Şimdi Ara

PARA + TİP + SAYGI !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayat paradır ve aksini iddia eden hiç bir şey bilmiyordur diyebildiğine göre paraya büyük bir umut besliyorsun sanırım.

Para ne mutluluk ne huzur verir, sen para ile mutlu olabileceğine inanırsan inancın sana mutluluk verir.
  • Sırf para yok diye kıza çıkma teklifi etmedim.Otobüse binicek param yok
  • Para ve sağlık en önemlisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Real-Player

disturbedFTW

harbi acemisin bir halt bildiğin yok boşa yazmışsın okadar yazıyı yazık okumadım bile niye dersen gör bak ben baya tecrübe yaşadım ki yine bir arkadaşım var gerçekten çok yakışıklı ciddi ciddi şimdi diyeceksiniz seninde amma arkadaşın varmış haaa salla ziyaaa isteyen istediğini desin umrumda değil ben anlatacağım

bu dediğim çocuk acayip yakışıklı ve zaten zenginlerde neyse çocuğun çevresinde kaç tane kız geziyor "çocukda romantikliğin r si yok sadece çok tatlı" kızlar 360 derece etrafında geziyor facebookda tüm resimlerinde kızlar ile çekinmiş resimleri var yani sallamışsın başka birşey yok

Bence senin bildiğin birşey yok. Arkadaşın yazdığı herşeye imzasını atarım. Genelde kız arkadaş edinemeyen haciz arkadaşların başvurduğu en büyük yalan "para". Paraya tamah etmeyen çok kızda var. Sizin özgüvenininz yok bu kızlara yanaşamıyorsunuz. Benim ne arkadaşlarım var. Hiç öyle zengin falan değiller ne güzel kızlarla çıkıyorlar. İş parada değil dil ve karakter. Sempatik olcaksın ağzından bal damlıcak. Ortama girdiğinde zekanla beden dilinle konuşmanla fark yaratıcaksın. Bak o zaman yanında ne kızlar oluyor.

• beyler herşeyi siz bari para üstüne kurmayın zaten dünya parası olanın borusunun öttügü bi yer haline geldi böle giderse insanlar insanlıklarını unutucaklar biraz manevi degerlere önem verelim atalarımızın yaptıgı gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

Ne tıp ne Saygı PARA olsun yeter

işin açıkçası bu değil arkadaşlar insan doğasına aykırı bi durum çünkü insan Akıllıdır Zekidir yani hesap edebilendir hayvanlardan farkımız bu ne tipler var ulan hayvansın desekde, oda insandır hayvan değildir aslında.O insan ben hayvanım dese bile.

Kısaca o parayı nasıl kazandığındır önemli olan.

Özün sözün bir olacak, ona buna sarkmıcan,sözünün eri olacan,gerçek Erkek olacan bu 4 kadınlı şeyh tiplilerden bahsetmiyorum Tek aşk tek yürek tek Sözlü olucaksın bak ozaman saygıyı nasıl görüyorsun.Para ile saygı alanlar gerçek saygının ne olduğunu bilmeyenlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 1 Temmuz 2009; 16:07:52 >

• Para tip getirmes, karizma getirir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: disturbedFTW

quote:

Orjinalden alıntı: Real-Player

disturbedFTW

harbi acemisin bir halt bildiğin yok boşa yazmışsın okadar yazıyı yazık okumadım bile niye dersen gör bak ben baya tecrübe yaşadım ki yine bir arkadaşım var gerçekten çok yakışıklı ciddi ciddi şimdi diyeceksiniz seninde amma arkadaşın varmış haaa salla ziyaaa isteyen istediğini desin umrumda değil ben anlatacağım

bu dediğim çocuk acayip yakışıklı ve zaten zenginlerde neyse çocuğun çevresinde kaç tane kız geziyor "çocukda romantikliğin r si yok sadece çok tatlı" kızlar 360 derece etrafında geziyor facebookda tüm resimlerinde kızlar ile çekinmiş resimleri var yani sallamışsın başka birşey yok

tamam sen böyle devam et...

sen kız arkadas yapmak istemiyorsun kendini ve etrafını kandırmak istiyorsun

nedir yani kızlarla fotoğraf cekilince adam mı olunuyor?

benimde onlarca farklı kızlarla fotografım var bu onların hepsi bana veriyor mu demek?

senin derdim bak ulan taş gibi sevgilim var ananasını satiiim vurusuyoruz geceleri demek sadece....

asıl sen birşey bildiğini sanıyorsun ama cok yanılıyorsun devam et böyle

cok mutlu olursun bu kafayla....

Hocam sen böyle bir şeyden bahsediyorsun sanırım;

PARA + TİP + SAYGI !!!

Ancak 2009 yılında bu imkansız artık bence...Kimse kimseye değer vermiyorki...

