Şimdi Ara

Para kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar para kasma yöntemi biiyomusnz acil para lazımda.Böyle iyi para çıkan yaratıklar nerelerede vardır.

• walla ben eskiden paraya önem wermezdim çıkan itemler yeterdi bana ama herkesde bi kurt bizimde canımız çekio walla iyi para çıkan değil ama yöntem bilen warsa paylaşsn bence ...
  • Valla bütün gündür kasıyorum elementleri falan satıyom anca 136k para oldu.10k para vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLscream2* -- 20 Haziran 2006; 18:31:07 >
  • Rızkın 10 da 9 u ticarettedir.
    Leveliniz kemale erene kadar yüksek yıldız trade yapamayacaksınız. Mahlukattan düşen parayla anca pot alırsınız. Düşen itemler tek karınız olur. O da yetmez genelde. Benim en rahat para kazanma yöntemim pazarı gezmek, ucuz bulduğum itemleri almak ve sonra değerine satmak. Tabi bunun için serverinizin piyasasını bilmek, pazara biraz vakit ayırmak, geceleri stall açıp yatmak gerekiyor. Özellikle tecrübe önemli. Benim yeni kasmaya başladığım taze charımda (lvl 30 şu anda), diğer charımdan hiç para aktarmadığım halde 8m para var. Üstelik bunu da fazla uğraşmadan sadece ticaretle yaptım. Ki ben üşendiğimden genelde drop altınları bile almayan bir insanım. Nuke ile uzakta ölmüşse yanına gidip drop gold u almam genelde. Anca dibimde ölmüşse g ye basar alırım. Bu arada önemli bir tüyo mutlaka grind tuşu olan g yi space bar ile değiştirin. Ciddi bir grind zamanı kazandırır size. Bi de wep elixirleri saklayın. Lvl 50 den sonra iyi critli her silahı (özellikle blade ve glavie) ortalama 250 - 400 k gibi alıp, + basıp maliyetinin birkaç katına satabilirsiniz. Vakit bulursam bi de min riskle + basma guide yapacam foruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 20 Haziran 2006; 18:48:07 >

• bende aynı yöntemi yapıyorum ucuzu alıp degerine satıyorum. ee biraz bagırmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

Rızkın 10 da 9 u ticarettedir.
    Leveliniz kemale erene kadar yüksek yıldız trade yapamayacaksınız. Mahlukattan düşen parayla anca pot alırsınız. Düşen itemler tek karınız olur. O da yetmez genelde. Benim en rahat para kazanma yöntemim pazarı gezmek, ucuz bulduğum itemleri almak ve sonra değerine satmak. Tabi bunun için serverinizin piyasasını bilmek, pazara biraz vakit ayırmak, geceleri stall açıp yatmak gerekiyor. Özellikle tecrübe önemli. Benim yeni kasmaya başladığım taze charımda (lvl 30 şu anda), diğer charımdan hiç para aktarmadığım halde 8m para var. Üstelik bunu da fazla uğraşmadan sadece ticaretle yaptım. Ki ben üşendiğimden genelde drop altınları bile almayan bir insanım. Nuke ile uzakta ölmüşse yanına gidip drop gold u almam genelde. Anca dibimde ölmüşse g ye basar alırım. Bu arada önemli bir tüyo mutlaka grind tuşu olan g yi space bar ile değiştirin. Ciddi bir grind zamanı kazandırır size. Bi de wep elixirleri saklayın. Lvl 50 den sonra iyi critli her silahı (özellikle blade ve glavie) ortalama 250 - 400 k gibi alıp, + basıp maliyetinin birkaç katına satabilirsiniz. Vakit bulursam bi de min riskle + basma guide yapacam foruma.

Teşekkürler açıklamalar için.Yalnız lvl15 im daha.Bide + basma olayında yanma ne kadardır anlatırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.