Şimdi Ara

Para Olmadan Sosyal Olunmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arasında herkes kendi hesabını çekerse bir çay içerek bile ortama girebilirsiniz. ama yok ben kızları da gezdirecem derseniz en az yanınızda 20 tl bulunsun madara olmamak için eğer samimiyeti ilerletirseniz ya yanımda para yok siz tamamlarmısınız vs... dersin ama ilk buluşmada sakın deneme derim 2. si olmayabilir. benden bu kadar, umarım faydası olur.
  • arkadşlar sosyal olmak illa para harcamak değil ki.. kültür evleri var gidin kayıt olsun, yardım kuruluşlarrı var gidin oralara kayıt olun, arada bi kimsesiz çocuklar derneğine fln gidin insanlarla tanışın sohbet edin, kafede çay içmekten 5 kat daha sosyal çevre edinirsiniz. hemde bi işe yaramış olursnuz

aynı şey bnm içinde geçerli tabi.
  • sosyal olmak kafeye gitmek mi git arkadaşlarınla buluş beraber takılın bunun için çok paraya ihtiyaç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

arkadşlar sosyal olmak illa para harcamak değil ki.. kültür evleri var gidin kayıt olsun, yardım kuruluşlarrı var gidin oralara kayıt olun, arada bi kimsesiz çocuklar derneğine fln gidin insanlarla tanışın sohbet edin, kafede çay içmekten 5 kat daha sosyal çevre edinirsiniz. hemde bi işe yaramış olursnuz

aynı şey bnm içinde geçerli tabi.

dostum bu tür yerler bize göre değil ki hem gidilmesi gerekiyorsada büyükler gitsin sonuçta genciz böyle yerlerde sıkılırız tabiki
  • Mesela benim Sosyal Bilgiler'im 5ti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irondawn -- 9 Şubat 2010; 13:50:29 >
  • Az paraya sosyal olmak ıcın arkadaslarınızla birlikte bulundugunuz yerdeki bi 2. 3. amator kume takımının macına gidebilirsiniz 4-5 lira oluyor bilet bagırır cagırırsınız mac ızlersınız.
  • doğru söylüyorsun
  • istediğiniz para olsun ben yollarım size hesap numaranızı yazın atarım 1000-2000 liracık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öküz Başlı Antilop

istediğiniz para olsun ben yollarım size hesap numaranızı yazın atarım 1000-2000 liracık

1154564
  • Paran varsa herşey var.Yoksa sende yoksun
  • sosyal olmak için kıyafet de gerekir güzel kıyafetler giyiceksin ki dikkat cekesin hergün aynı şeyi giyen artık üstünde paralanmış şeyleri giyen insanlar da çok fazla sosyal olma şansı bulamıyo maalesef bunun için de para gerekiyo
  • para olmadan hiç bişey olmuyo, ama paranın olması içinde herkezin nefret ettigi bende dahil çalışmak
  • intihar edin çok büyük bir sosyolojik olay içinde olmadan anlıyamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

sosyal olmak için kıyafet de gerekir güzel kıyafetler giyiceksin ki dikkat cekesin hergün aynı şeyi giyen artık üstünde paralanmış şeyleri giyen insanlar da çok fazla sosyal olma şansı bulamıyo maalesef bunun için de para gerekiyo

Hiç entel dantel tipleri görmüyomusun saçları yaglı rengi solmus çamaşır suyu lekeli tişörtler giyen cepli pantolonlar botlar giyen che guevera sakalı bırakmıs tipler onlardada hiç biri yok ama gayet sosyaller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Flames -- 9 Şubat 2010; 14:27:36 >
  • Sosyal Olmak için para şart değil. Bi Grup arkadaşlar olarak mahallenin sevdiğin köşesinde oturup muhappet edebilirsiniz. Gunluk olaylar hakkında veya ülke hakkında veya internet ortamı hakkında. Haftada 2-3 3-4 kere bu aktiviteleri arkadaşınızla yaparsanız Sosyal Olabilirsiniz. Mahallede şart değil. Evinize yakın sahil şeridi varsa oraya gidebilirisinz oturursunuz kimse gelip sizden para istemez.

Sizin istediğiniz yazılarınızdan belli. Biri 40-50 lira demiş biri cix cix kıyafetler demiş. Bence bu yazılar sitemden başka bişi değil. Sizde biliyorsunuz bunu. Cix kıyafetler olsunda mekanda dikkat çekelim falan bişiler. Ne mekanı ? Hangi mekan ? Sturbucks mı yoksa kahde dünyasımı yoksa bağdat caddesimi. İnsanları kıyafetleri ve ceplerinde paraları ile sorguyan bir çevrede bulunmamamız gerekir ozaman. Eğer bulunman gerekiyorsadece kıyafetinle paranla değil de Ağır başlılığında aklında dilinle insanları cezbetmelisin. Sosyalliği buna bağlamayın.

Sizin yapmak istediğin ve yapamadıklarınıza sitem dir sadece. Bir paket çekirdek ile istenirse sabaha kadar arkadaşkarınla sosyal bir ortanda olabilirsin.

• arkadaş çok haklı paran olsa arkadaşlarınla sinemaya,konsere,go-karta flan gidersin ama paran olmadığında hiçbir yere gidilmiyor malesef ve asosyallik kaçınılmaz bu durumda...
  • 4-5 arkadas toplanıp eger içinizden birinin arabası varsa 20 liralık gaz atın gezip dolaşın sonra bulundugunuz ilde piknik alanı gibi yerlere veya daga çıkıp oturun, kolanızı cipsinizi çekirdeginizi alın yeyin için. Size kişi başı masraf taş çatlasın 10 lira olur. 10 lirayla sabahtan akşama kadar sosyal olursunuz işte daha ne. Şahsen biz öyle yapıyoruz. illa yanınızda karı kız olmasına gerek yok
  • illa paranın olmasına gerek yok... yoksa cebınde 30 40 tl ona gore yerlere gıdılır... hee sızın derdınız hava atmak ıle sosyal olunmayı bırlestırmekse yapcak bısey yok...paranıza gore hava atıcagınız kıyafetlerı tercıh edın mekanlara gıdın o zaman... sızın amacınız hava atmakmı yoksa keyfınız yerınde olsun sohbet geyık olsun dıye bıyerlere gıtmekmı anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 9 Şubat 2010; 14:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Para olmadan ne olunuyorki sosyal olunsun?

doğru söze ne hacet
  • quote:

Orijinalden alıntı: SY34

intihar edin çok büyük bir sosyolojik olay içinde olmadan anlıyamazsınız

Kaç kere intihar ettin?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.