Şimdi Ara

Para - Sevgi - Sevgili Üçgeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paranın ilişkilerde ne boyutta önemli ya da ne kadar önemli olduğunu düşünen var mı aranızda ? Ya da bundan rahatsız olmuş arkadaşlar varsa ve görüş belirtirse sevinirim. Çok şükür halim vaktim yerinde. Ama bu Türk kızlarında mı var bilmiyorum , kendisini zevk sefa içinde yaşatacak erkek arıyor çoğu. Ki evleneceği erkek de değil bu sevgili de bile bu kriterler aranmaya başladı. Bana mı öyle geliyor insanlar paranın kölesi mi oldu

• Sana şunu anlatayım: Liseden beri çok samimi olduğum bir kız arkadaşım var. Sevgilim değil, sadece arkadaş bu arada. Lisedeyken yakışıklı erkeklerden hoşlanırdı doğal olarak. Kendisine çok teklif gelirdi ama o genelde yakışıklı olanları seçerdi. Mal biri olsun ama yakışıklıysa eğer kızın sevgilisi olabilirdi. Lise bitti. Üniversitenin son sınıfında şu an. Geçen gün evlilik muhabbeti açıldı. Birkaç kız arkadaş daha vardı. Bana şöyle dedi: "Valla şu an için geleceğimi garantileyen, maddi sıkıntı çektirmeyecek bir erkek arıyorum. Yakışıklı olması mühim değil." Diğer kızlar da onayladı. Yaş belli bir yere gelip, hayatın gerçeklerini görünce hepsi paralı erkek istiyor. Kimse sıkıntı çekmek istemiyor. Yakışıklı olmak ikinci plana düşüyor.

Bu durum sadece kızlar için geçerli değil aslında. Erkeklerin de aynı kaygısı var lakin farklı yönde. Erkekler de geleceğini garantileyen ve maddi sıkıntı çektirmeyecek bir meslek arıyor ve seçiyor. Mesela, gönlü Sinema okumakta olan ama kaygılarından ötürü tıp seçen bir arkadaşım var. Endişelerinden ötürü istemediği bir meslek ile evlenmek zorunda kalabiliyor erkekler tıpkı kızlar gibi.

• valla bir turk kızıyla yuruyorum yaklasık 150bin euro civarı tahmin ettigim bir bwm koyu yeşil muthis bir araba vardı park etmiş..
    ben guzelmiş dedim hakkatende guzeldi ilerde param olursa zaten bwm severim onu alırım.. neyse..

kızın dedigine bak---- ya guzelde soyle kapısı uste acılanlar var ben ondan istiyorum.. yemin ediyorum saka sandım ciddimi diye sordum yokladım kız ciddi.. bu kızın babası memur annesi ev hanımı.. 20 yasında üniversitede ve simdiye kadar gordugum en saglam kızlardan biri (yani akıl zeka olarak ciddiyim.. her ne kadar 1-2 eksigi olsada) babası memur olsada 3-4 gunde bir kahve dunyası vs. gibi ortamlara takılan bir kız..

onu gectim..

bir tane daha kız vardı babası memur onunda.. oda unide ve kız cok guzel ve tatlı bişey neyse bununla muhabbet ediyoruz laf bu konulara girdi şimdi ben memur kızıyım filan dedi bir esofmana nasıl 100tl vereyim falanda filan diye konusdu kendi capını biliyordu direk gozume girdi vay dedim hem guzel hem boyle neyse cıktık alısveris merkezindeyiz.. lacostenin botunu begendi ugg gibi bişeydi ve aldı rengide kırmızı offf off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAVMAN -- 24 Eylül 2010; 2:09:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Sana şunu anlatayım: Liseden beri çok samimi olduğum bir kız arkadaşım var. Sevgilim değil, sadece arkadaş bu arada. Lisedeyken yakışıklı erkeklerden hoşlanırdı doğal olarak. Kendisine çok teklif gelirdi ama o genelde yakışıklı olanları seçerdi. Mal biri olsun ama yakışıklıysa eğer kızın sevgilisi olabilirdi. Lise bitti. Üniversitenin son sınıfında şu an. Geçen gün evlilik muhabbeti açıldı. Birkaç kız arkadaş daha vardı. Bana şöyle dedi: "Valla şu an için geleceğimi garantileyen, maddi sıkıntı çektirmeyecek bir erkek arıyorum. Yakışıklı olması mühim değil." Diğer kızlar da onayladı. Yaş belli bir yere gelip, hayatın gerçeklerini görünce hepsi paralı erkek istiyor. Kimse sıkıntı çekmek istemiyor. Yakışıklı olmak ikinci plana düşüyor.

