Şimdi Ara

PARA HARCAMADIĞIM İÇİN PSİKOLOJİM BOZULUYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar son zamanlarda aylık harcadığım para masrafını 500 tl paranin aşağısına çekmeye çalışıyorum.
    ama para harcamıyorum ama bu sefer de para harcamadığım için psikolojim bitme noktasına geliyor
    malesef ki paraya aşırı derecede tapıyoruz.

ben bu durumda kısarak 500 tl paranin aşağısını harcadığım zaman psikolojim bitme durumuna geliyor.
    size soru insanlar bu böyle olduğunu bile bile neden çocuk yapıyorlar paraları olmadığı halde?para bu kadar önemli olduğu halde neden ilerisini düşünmüyorlar. para gerçekten bu kadar önemliyken

ben gazino pavyon gezen adamdım bu sefer aylık masrafım 2000tl paraları buluyordu psikolojim yine yaralıydı ama bir şeyler yaşadığım için bu kadar kendimi çaresiz kötü hissetmiyordum.çünkü para harcamak psikolojimi rahatlatıyor.

yokluk yani parasızlık beni mahvediyor. ben şerefimle namusumla bir şeyler yapmak istiyorum namusla para kazanmak istiyorum ama mualesef ki para her şey olmuş.

bi yol gösterirseniz gerçekten çok sevinirim.içim acıyor. hep bu para yüzünden hep bu parasızlıktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 19 Ocak 2015; 23:03:10 >

• Ne oldu eczane günde 6000 Tl'lik iş yapıyodu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonspeople

Ne oldu eczane günde 6000 Tl'lik iş yapıyodu ?

BABAMIN İŞYERİ...BABAMIN KAZANCI. SORUN BABAM VE BABAM PARA KOKLATMIYOR. KOKLATSA BU DURUMDA OLMAM
  • Özel bir psikologa git demek isterim ama para gider :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka hesabindaki paraya noldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar yakininana kadar eczacilik okumaya niyetlenseydin mezuniyet yakindi

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

arkadaşlar son zamanlarda aylık harcadığım para masrafını 500 tl paranin aşağısına çekmeye çalışıyorum.
    ama para harcamıyorum ama bu sefer de para harcamadığım için psikolojim bitme noktasına geliyor
    malesef ki paraya aşırı derecede tapıyoruz.

ben bu durumda kısarak 500 tl paranin aşağısını harcadığım zaman psikolojim bitme durumuna geliyor.
    size soru insanlar bu böyle olduğunu bile bile neden çocuk yapıyorlar paraları olmadığı halde?para bu kadar önemli olduğu halde neden ilerisini düşünmüyorlar. para gerçekten bu kadar önemliyken

ben gazino pavyon gezen adamdım bu sefer aylık masrafım 2000tl paraları buluyordu psikolojim yine yaralıydı ama bir şeyler yaşadığım için bu kadar kendimi çaresiz kötü hissetmiyordum.çünkü para harcamak psikolojimi rahatlatıyor.

yokluk yani parasızlık beni mahvediyor. ben şerefimle namusumla bir şeyler yapmak istiyorum namusla para kazanmak istiyorum ama mualesef ki para her şey olmuş.

bi yol gösterirseniz gerçekten çok sevinirim.içim acıyor. hep bu para yüzünden hep bu parasızlıktan

Bunlar yüzünden kumar mumar zirvede.. Zengin olursun parayı bitirmeye bakarsın. Parayı değerlendir. Kalan parayı bankaya koy, faiz işlesin. İddia felan oyna. O zaman kendini iyi hissedersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demonspeople

Ne oldu eczane günde 6000 Tl'lik iş yapıyodu ?

BABAMIN İŞYERİ...BABAMIN KAZANCI. SORUN BABAM VE BABAM PARA KOKLATMIYOR. KOKLATSA BU DURUMDA OLMAM

Artık hareket vakti geldi. Biliyorsun ne yapacağını
  • ulan cok sanslisin troll musun bilmem de sukretmezsen elinizde hicbirsey kalmiyacak

• Özlettin kendini turbo

• Turbolinea'dyr dedim do?ru çykty.

Aylyk masrafynyzy neler olu?turuyor?

Yemek,benzin,faturalar,kadyn ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Turbolinea'dyr dedim do?ru çykty.

EVET YEMEK BENZİN KADIN VE FATURALAR...

NASIL ANLADIN?
  • Bir kahvaltıya 500 kağıt atıyorum.fakir gariban sefil düşkünsün turbiş kardeş.forumda dilencilik yap.yada hergün ayakkabımı silersen 20 kağıt atarım 600 milyonlaan takılırson 100 liran artmış olur hem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Turbolinea'dyr dedim do?ru çykty.

EVET YEMEK BENZİN KADIN VE FATURALAR...

NASIL ANLADIN?

Yıllardır biliyoruz seni abi forumdan.

Benzini de babana yıkmaya çalış. Baban o kadar parayla napıyor gerçekten? Yemesini de bilmez o şimdi. Yaşlı başlı herif.

• İstersen babana suikast düzenleyebilirim."sakin ol para istemeyecem" bi miras falan kalsında kurtulalım senden.
  • Kadına para vermek çok kötü bi durum, her kadın için ayrı ayrı para harcıyorsun turbo yok mu bir fuckbuddy falan karşılıklı zevkler için yapın malum işi

• Aylık 150 Tl harcıyorum ben ne yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

Kadına para vermek çok kötü bi durum, her kadın için ayrı ayrı para harcıyorsun turbo yok mu bir fuckbuddy falan karşılıklı zevkler için yapın malum işi

bulabilsem bu durumda olmazdım herhalde...1 senede 10.000tl param bu kadın sektörüne gidiyor. ne yapayim bekarlık başa bela
  • quote:

quote:

Kadına para vermek çok kötü bi durum, her kadın için ayrı ayrı para harcıyorsun turbo yok mu bir fuckbuddy falan karşılıklı zevkler için yapın malum işi

bulabilsem bu durumda olmazdım herhalde...1 senede 10.000tl param bu kadın sektörüne gidiyor. ne yapayim bekarlık başa bela

Jigololuk yap o zaman

• quote:

quote:

quote:

Jigololuk yap o zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.