• amaan eskiden para mı varmış ya
  • Evet yeniden bir ego tatmin etme yada eziklik konusuna daha hoş geldiniz..1. oalrak para saygınlık getirmez..Şöyle saygınlıg getirir..Sen şimdi işsiz güçsüz adamsın..Yani çalışmıyorsun ve aylak aylak geziyorsun..Yani kendin içinde olsa yaptığın bir iş yok..O zaman sana neden kimse saygı duysn..Yada seni neden millet taksın..Çünkü yaptığın bişey yok..Ama dediğin o adam internet kafe açıp,en azından kendini ticarete atmış..Dolayısıyla para kazanmaya başlamış..O arkadaşın iş hayatına atıldığı için elbetteki başkalarıyla teması olacak..Yani oraya o bilgisayarlar gökten gelmedi,yada yedek parçalar yürüyerek bilgisayara girmedi..O adamın ihtiyacı olan herşeyi başkalarıyla irtibat kurarak alıyor..Dolayısıylada başkalarının aracılığıyla başkalarını tanımış oluyor..Böylece çevresi genişliyor..Bunun para ile alakası yok..Bunun parayı kazanmak için irtibat kurduğun adamlarla alakası var..Şimdi sokakta işsiz güçsüz dolaşan adama kim neden saygı duysunki..

• Kardes Tabıkı hersey Para degıl ama Mutlulugun% 80 Para bence.

Tamam dıl ve karızma bır yere kadar yarıyor ınsana.Hadı dıyelım Iyı Guzel bır kız ayarladın bır sınemaya gıtceksın bılet 7 mılyon kı en son gecen sene gıtmıstım.Ikı Kısı 14 Mılyon Eder.
    Sınemaya gıtıınde orrda patlmıs mısır cola fılan alcaksın o bır bardak kolanın fıyatına dısarda 2.5 lıtresını verıyorlar Hadı Onada 10 mılyon de Ettı 24 Mılyon.
    Neyse fılım bıttı dısarı cıktın dolasıyorsun gıderken kız arkadasım bır ayakkabı goruyor begenıyor sana bak ne guzel ayakkabı fılan dıyor ama begendı ayakkabı 150-200 mılyonluk ayakkabı ne yapacaksın.Zaten cebınde otobus parası yok.Oyle kalıyorsun.Sonra ısler kotu gıtmeye Baslıyor.
    Tıp Karızma konusma kızı ayarlayana kadar ayarladıktan sonra Paran Konusuyor.
  • Kardeşim azda olsa TİP olucak kendinizi kandırmayın param yok kızlar bakmıyo diye.Paranın yapabiliceği tek şey tipinizi ortaya çıkarır şekil giyinirsiniz,güzelliğiniz yüzünüzede yansır.Tip olucak kimse kusura bakmasın.
  • quote:

Evet yeniden bir ego tatmin etme yada eziklik konusuna daha hoş geldiniz..1. oalrak para saygınlık getirmez..Şöyle saygınlıg getirir..Sen şimdi işsiz güçsüz adamsın..Yani çalışmıyorsun ve aylak aylak geziyorsun..Yani kendin içinde olsa yaptığın bir iş yok..O zaman sana neden kimse saygı duysn..Yada seni neden millet taksın..Çünkü yaptığın bişey yok..Ama dediğin o adam internet kafe açıp,en azından kendini ticarete atmış..Dolayısıyla para kazanmaya başlamış..O arkadaşın iş hayatına atıldığı için elbetteki başkalarıyla teması olacak..Yani oraya o bilgisayarlar gökten gelmedi,yada yedek parçalar yürüyerek bilgisayara girmedi..O adamın ihtiyacı olan herşeyi başkalarıyla irtibat kurarak alıyor..Dolayısıylada başkalarının aracılığıyla başkalarını tanımış oluyor..Böylece çevresi genişliyor..Bunun para ile alakası yok..Bunun parayı kazanmak için irtibat kurduğun adamlarla alakası var..Şimdi sokakta işsiz güçsüz dolaşan adama kim neden saygı duysunki..

ssff_allthing kardesım mesele calısıp calısmamak degıl ben 30 yasında adam tanıyorum sadece kıra gelırlerıyle geceınen sen son model Audı arabaya bınen bır adama ne kadar gormemıs de olsa saygı duymazmısın yoksa bu calısmıyor dıye saygı duymaz mısın.Hıc degılse konusurken ona gore konusursun.Ustunu fılan duzeltırsın sacın duzgun mu nasıl gorunuyorum dıye dusunursun normalde konustugun gıbı konusamazsın Iste Bu Saygıdır.

quote:

Kardeşim azda olsa TİP olucak kendinizi kandırmayın param yok kızlar bakmıyo diye.Paranın yapabiliceği tek şey tipinizi ortaya çıkarır şekil giyinirsiniz,güzelliğiniz yüzünüzede yansır.Tip olucak kimse kusura bakmasın.

eee ne yapcan hadı cok tıpın var ama paran yok sabahtan aksama kadar bırbırınıze mı bakcaksınız

Neyse bır dahada polemıge gırmem bu da bılın

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

Para tip getirmez, karizma getirir.

