Şimdi Ara

Para Olmadan Sosyal Olunmuyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Huh ?

Kitap okuyun.

kitap okuyunca noluyor ? evde kitap okumak.. bence kitap okumak sosyalleşme değildir. bana göre yani.... kitap okuyunca insanın kültürü gelişiyor. bu arada konuya katılıyorum grçektende sosyallik para gerektiriyor. para olmadan arkadaşlarla dışarı çıkabilirmi ? çıkılablir ama insan utanır parası olmadığı için hiç bir şey yapılmaz ne sinemaya ne başka bir yere... hele kriz varken... durumları iyi olan nadir insanlar baya bi sosyaller ama gökten para yağıyor gibi davranıyorlar.
  • Param var ama asosyalim
  • Parayla sosyal olacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Ayrıca evinizde pc ve aylık en az 30 milyon verecek paranız varsa ben parasızlıktan sosyal olamıyorum diyemezsin..Sizler sosyalliği alışveriş yaparak mı zannediyorsunuz.Pahalı bi cafeye gideceğinize normal bir yere gidin..
  • Siz beceremiyosunuz sanırsam 20 tl minimum 100tl maksimum gideryani sahsen ben cıktıgımda su sıralar nedense cok az gidiyor 20tl nin altında hep son 3cıkısımın birinde 15 digerinde 50 birindede 17 gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

Parayla sosyal olacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Ayrıca evinizde pc ve aylık en az 30 milyon verecek paranız varsa ben parasızlıktan sosyal olamıyorum diyemezsin..Sizler sosyalliği alışveriş yaparak mı zannediyorsunuz.Pahalı bi cafeye gideceğinize normal bir yere gidin..

30 Tl'ye sadece 1 ay içinde 1 kere cıkmana patlar.

Ama 30 Tl vererek dünyadan haberdar olabilirsin
    ARkadaşlarınla sesli ve görüntü konusbilirsin.
    Kültürel faaliyetleri , güncel olayları ve bilim dünyasında bir cok bilgi öğrenebilirsin.
    İnternet üzerinden oyun oynayabilirsin.
    Beğendiğin şarkıları indirip evde cılgınlar gibi dans edebilirsin.
    Gerekli sitelerde fotoğraflarını paylaşarak , arkadaşlarına sunabilirsin ve hatıra olarak saklayabilirsin.

Ama diğer türlü 30 tlye dısarı cıktıgında 8 tl yol parası . Geri kalanı ile ne yapcağını hesaplamakla uğraşırsın ve kısa günün kârı

• quote:

Orijinalden alıntı: ParaBende

Dünyadaki en güçlü varlık paradır , bir zengini güçlü kılan paradır , bir fakiri güçsüz kılan paradır , bir insana otorite sağlayna paradır , bir insanı farklı kılan paradır , bir insanı '' ikoncan! '' yapan paradır , para = herşeydir , parayla sağlık alınmazmı ? kim söylüyor bunu nerde o aptal , kaç tane insan ilaç alamadıgı için kaç tane insan ameliyat olamadıgı için ölüyor bunu biliyormu bunu söyleyen ! kesinlikle hayır. Paran varsa girersin bir ortama bir kadını beğenirsin aşık olursun evlenirsin vs. eğer paran yoksa tanıdıgın insanların sana görücü usulu birini bulmasını beğenirsin eee tabi gelinin ailesi yinede soracaktır ne iş yapar , evi varmı diye. Bir hacca gitmenin bile paralı oldugunu düşünürsek bu dünyayı paranın yürüttügü , dini veya manevi değelerin çok çok azaldığını görürsünüz , şunu emin olarak söylüyorum bunlar dünyanın iyi günleridir , insanlar para için gün geçtikçe çirkefleşecek , çifkefleşmeyenler ise yokolacaktır , bunun sosyallikle alakası olmayabilir ama belirtmek istediğim şu para dünyanın düzenidir ve bu düzen içinde sosyallikde yer alıyor. son sözüm ise paranın satın alamayıcağı hiç bir şey yoktur !

Valla mükemmel yorum kardeş imzamı atarım bu yoruma

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.