKİM VE MSN LOGLARI DAHİL ) VERDİM VE ORDAN GELECEK NETİCEYİ BEKLİYORUM.

Düp hakkında soracak olursanız birkac kere yaptım ve yeteri kadar birkaç item sahibi oldum ama umarım o itemleri satın aldıgım kişiler magdur olmaz,hepsinin nicklerini listeledim eger paraları silinecek olursa elimden gelen yardımı yapacagım.

NoT:BU FORUMDA MANESİN DENEN P... 1 TANE DEGİL HABERINIZ OLSUN,ALIŞ VERİŞ YAPARKEN LÜTFEN YÜZ YÜZE YAPMANIZI TAVSİYE EDECEGİM BAŞKA MANTIKLI BİR ALIŞVERİŞ OLAMAZ BENCE..

• quote:

Orjinalden alıntı: @lic@n

ARKADAŞLAR PARA DUPELEME > EN AZ 35 LVL BİR CHAR İLE LETTERE PARANIZI YOLLUYORSUNUZ YAN CHARINIZA >>ONDAN SONRASINI ANLATMIYORUM RESETDEN SONRA DUZELECEK VE L DEN YOLLANAN SİMDİYE KADAR BUTUN PARALAR SİLİNECEK ( SU ANDA SİLİNDİ BİLE )

Biraz açarmısın konuyu
  • Biz 3fs4n3 İle Kaçkere Msnden Takas Ve Satış Yaptık Hiçbir Sorun Çıkmadı Önce Parayı Yolladı Bende Bilgileri Verdim Birkaç Kişi İlede Yaptım Sorun Olmadı...Yeterki Kanında Ş.refsizlik Olmasın Bunların Alayın Köküne Kibrit Suyu
  • bu letter olayındada ne çok bug oldu ya , yılbaşı itemi dupelediler ,para dupelediler, pazardaki itemleri yan karaktere yollayıp 1coin den koydular , daha bilmediğimiz ne kadar bug vardır kimbilir ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.