Bu durum sadece kızlar için geçerli değil aslında. Erkeklerin de aynı kaygısı var lakin farklı yönde. Erkekler de geleceğini garantileyen ve maddi sıkıntı çektirmeyecek bir meslek arıyor ve seçiyor. Mesela, gönlü Sinema okumakta olan ama kaygılarından ötürü tıp seçen bir arkadaşım var. Endişelerinden ötürü istemediği bir meslek ile evlenmek zorunda kalabiliyor erkekler tıpkı kızlar gibi.

Bu yoruma imzamı atar geçerim arkadaş

Ama bnde şunu anlatayım: Bizim mahallede sibel diye bir kız vardı kız dediğim 23-24 yaşında abla dediğimiz insan. Ama bebek gibi yani çok güzel bi kız. Onun taa liseden beri çıktığı bir erkek arkadaşı vardı. 8-9 yıllk bir ilişki bu kızı ne doktorlar ne mühendisler istedi anası babası verdi kızı kız evlenmemek için kaçtı evden gitti o adamla evlendi. Adamıda bir görsen kollar boydan boya faça onu geçtim bir insanın boynunda faça olurmu ya? o adamın boynu bile full faça o derece piskopat bir insan +ne iş olursa yapar vasıfsız yani üc kurusa çalışır. Kız bunu bildiği halde gitti onunla evlendi. Bazen bu para işi geçerli olmuyor işte. Böle hayatlarda var.

• Herşey bunların arasındaki o aptal rekabet ile başladı.Birbirlerine hava atmalar gösteriş meraklısı olmalar aptal aptal pozlar verip resim çektirmeler v.s. Akılları başlarına gelincede o aptal lise ve üniversite hayatlarında sadece marka peşinden koşan zavallı yaratıklar olduklarını anlıyorlar bunu anladıkları zaman lise ve üniversite hayatında bir şeye sap olamamış kızlar olarak evde kalıyor.Onlar da artık ne rekabeti ne pozları ne markayı düşünüyorlar ve çözümü zengin bir kocaya demiri atmakta arıyorlar.Tabi ki milletimizde sadece dış güzelliğe önem veren abaza zengin insanlar varken bunlarda haliyle boş kalmıyor kapış kapış gidiyor.Ama bunlar karşınıza çıkarsa lütfen ama lütfen kaçın ya da en yakın colins,nike gibi mağazalara götürüp onu orada bırakıp kaçın.
  • Haklısınız üniversite ortamında kendini garanti altına almak isteyenler var ama benim daha üniversiteyi bitirmeme 3 yıl var ( hazırlık da okudum ). Ama gerçekten çok tuhaf. Ukalalık yapmak istemem ama eli ayağı düzgün bi insanım ortalamanın üzerinde bi yakışıklılığım var bence. Kitap okuyan , sinema - müzik kültürü olan biriyim. Her hafta dergi alırım. Ama evlenecek yaşa çok uzağız. Çok tuhaf geliyor. Olabildiğince kendini yaşatacak erkek arıyor. Herif hanzo olsa bile yapışıyor adama. Hadi fiziği , yakışıklılığı geçtim. Kalbe ve kafaya bakan insan kalmamış. Humanities diye bir dersim var. O kadar insanlık tarihi işliyoruz ama insanlar , insan olmanın vasfını unutmuş gibi. Fakültede bunu açık-seçik gördüm. Kanıma dokundu açıkçası. Kasıntı , yavşak bir ortam var

• quote:

