Şimdi Ara

Para kazanmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu internetten para kazanma işini biraz araştırdım, hepsi trişka çıktı beyler. Yok marketingmiş yok oyun oyna kazan yok şikeli maç satma hepsi dolandırıcı. Adamlar her konuda dolandırıcılık alanında branş oluşturmuşlar. Hepsinin bir vaadi var zaten cacıklar gevşiyor. aylık 1000 dolar dediği zaman hayali bile güzel inanası geliyor insanın be :)

Az paraya sormuşlar nereye diye, çok paranın yanına demiş. Bu dünya böyle geçenlerde bir daire acil satlık olduğundan dolayı 200 bin TL ye satıldı. Piyasa değeri 240 bin. Arkadaş para olacak alacaksın ama para, para yok. Sende yok bende yok.

Dedimki o zaman voltranı oluşturalım. Çevremdekilere söyledim ancak 60 bin topladık :) fukaranın dostu fukara olur ya ne olacak :)

O zaman daha çok fukara bulmam gerek diyerek sizlere garip ama gerçek fikrimi açayım dedim. O kadar saçma konulara inanıyorsunuz bunu da dinleyin kardeşim.

örnek olarak 200 bin TL lik daireyi 100 hisseye böleceğim yani her hisse değeri 2000TL oluyor. 100 kişi para yatırdı diyelim. O kadar dolandırıcıya veriyorsunuz banada güvenirsiniz artık. biz gittik şak diye aldık. 3 ay sonra 240 bine sattık. Bunun zaten 10 bin tabupusu çartu çurtu tutacak, kaldımı bize 30 bin lira kar. Hisse başına 300 tl kar. tabi bu aylık 100 tl gibi bir kazanç demek.

Yani ben şunu istiyorum. Bana dediğim anda para yatıracak fukaralar. Bu işte zarar değilde kar etmeme ihtimali de var tabi. Birde olayın vergi boyutu var. ama en azından bir kere denemek istiyorum yahu. Ek gelir elde etmek ne kadar güzel olur. değilmi.

şimdi birde bunu bana başkası söylemiş olsa, lan zaten para yok birde tanımadığın kişiye binlira ikibinlira para vereceksin, yüzlira için paranı riske etmeye değmez be oğlum derdim.

Ne yapmalıyım o zaman kar marj vaadini yükseltmem lazım. Eroyinmi satayım arkadaş olacağı en fazla bu diye cevap veriyorum geri.

Neyse bu böyle uzayıp gidiyor. Sizinde başınızı ağrıtmayayım.

Bu fikri sizin değerli eleştirilerinize tabiki yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum. Hadi bakalım

• Para para bukadar düşünüyorsan 200 kağıdı alıp kayboldun mu o fukaralar ne yapcak 100 lira için kimse 2bin lirasını vermez
  • S.Vettel kullanıcısına yanıt
    200 bin le nereye kaybolunur. :) şuan yıllık kazancım 70 bin,
    200 bin için yerimi yurdumu değiştiremem :)

Ama değindiğin konu güzel, güven meselesi, peki ben bu güvenceyi nasıl verebilirim insanlara bu konuda fikrin var mı?
    Adi bir şirket kursam mesela ?

zaten bu konu için buraya konu açtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

200 bin le nereye kaybolunur. :) şuan yıllık kazancım 70 bin,
    200 bin için yerimi yurdumu değiştiremem :)

Ama değindiğin konu güzel, güven meselesi, peki ben bu güvenceyi nasıl verebilirim insanlara bu konuda fikrin var mı?
    Adi bir şirket kursam mesela ?

zaten bu konu için buraya konu açtım.

Yanlış hesaplamadıysam aylık kazancın 5.833,33 TL oluyor. Güzelmiş fukara kardeş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıyı okurken bir umutlanıyorum, bir umutsuzlaşıyorum hocam. :D
  • güldüm yazdıklarımı okuyunca...
    dombili kadar bile ikna edememişim kimseyi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.