Şimdi Ara

Para iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zaman önce bir ürün istemiştim satıcı iki defa satın alma süresini uzattı 3.kez uzatmak istedi ben kabul etmedim ve dispute açtım 2 gün önce para iadesine karar verilmiş. Bugün kontrol edeyim dedim ürün 110 gün sonra TR ye giriş yaptı şimdi ne yapabilirim. Adamdan para iadesine aldık. Tecrübeli arkadaşlar fikir verebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Alışveriş yaparken size 60 günde teslim demiş ve ürün bazı sebeplerden dolayı geç gelmiş bu nedenden dolayı.Geri ödeme gibi bir zorunlulugunuz yoktur.

Fakat vicdani açıdan rahatsızlık duymamak için geri ödeme yapmak isterseniz satıcı ile görüşüp ürünü teslim aldıgınızı ve parasını geri ödemek istediğini söyleye bilirsiniz.

Satıcı tamam derse aynı üründen tekrar satın alacagınızı fakat gondermeyerek sizin takip kodunuzu sisteme girmesini söyleyin bu işlemi yaptıktan sonra sizde onay vererek parayı satıcıya aktarılmasını sağlayınız..

Not: geri ödeme yapacaksanız kargoyu tam ve eksiksiz aldığınızdan ve para iadenizin kartınıza geçtiğinizde emin olduktan sonra yapın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06nakres06 -- 26 Ocak 2017; 6:33:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tşk ederim fikirleriniz icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.