Sana şunu anlatayım: Liseden beri çok samimi olduğum bir kız arkadaşım var. Sevgilim değil, sadece arkadaş bu arada. Lisedeyken yakışıklı erkeklerden hoşlanırdı doğal olarak. Kendisine çok teklif gelirdi ama o genelde yakışıklı olanları seçerdi. Mal biri olsun ama yakışıklıysa eğer kızın sevgilisi olabilirdi. Lise bitti. Üniversitenin son sınıfında şu an. Geçen gün evlilik muhabbeti açıldı. Birkaç kız arkadaş daha vardı. Bana şöyle dedi: "Valla şu an için geleceğimi garantileyen, maddi sıkıntı çektirmeyecek bir erkek arıyorum. Yakışıklı olması mühim değil." Diğer kızlar da onayladı. Yaş belli bir yere gelip, hayatın gerçeklerini görünce hepsi paralı erkek istiyor. Kimse sıkıntı çekmek istemiyor. Yakışıklı olmak ikinci plana düşüyor.

İstisnalar fazla duygusallar hariç bir yaştan sonra yakışıklılık tip ikinci plana düşüyor. Eli ekmek tutan rahat yaştacak "koca" olucak erkek arıyolar. Aynı şeyi bende yaşadım muhabbet esnasında kızlardan birisi aynen üstteki arkadasın yorumunde bellirttiğini soyledi. Eğlenilecek evlenilecek erkek var diye. Sonuçta hepsi rahat yaşamak istiyorlarl. Madem bir erkeğin kadın olacagım bari rahat lüks içinde yaşayayım diye düşünyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evlenilecek erkek diye bişey varsa aradıgı kesinlikle evlenilecek kızdır..

sunuda belirtmekte yarar var artık en fazla uni1 den buldun buldun onua bulamadın 2.ele talim
  • Orijinalden alıntı: Xreleave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrolytè -- 24 Eylül 2010; 2:28:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN

evlenilecek erkek diye bişey varsa aradıgı kesinlikle evlenilecek kızdır..

sunuda belirtmekte yarar var artık en fazla uni1 den buldun buldun onua bulamadın 2.ele talim

2. ele asla talim etmem. Amacım sex değil. Anlayışlı ve tatminkâr bir sevgili bulmak çok zorlaşmış farkettiğim kadarıyla. Motor dolu zaten
  • olay bundan ibaret..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

2. ele asla talim etmem. Amacım sex değil. Anlayışlı ve tatminkâr bir sevgili bulmak çok zorlaşmış farkettiğim kadarıyla. Motor dolu zaten

Bir kızın 4yıllık bir üniversite hayatı boyunca bekaretini kaybetme olasılığı(kendi isteğiyle tabi) %70den fazla. Hele şehir dışındaysa ailesinden uzakta bu durum dahada artar

Yani kısacası 22-23 yaşlarında bir kızla tanıştıgında o kızın kız çıkma olasılığı %10 bana göre tabi. Çok nadir istisnalar vardır öle birşey yapmamış olan öle birini denk getirmen lazım

Ha şunuda söylemeden edemicem şimdi diceksinizki o yaşlarda her 10 kadından 9 u o işi yapmışmı oluyor ne alaka falan. O işi yapmamıştır belki ama o işi yapmadan bekareti kaybetmeden bile neler neler yapmıştır ama her 10 kadından 9 u o yaşlarda birileriyle bir ilişki icirisinde bulunmuştur. Bu yaş ortalaması ülkemizde günden güne düşüyor. Lisede bile neler neler yapan kızlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

quote:

quote:

Bir kızın 4yıllık bir üniversite hayatı boyunca bekaretini kaybetme olasılığı(kendi isteğiyle tabi) %70den fazla. Hele şehir dışındaysa ailesinden uzakta bu durum dahada artar

Yani kısacası 22-23 yaşlarında bir kızla tanıştıgında o kızın kız çıkma olasılığı %10 bana göre tabi. Çok nadir istisnalar vardır öle birşey yapmamış olan öle birini denk getirmen lazım

Ha şunuda söylemeden edemicem şimdi diceksinizki o yaşlarda her 10 kadından 9 u o işi yapmışmı oluyor ne alaka falan. O işi yapmamıştır belki ama o işi yapmadan bekareti kaybetmeden bile neler neler yapmıştır ama her 10 kadından 9 u o yaşlarda birileriyle bir ilişki icirisinde bulunmuştur. Bu yaş ortalaması ülkemizde günden güne düşüyor. Lisede bile neler neler yapan kızlar var

