Bildirim
[Para Kazanma] Waff Uygulaması - Video ve Ödeme Kanıtı Eklendi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkinci ödememizide aldık kuzenimle hayırlısıyla darısı size arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eylon -- 25 Kasım 2014; 21:55:05 > -
Suanda 5 adet premium uygulama var kacirmayin derim arkadaslar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önceden açıldı aynı konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_99726649/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: uyuzSehzade
önceden açıldı aynı konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_99726649/tm.htm
Video + odeme kaniti sundugu icin actim
Girerken yazacağınız kod AZ28151 BUDUR BEYLER HADI HAYIRLI ISLER
BH73278 KODU İLE GİRİŞ YAPTIM 1 $ ile başladı şimdi 2$ civarlarındayım 3. günüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met20 -- 17 Mayıs 2015; 18:15:23 > -
AI09346 kodunu girerseniz hergun 10 yeni premium pick gelir. Bu da size daha fazla kazandirir. Normalde gunde 3 tane geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Playstorede whaff adında program var onu indir kod soracak kod olarak CS53234 yaz aninda050$ kazaniyorsun sonra indirdigin her oyun sana bi miktar para kazandırıyor gerçek para olarak cekebiliyorsun
Playstorede whaff adında program var onu indir kod soracak kod olarak CS53234 yaz aninda050$ kazaniyorsun sonra indirdigin her oyun sana bi miktar para kazandırıyor gerçek para olarak cekebiliyorsun
Playstorede whaff adında program var onu indir kod soracak kod olarak CS53234 yaz anında 5$ kazaniyorsun sonra indirdigin her oyun sana bi miktar para kazandırıyor gerçek para olarak cekebiliyorsun
Guncel kod anında 5$ CS53234 yukledigin oyun başına 2$veriyoroyunlarda kullanabiliyorsun gerçek para olarak cekebiliyorsun
CS93213 bu benim kodum lütfen kullanın bu arada bütün kodlar 0.50 $ veriyor kanmayın 5$ veriyor hikayesine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X