Şimdi Ara

Para isteyen çocuklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle s.a arkadaşlar 16 yaşında anadolu lisesi öğrencisiyim. okul dönüşü 3 tane çingene çocupu sokağımda önümü kesip para istedi bende 1 lira verdim. korkum şu bunlara verdim 1 lirayı sonra bunlar burayı mesken tutar mı sokakta arkadaş falanda yok açıkcası evde oturan dışarı çıkmayı sevmeyen dürüst olmak gerekirse süt biriyim sizce mesken tutarlar mı ve ne yapmalıyım ellerinde bıçakları da var ilk defa böyle bi olay yaşıyorum(ulan amma eziğim he)

• Şoparca konuşmaya çalış!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet devlet degilki herkes haraç kesiyor.

The time of Anarchy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki ihtiyacı var o zaman sorun olmaz ama korkum yarın gelip yine para ver demeye devam etmesi sonra para yok desem telefonu falan ister 16 yıldır buralarda böyle bişey yaşamamıştım bişi yapınca kaçsam evim o sokakta sorun orda
  • bende senin gibi sütüm bu konularda hayat boyu peşimizi bırakmayacak nasıl kurtulucaz bu durumdan.Bu arada ailen hakkında biraz bilgi verir misin,babanla aran nasıl mesela?
  • babamla aram gayet iyi ama şahsen böyle konuları anlatmaya gelsem utanırım sonuçta dalga geçilcek haldeyim
  • yigosus Y kullanıcısına yanıt
    Adam toplayıp dövdürecen başka kurtuluş yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara bırakmak isteyen gelsin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu dalga geçilecek bir halmi kardeş? Söylemessen başına bir iş gelse mutlu mu olacaksın?

• quote:

Orijinalden alıntı: yigosus

babamla aram gayet iyi ama şahsen böyle konuları anlatmaya gelsem utanırım sonuçta dalga geçilcek haldeyim

Hiç utanma bıçak olayının delikanlılığı olmaz,açık açık söyle bana bıçak çekti bu çocuklar de bunda utanılacak bi şey yok yarın öbür gün başına bişey gelse utanç yerini üzüntüye bırakır.
    Büyüklerinin yardımını iste,artık savunma sporuna mı yazdırırlar yanına alet mi verirler onların kararı.
    Edit:motor da aldırabilirsin böylelikle hem eve gidiş gelişin hızlı olur zaman kaybetmezsin hem de kimse sataşmamış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 10 Mart 2015; 16:44:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

quote:

Orijinalden alıntı: yigosus

babamla aram gayet iyi ama şahsen böyle konuları anlatmaya gelsem utanırım sonuçta dalga geçilcek haldeyim

Hiç utanma bıçak olayının delikanlılığı olmaz,açık açık söyle bana bıçak çekti bu çocuklar de bunda utanılacak bi şey yok yarın öbür gün başına bişey gelse utanç yerini üzüntüye bırakır.
    Büyüklerinin yardımını iste,artık savunma sporuna mı yazdırırlar yanına alet mi verirler onların kararı.
    Edit:motor da aldırabilirsin böylelikle hem eve gidiş gelişin hızlı olur zaman kaybetmezsin hem de kimse sataşmamış olur

Abartili anlattim galiba bicak cekmedi he birinde vardi ama para isterken sakladi bunlari dovsem.yarin gelir abisiyle bilmem neyle oturdugum yeri gorduler

• dhye böyle konu açılırmı süt kardeş, burda alacağın cevaplar öldür, ağızlarını burunlarını kır, hepsini döv tarzında olacak ama bu cevapları yazan tiplerde senden daha süt tipler.
  • Çingene la bunlar çok bişey olmaz yok de geç, cebin şangır şungur ediyor derse ya adamın asabını bozma uza birader de geç ve kendine güvenin olsun tabi titrediğini fakab görürlerse iyice sararlar sana. Veya çıkar telefonu direkt polisi ara yanlarında böyle böyle 16-17 yaşlarında 3 şahıs yolumu kesip bütün paramı almaya çalışıyor şu an de eşgal falan ver kaçarlar
    Veya yanında biber gazı taşıyacaksın arladaşlar bu gördüğünüz biber gazı size 2 gün zehir eder hayatı tehlikeli bir harekette bulunmanız/ bu duruma yaklaşmanız halinde yanımdan uzaklaşana kadar sizlere bunu sıkıcam isterseniz kimseye birşey olmadan uzaklaşın ben de bunu yaşanmamış sayıp polisi aramayayım aksi takdirde gasptan yaegılanacaksınız ve 12 ila 18 yıl arası ceza alacaksınız el hareketleriyle de karşıdakine paikolojik olarak baskı oluşturacaksın bu tip cahil şahıslar ceza alacaklarını duyunca telaşlanırlar yollaına giderler veya uğraşırlar uğraşırlarsa gazı sıkacaksın mecbur.