+1 kızların ve hatta bizlerin bile doğamız gereği herhangi bir güce taptığımızı biliyoruz kimileri paranın kimileri kas gücüne kimileride sohbetin gücüne tapar bu böyledir paranın gücüne tapanlar ne yazık ki çoğunlukta olduğu için herkes bütün kızları paraya bakıyor sanar öyle olsa fakirlerin kız arkadaşları olmazdı ama bu da gerçek ki para herşey değidlir sadece pek çok şeydir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

quote:

Evet yeniden bir ego tatmin etme yada eziklik konusuna daha hoş geldiniz..1. oalrak para saygınlık getirmez..Şöyle saygınlıg getirir..Sen şimdi işsiz güçsüz adamsın..Yani çalışmıyorsun ve aylak aylak geziyorsun..Yani kendin içinde olsa yaptığın bir iş yok..O zaman sana neden kimse saygı duysn..Yada seni neden millet taksın..Çünkü yaptığın bişey yok..Ama dediğin o adam internet kafe açıp,en azından kendini ticarete atmış..Dolayısıyla para kazanmaya başlamış..O arkadaşın iş hayatına atıldığı için elbetteki başkalarıyla teması olacak..Yani oraya o bilgisayarlar gökten gelmedi,yada yedek parçalar yürüyerek bilgisayara girmedi..O adamın ihtiyacı olan herşeyi başkalarıyla irtibat kurarak alıyor..Dolayısıylada başkalarının aracılığıyla başkalarını tanımış oluyor..Böylece çevresi genişliyor..Bunun para ile alakası yok..Bunun parayı kazanmak için irtibat kurduğun adamlarla alakası var..Şimdi sokakta işsiz güçsüz dolaşan adama kim neden saygı duysunki..

ssff_allthing kardesım mesele calısıp calısmamak degıl ben 30 yasında adam tanıyorum sadece kıra gelırlerıyle geceınen sen son model Audı arabaya bınen bır adama ne kadar gormemıs de olsa saygı duymazmısın yoksa bu calısmıyor dıye saygı duymaz mısın.Hıc degılse konusurken ona gore konusursun.Ustunu fılan duzeltırsın sacın duzgun mu nasıl gorunuyorum dıye dusunursun normalde konustugun gıbı konusamazsın Iste Bu Saygıdır.

Ben bu şekilde para kazanan adama zerre kadar saygı göstermem altındaki audiye bakıp üstünü başını düzelterek konuşan yalakadır ben saygıyı insanın kişiliğine gösteririm altındaki arabaya göstermem. Ayrıca gerçekten böyle bi adam varsaki bana pek inandırıcı gelmedi kesin dedesinden kalma mirasla bir sürü ev almıştır 30 yaşında adam 0 dan bu kadar şey yapamaz eğer yapsa bile 30 yaşındaysa neden yapmayı bırakmış merak ettim?

• quote:

quote:

Kardeşim azda olsa TİP olucak kendinizi kandırmayın param yok kızlar bakmıyo diye.Paranın yapabiliceği tek şey tipinizi ortaya çıkarır şekil giyinirsiniz,güzelliğiniz yüzünüzede yansır.Tip olucak kimse kusura bakmasın.

eee ne yapcan hadı cok tıpın var ama paran yok sabahtan aksama kadar bırbırınıze mı bakcaksınız

Neyse bır dahada polemıge gırmem bu da bılın

Kız parası yerim bölye bir kavramda var tek yönlü değil herşey

• PARA + TİP + SAYGI demişsin zaten bu 3ünü toplasan dünyaya bedel olursun,saçma sapan konu olmuş özelikle başlığı
  • Para tip getirmezde özgüven getirir.Para güç demektir.Kızlarda güçlü ayakta durabilen erkekleri sever.Yanılıyormuyum

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mohyde -- 1 Temmuz 2009; 17:11:19 >
  • quote:

Ben bu şekilde para kazanan adama zerre kadar saygı göstermem altındaki audiye bakıp üstünü başını düzelterek konuşan yalakadır ben saygıyı insanın kişiliğine gösteririm altındaki arabaya göstermem. Ayrıca gerçekten böyle bi adam varsaki bana pek inandırıcı gelmedi kesin dedesinden kalma mirasla bir sürü ev almıştır 30 yaşında adam 0 dan bu kadar şey yapamaz eğer yapsa bile 30 yaşındaysa neden yapmayı bırakmış merak ettim?

Yalakalıkla alakası yok bunun oyle sac bas dagınık cıkılmaz demek ıstemıstım .Babasının Atokoy de 1 trılyonluk Evı Varsa Bakırkoydekı Marmara Caddesınde Dukkanında varsa oda 1 tılyona yakındır cok rahat gecınır kı bu bızım bıldıgımız bu adam eskıden bızım apt de oturyordu babası muteahhıttı..ve benım babamla cok yakın arkadastılar sonra bırden bırsey oldu koseyı donduler bız arkada kaldık 30 yasına kadar babasıyla calısıyordu o olunce ısı beceremedı herseyı sattı kıraya verdı.Sımdı yatıyor.Nerde aksam orda sabah ohh ne guzel.

• Hepsi göreceli.. Boşuna tartışılıyor bence.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.