|
Para için Tıp seçmek... (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
En sıradan pratisyen hekim yıllık 200k civarı kazanırken bunu en iyi, en deneyimli yazılım mühendisleri ancak zar zor kazanıyor. İki mesleğin maddi kazançları arasında 2-3 katı fark var haliyle bu da beni çeliyor, bilgisayar mühendisliğinde devam edersem ilerde keşke tıpı seçseydim diyebilirim ya da bunun tam tersi tıpı seçip keşke bilgisayar mühendisliğinde kalsaydım da diyebilirim. İçim içimi yiyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıller Deadpool -- 14 Mart 2021; 22:28:24 > -
Evet, ancak sorun gidip gitmemekte değil araştırdığım kadarıyla her iki mesleğinde bu konuda önü açık. Fakat ordaki yıllık kazançları arasında 2-3 katı kadar fark var ve bu beni ikilemde bırakıyor. -
sevmiyorum demişsin. o zaman senin yerinde olsam tıpa gitmezdim. çünkü okurken bile yeri gelecek hasta bakmak zorunda kalıcaksın ve iğrenerek hasta bakamazsın. bence bi daha düşün her şey para değil hayatta. sevmediğin bi meslekte de çok para kazanana kadar zaten hayattan soğursun. gerçi o noktaya bile geleceğini sanmıyorum tıpı da bırakmak istersin gibi. bence bilgisayarı bitir. sabancı üni gayet iyi. hem yabancı dilin de iyi düzeyde. yurt dışına da daha rahat çıkarsın ve yine büyük paralar kazanırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 14 Mart 2021; 22:53:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam işte bu büyük bir sorun bunu doktorlara da sordum; insanlarla uğraşmaktan hoşlanmayan birinin bilim adamı olmak için tıp seçmesi doğru bir karar mı diye, çoğunlukla olunabilir dendi ama kesin bir yanıt alamadım. -
Aman aman -
-
Sabancı diplomasıyla git bence xd -
Bu kafayla bilgisayar mühendisliğini bitiremezsin zaten geç tıpa kanka
ben de aynı şekilde almanya gitmek için istiyorum tıp. ayrıca biyolojiyi çok seviyorum ve laboratuvar ortamını da çok seviyorum.
-
Geçin tıpa . Mezun olduğunuz zaman da iş imkanı ve prestij sizi bekler .
Oturup o azmi gösterip ilk 10k yapan adam istedigini seçebilir bence. Herkesin kendi hayatı
Para için tıp seçilmez. Aylık aldığın para belli.. düzenli bir maaşla zengin olunmaz -
yıllık 300-350 bin dolar amerika da oldukça iyi bir para, yazılım mühendisleri vs. 120 k ya alıyor ya da almıyor. Zaten diğer mühendisliklerden hiç bahsetmiyorum onlarınkiler çok daha düşük bir çoğu 100 k altı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıller Deadpool -- 15 Mart 2021; 13:22:52 > -
Niçin? -
USMLE hem uzmanlık hem denklik sınavı mı? -
Bu arada ABD'de doktorun çalışma süresi 45 saat mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıller Deadpool -- 15 Mart 2021; 13:25:44 > -
Hocam üniniz bence gayet iyi. Kendinizi ceng alanında geliştirip daha fazlasını kazanabilirsiniz diye düşünüyorum. US de her ne kadar sağlıkçılar iyi kazanıyor olsa da asıl para şirketlerde döner her zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X