Şimdi Ara

PARA + TİP + SAYGI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir konu açmışınız çok yakışıklı olmak felan da bende düşündüm böyle bir konu açmaya karar verdim ! gelin size bir olay ile anlatayım bunu:

Bir arkadaşım vardı uzun zamandan beridir tanırım 20-22'li yaşlarına kadar kız arkadaşı olmadı fakirlerdide zaten öyle zengin biri değil pekde yakışıklıda değildi neyse daha sonra bu arkadaşım internet kafe açtı ve baya baya zengin oldu işte araba aldı üstüne takım ceket vs yeni telefonlar N95 felan filan neyse adamın saygısı acayip arttı çevresi çok genişledi doğal olarak kendine bir tip yakışıklılıkda geldi yani kısacası:

Ana kaynak asıl önemli olan = "PARA" getirir = Tip ikiside getirir = SAYGI...

Bu kavramı yaşayan insan hayatın para olduğunu anlamaz ona bu 3 kelimeyi söylesen para tip saygı yine anlamaz ya bir git işine der ancak bu olayı dışardan izleyen kişi anlar...para varsa huzurda var

• Para tipi nasıl getirdi?Polat alemdarlıkmı yaptı arkadaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 1 Temmuz 2009; 14:31:24 >
  • internet cafe ile okadar zengin olunuyormu yaaaa
  • aşk olmuş para para olmuş hayat hayat olmuş yalan
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Right_

Para tipi nasıl getirdi?Polat alemdarlıkmı yaptı arkadaşın

"Bu kavramı yaşayan insan hayatın para olduğunu anlamaz ona bu 3 kelimeyi söylesen para tip saygı yine anlamaz ya bir git işine der ancak ona dışardan bakan bir insan anlar bunu" onada aynısını söyledim bak paran var artık sevgilin var tipin var oda aynı senin gibi tepki verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real-Player -- 1 Temmuz 2009; 14:39:54 >
  • Bizdemi cafe açalım Ben hiç evde kalan erkek görmedim,su yolunu bulur nolsa..
  • k.bakmayın ama saçmalıyorsunuz....

tipim idare eder öyle brad pitt değiliz ancak yüzümüze bakılmicak gibi de değil...

para desen kendimize yeticek kadar var... yani öyle altımızda bmw ile gezmiyoruz...

kız arkadas bulmakta hiç sorun cekmedim

gerek kaşarları olsun gerek düzgün kızları olsun...

biraz davranışlar,özgüven ve dil ile alakalı....

tipin size avantajı şu olur; "vay cocuga bak ya hoşmuş ha." derler ancak siz konuşma ve davranış bakımından özürlü bir kişiliğe sahip iseniz kızların size tahammülü en fazla 3dk olur...

paranın avantajı; her türlü kaşar paracı yiğici tiple cıkarsınız ki böyle oldugunda sakın yanımda taşş gibi hatunlar var diye havalanmayın o hatunlar sizin yanınızda değil cüzdanınızın yanında... bence böyle bir durumda olmak hiç istemezsiniz... belki dışarıya hava atabilirsiniz ama içten içe o kızın sizinle para için birlkte oldugunu bilmek size cok iyi his vermeyecektir....

dil,davranış ve özgüven; bu sekilde ortamlara koklayca uyum saglar kolayca sevilirsiniz anlattıkların insanın ilgisini ceker ve sizi dinlemek ister biraz da tatlı ve esprili bir diliniz varsa insanlar sizi dinlemekten büyük zevk alır ve biran gözde bir kişilik olursunuz.... davranışlarınızla da adam akıllı soytarılık yapmayan bir kişi görünümü verirseniz tadından yenmezsiniz... işte ub sekilde kız tavladıgınızda sizin ne paranıza ne tipinize bakar... o zaman size bakmaya baslar

yani asıl size... en saglıklısı da budur...

