Cimri değilim yanlış anlaşılmasın. Birikim yaptığım parayı harcarken içim gidiyor resmen. Bugün biriktirdiğim parayla pc topladım en başta vazgeçmiştim ama sonradan kararımı değiştirdim zaten dünyaya bir kere geliyoruz istediğini yapabiliyorsan yap ne zaman öleceğimiz kesin değil belki 1 ay sonra ölücez dedim kendi kendime ve siparişi verdim. Hep iyi bir bilgisayarım olmasını istiyordum şimdiki notebookumla sanal bilgisayar kurarken biraz kasıyor birde macOS kurmak istiyorum swift öğrenmek için donanım olarakta uyumlu değildi şimdiki notebookum. Şuan çalışmıyorum aylık gelirim yok belki o yüzden para harcarken içim cız ediyor. Benim gibi olan var mı acaba ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingWeek -- 14 Temmuz 2020; 19:16:49 > |
Para harcamya kıyamamak
-
-
Susadın misal. Bakkaldan 1 liraya su alsan için cız eder mi?
-
O başka hocam. Temel ihtiyaçlarımı karşılarken sıkıntı yok. Ama pc toplarken içim cız etti
-
Normal o zaman. Birçok kişi pahalı alışveriş yaptıktan sonra kantarın topuzunu kaçırdık mı acaba diye düşünür. Pervasız olmadığın ortada. Zamanla yaptığın bu alışverişin değip değmediğini görürsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-06D4C1909 -- 14 Temmuz 2020; 19:23:58 > -
Para çok olsa için cizlamaz
Para az olduğu için cimrisiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence cimrilikle alakası yok. Genelde pahalı harcamalar yapinca içim sızlıyor. Bu tarz harcamalar yapinca maddi durumu kötü geçinemeyen insanlar geliyor moralim bozuluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingWeek -- 14 Temmuz 2020; 20:11:54 > -
Tertemiz bir pintisin kardeşim saygılarla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendi emeğinle kazandığın parayı harcarken bunu yapman normal (tabii temel ihtiyaçlar hariç).
-
aldıgın seylerın modası gecer gıder,hem sıkılırsın
para her zaman onemlıdır ılerıde lazım olur cok paran oldumu ıyı hıs gelır bence harcamamak lazım
parayı sadece ulasım ıcın vede dısarıda cay ıcın harca evde yemek ye,gez sosyal ol
esyaya paramı verılırmıs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 14 Temmuz 2020; 21:22:54 > -
Benim de pc ihtiyacım var. Hazırda biraz para da var ama almıyorum değmez çünkü avrupanın 500 euroya aldığı şeyleri 6000 tlye almak bana dokunuyor en azından bizi bu hale getirenlere vergi ödememiş olurum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
türkiye de maddi durumu kotu olan insan yokquote:
Orijinalden alıntı: KingWeekBence cimrilikle alakası yok. Genelde pahalı harcamalar yapinca içim sızlıyor. Bu tarz harcamalar yapinca maddi durumu kötü geçinemeyen insanlar geliyor moralim bozuluyor
iş beğenmeyen insan var
insanlara günde 40 tl maaş vericem diyorum
insanlar arkasına bakmadan kacıyor
onun ıcın türkiye de insanların maddi durumu kotu diye üzülme
herkesın durumu iyi
Çalışırken rahat harcıyorum fakat bende işten çıktıntan sonra çok tutumlu olmaya başladım nedense
-
40 tl ye kim çalışacak gel benim yanıma çalış günlük 120 lira vereyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PC kaç para?
dostum en mantıklısını yapıyorsun ben 1-2 kez işte çalıştım para kazanmanın ne demek oldugunu öğrendim.
2014te pc toplamıstım 850 dolara falan sanıyorum şuan pişman sayılırım gerek yokmus 2-3 seneden sonra sıkıldım
-
gayet normal. hele bu fiyatlara pc toplamak için 2 kere düşünmek gerekiyor.
-
Ben anneme her dogum gununde kuyumcudan bileklik kolye küpe alirim ilk baslarda icim cok gitmitsi ama para herkese yetecek kadar var diye dusundugumde ve annemin bana yaptigi iyiliklerden sonra hicde uzulmuyorum
Benimde öyleydi bir ara, baya biriktirdim bi anda harcadım. Sonra para bitince o an ki hissiyatla daha özgür düşünüp çözdüm olayı. Para varken sağlıklı düşünülmüyo.
para yokki harcamaya kıymayalım
-
20 bin tl birikmişim var,14 senedir kare monitör kullanıyorum ve bozulana kadar kullanmaya devam edeceğime yemın ettim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
40 tl ye kim çalışacak gel benim yanıma çalış günlük 120 lira vereyim |
Benzer içerikler
- nrbc 0.1 nedir
- alkol sonrası kusmaya ne iyi gelir
- sansürsüz ai
- en çok şikayet edilen banka
- izmir otogar emanetçi telefon numarası
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X