Şimdi Ara

Para için Tıp seçmek... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanmıyorum Hocam beyin kalp ortopedi plastik gibi alanların uzmanları ABD de ortalama 1mn$ yapıyor hocaları 2-3mn$ geçiyor 5sene uzmanlık desen 30-31 yaş falan yapar silikon vadisindeki ortalama maaş 150k falandır şirketlerde 1mn$ yapanlar çok tecrübelidir ama şu da gerçek ABD de cerrahiler çok yüksek puanla aldığı için trden gidenler genelde alt alanları kazanıyorlar 300k falan yapıyorlar çok fark olmuyor bu durumda Acıbadem mezunlarında bir kişi tek biliyorum plastik kazanan onun dışında bu üst düzey cerrahileri kazanan sayısı tr genelinde senede 5-10 falandır çok zor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıller Deadpool

Bu arada ABD'de doktorun çalışma süresi 45 saat mi?

Yok

• Kıller Deadpool kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle üniversite akredite değilse sınava girilmiyor zaten denkliğe sınava başvururken bakılıyor usmle daha çok uzmanlık sınavı aldığın puanla asistanlığa başvuruyorsun tus gibi

• 2021in sefiri 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zaten cerrahiyi kazansam da seçmem çünkü sevmem de yapamam da. Genetik, biyokimya gibi doğrudan insanla uğraşılmayan dallar olabilir.
    Hocam İstanbul medipol tıpın akreditesi var gözüküyor ancak Ankara medipol tıpın akreditesi yok gözüküyor. Bundan bir kaç ay öncesine kadar istanbul medipol tıpında yoktu yeni gelmiş. Ankara medipol tıpta ilerde akredite alır diyerek henüz USMLE için akredite olmayan bir üniversiteyi seçmek doğru mudur?

Akredite olup olmaıdğını şu siteden kontrol ediyorum:https://search.wdoms.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıller Deadpool -- 15 Mart 2021; 20:10:25 >
  • riskli olur sonuçta 7-8yıllık üniversite daha yeni almış yatay geçiş falan yaparım son senelerde dersen yazılabilir onun dışında olana gitmek mantıklı olur

Hocam zaten 1 tane yatay geçiş hakkım var onu da geçersem tıpa geçerken kullanacağım başka kalmıyor
  • Kıller Deadpool kullanıcısına yanıt

O zaman illa yurtdışı hedefin varsa ona göre geç kanka sorun olmasın tek geçiş hakkı verildiğini de yeni öğreniyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.