Mecidiyeköy metrobüste önümüzü kesti bir kişi arkadaşla giderken güzelce durumu anlattım bak geride şişli emniyet var ordan buraya yaya olarak bile intikal etmeleri 10 dakika, 12-18 yıl arası yargılanacaksın gasp suçundan ve biz sana bu parayı vermeyeceğiz bunu böyle bil, ek olarak sana karşı sayı üstünlüğümüz var ve bize sen gasp amacıyla saldırmış olacaksın, biz de kendi malımızı korumak amaçlı seni darp edicez ve o anki ruh halimiz şimdiki gibi dingin tarafsız değil öfkeli ve taraflı olacak, seçenekler önünde istediğini yapmakta serbestsin ama gelipte arkamızdan saldırmaya kalkarsan seni yaşatmam bunu da böyle bilesin hadi kolay gelsin dedim arkadaşı da aldım gittim çocuk hala gelmeye devam etti arkadaşta bende sırtımızdaki çantayı attık arkadaş gel işareti yaptı çocuk bir anda dönüp kaçtı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

dhye böyle konu açılırmı süt kardeş, burda alacağın cevaplar öldür, ağızlarını burunlarını kır, hepsini döv tarzında olacak ama bu cevapları yazan tiplerde senden daha süt tipler.

ne yapıyım be kardeşim sütlük böyle bişey inşallah bir daha karşıma çıkmazlar
  • Ah be kardeşim, sen verdikçe onlar daha fazla ister. Biraz kendi ağırlığını koy 1 tl vermesen dövecek mi seni zannediyorsun? Sende varsa bana da ver bana da lazım de şakayla karışık. Bir şey yapmaya kalkarlarsa karşılık ver. Yapacaklarını sanmıyorum. Nerede oturuyorsun?
  • kuru sıkı al sık kafalarına nefsı mudafa dersın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Çingene la bunlar çok bişey olmaz yok de geç, cebin şangır şungur ediyor derse ya adamın asabını bozma uza birader de geç ve kendine güvenin olsun tabi titrediğini fakab görürlerse iyice sararlar sana. Veya çıkar telefonu direkt polisi ara yanlarında böyle böyle 16-17 yaşlarında 3 şahıs yolumu kesip bütün paramı almaya çalışıyor şu an de eşgal falan ver kaçarlar
    Veya yanında biber gazı taşıyacaksın arladaşlar bu gördüğünüz biber gazı size 2 gün zehir eder hayatı tehlikeli bir harekette bulunmanız/ bu duruma yaklaşmanız halinde yanımdan uzaklaşana kadar sizlere bunu sıkıcam isterseniz kimseye birşey olmadan uzaklaşın ben de bunu yaşanmamış sayıp polisi aramayayım aksi takdirde gasptan yaegılanacaksınız ve 12 ila 18 yıl arası ceza alacaksınız el hareketleriyle de karşıdakine paikolojik olarak baskı oluşturacaksın bu tip cahil şahıslar ceza alacaklarını duyunca telaşlanırlar yollaına giderler veya uğraşırlar uğraşırlarsa gazı sıkacaksın mecbur.

Mecidiyeköy metrobüste önümüzü kesti bir kişi arkadaşla giderken güzelce durumu anlattım bak geride şişli emniyet var ordan buraya yaya olarak bile intikal etmeleri 10 dakika, 12-18 yıl arası yargılanacaksın gasp suçundan ve biz sana bu parayı vermeyeceğiz bunu böyle bil, ek olarak sana karşı sayı üstünlüğümüz var ve bize sen gasp amacıyla saldırmış olacaksın, biz de kendi malımızı korumak amaçlı seni darp edicez ve o anki ruh halimiz şimdiki gibi dingin tarafsız değil öfkeli ve taraflı olacak, seçenekler önünde istediğini yapmakta serbestsin ama gelipte arkamızdan saldırmaya kalkarsan seni yaşatmam bunu da böyle bilesin hadi kolay gelsin dedim arkadaşı da aldım gittim çocuk hala gelmeye devam etti arkadaşta bende sırtımızdaki çantayı attık arkadaş gel işareti yaptı çocuk bir anda dönüp kaçtı

haklsın da ben ilk defa yaşadığım için korktum hemen üste çıkıyolar bide açık tenliyim hemen kızardım onlarda havalanıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaUnal41

Ah be kardeşim, sen verdikçe onlar daha fazla ister. Biraz kendi ağırlığını koy 1 tl vermesen dövecek mi seni zannediyorsun? Sende varsa bana da ver bana da lazım de şakayla karışık. Bir şey yapmaya kalkarlarsa karşılık ver. Yapacaklarını sanmıyorum. Nerede oturuyorsun?

fikirtepede oturuyorum
  • çocuklarla nasıl konuştun nasıl bir diyalog geçti

• Yok de uzaklaş kavga edeyim deme çünkü tek gelecek cesaret yoktur bu tiplerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqolas07

çocuklarla nasıl konuştun nasıl bir diyalog geçti

bunlar önümde yürüyodu bi tanesi dedi 1 lira buldum tam yolumu değiştiriyodum geldiler önüme 1 tl varmı dediler sonra bende (sütlüğümü yapıp) var dedim verdim sonra giderken hakkını helal et dediler gittiler. konuyu abartıyo muyum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.