Bekaret umrumda değil. Biz lisede bile neler yapıyorduk. Anlayışlı , paraya tapmayan , güleryüzlü , hoşgörülü , alttan almayı , özür dilemeyi bilen ve en önemlisi sadık birini bulmak imkansız gibi

• Kızlar nedense böyle benciller senin ne olduğun kim olduğun önemli değil paran olduğu için seni kullanıyorlar

Şimdiki kızların çoğu işi ticarete döktü Parayla yanıma gelecek kız gelmesin daha iyi giderim malum yere ordada para verince geliyorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bekaret umrumda değil. Biz lisede bile neler yapıyorduk. Anlayışlı , paraya tapmayan , güleryüzlü , hoşgörülü , alttan almayı , özür dilemeyi bilen ve en önemlisi sadık birini bulmak imkansız gibi

Söyliceklerimi yanlış anlama ama. Ben çocuklarımın annesi diyeceğim insanın benden önce başka erkeklerin altında zevk çığlıkları atmasını kaldıramam anlıyon?

• Anlıyorum da. Ben yapıyorum. Karşımdaki insandan yapmamasını beklemek abes.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Söyliceklerimi yanlış anlama ama. Ben çocuklarımın annesi diyeceğim insanın benden önce başka erkeklerin altında zevk çığlıkları atmasını kaldıramam anlıyon?

hiç seks yaptınmı sen ?

• quote:

Anlıyorum da. Ben yapıyorum. Karşımdaki insandan yapmamasını beklemek abes.

Bu konuda haklısın sen yaparsan onunda yapmaya hakkı olur. Ama birde şöyle düşün. Sen binlerce insanla yapmış bile olsan evlendiğin sevdiğin kadının senden önce başkalarınn altında olduğunu düşündüğünde kalbin yerinden çıkıcakmış gibi atar için acır kaldırılacak bir durum değil emin ol

@alpello

Evet defalarca yaptım inan sayısını hatırlamıyorum. Evet ben yaptıysam evleneceğim kişide böyle birşey yapmıs oldugunda ona ndn yaptın gibi bir söz söylemeye hakkım olamaz bunu biliyorum ama birde diğer açıdan düşünden evlenip çocuklarının annesi olacak kadın daha önce kim bilir kaç kişinin altından geçmis olacak. Evet burda böle sen yaptıysan onunda yapması normal diye düşünmek çok kolay oluyor. Ama işin özüne ininde insan sindiremez. Şuan 17 aylık bir ilişkim var ve çıktıgım kız benden önce bir kişiyle daha birlikte olmuş öğrendiğimde bu durumu sindirmem uzun zaman aldı sadece sevgilim oldugu halde bile unutamadım 2-3 ay hep aklıma geliyordu. Ki cocuklarınn anası olacak kadın hergün aynı yastıga basını koyacagın insanın senden önce böle birşey yapması insanın canını yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrolytè -- 24 Eylül 2010; 3:03:46 >

• Bilmiyorum. Takmıyorum o tür şeyleri. Her şey insan için. Ne yapmış olursa olsun. Geleceğindeki insanı sen tayin edemezsin. Geçmişi ile uğraşmak yerine , geleceği olmayı tercih ederim.
  • quote:

quote:

Anlıyorum da. Ben yapıyorum. Karşımdaki insandan yapmamasını beklemek abes.

Bu konuda haklısın sen yaparsan onunda yapmaya hakkı olur. Ama birde şöyle düşün. Sen binlerce insanla yapmış bile olsan evlendiğin sevdiğin kadının senden önce başkalarınn altında olduğunu düşündüğünde kalbin yerinden çıkıcakmış gibi atar için acır kaldırılacak bir durum değil emin ol

kardeş hiç kadın olmadığı için bu forumda bizde onların tarafından anlayamayız kadında düşünebilir yani evlendiği erkek kaç kadınla aynı şeyleri yaşamış falan felan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.