tecrübe ile sabittir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • disturbedFTW

harbi acemisin bir halt bildiğin yok boşa yazmışsın okadar yazıyı yazık okumadım bile niye dersen gör bak ben baya tecrübe yaşadım ki yine bir arkadaşım var gerçekten çok yakışıklı ciddi ciddi şimdi diyeceksiniz seninde amma arkadaşın varmış haaa salla ziyaaa isteyen istediğini desin umrumda değil ben anlatacağım

bu dediğim çocuk acayip yakışıklı ve zaten zenginlerde neyse çocuğun çevresinde kaç tane kız geziyor "çocukda romantikliğin r si yok sadece çok tatlı" kızlar 360 derece etrafında geziyor facebookda tüm resimlerinde kızlar ile çekinmiş resimleri var yani sallamışsın başka birşey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Real-Player

disturbedFTW

harbi acemisin bir halt bildiğin yok boşa yazmışsın okadar yazıyı yazık okumadım bile niye dersen gör bak ben baya tecrübe yaşadım ki yine bir arkadaşım var gerçekten çok yakışıklı ciddi ciddi şimdi diyeceksiniz seninde amma arkadaşın varmış haaa salla ziyaaa isteyen istediğini desin umrumda değil ben anlatacağım

bu dediğim çocuk acayip yakışıklı ve zaten zenginlerde neyse çocuğun çevresinde kaç tane kız geziyor "çocukda romantikliğin r si yok sadece çok tatlı" kızlar 360 derece etrafında geziyor facebookda tüm resimlerinde kızlar ile çekinmiş resimleri var yani sallamışsın başka birşey yok

tamam sen böyle devam et...

sen kız arkadas yapmak istemiyorsun kendini ve etrafını kandırmak istiyorsun

nedir yani kızlarla fotoğraf cekilince adam mı olunuyor?

benimde onlarca farklı kızlarla fotografım var bu onların hepsi bana veriyor mu demek?

senin derdim bak ulan taş gibi sevgilim var ananasını satiiim vurusuyoruz geceleri demek sadece....

asıl sen birşey bildiğini sanıyorsun ama cok yanılıyorsun devam et böyle

cok mutlu olursun bu kafayla....

• Ben @disturbedFTW nin

yorumlarında yanlış birşey görmüyorum gayet güzel anlatmış..
  • Ne tıp ne Saygı PARA olsun yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

Ne tıp ne Saygı PARA olsun yeter

aha sonunda biri anlamış disturbedFTW merak etme eğer param olursa zengin olursam inan seni bulup anlatacağım tek tek yaşadıklarımı ve tekrar söylüyorum bak:

"Bu kavramı yaşayan insan hayatın para olduğunu anlamaz !!! ona bu 3 kelimeyi söylesen para tip saygı yine anlamaz !!! ya bir git işine der ancak ona dışardan bakan bir insan anlar bunu" onada aynısını söyledim bak paran var artık sevgilin var tipin var oda aynı senin gibi tepki verdi

• quote:

quote:

aha sonunda biri anlamış disturbedFTW merak etme eğer param olursa zengin olursam inan seni bulup anlatacağım tek tek yaşadıklarımı ve tekrar söylüyorum bak:

"Bu kavramı yaşayan insan hayatın para olduğunu anlamaz !!! ona bu 3 kelimeyi söylesen para tip saygı yine anlamaz !!! ya bir git işine der ancak ona dışardan bakan bir insan anlar bunu" onada aynısını söyledim bak paran var artık sevgilin var tipin var oda aynı senin gibi tepki verdi

paranın herşeyi satın alabileceğini sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz...

bir zamanlar ciddi miktarların içinde yüzmüş biri olarak söylüyorum

su anda orta halli bir durumdayım ve bu durumumdan cok da memnunum....

parama veya tipime bakıcak insanlardan hayır gelmez gelmedi de ...

ha siz kızlarla yatmayı marifet sanıyorsunuz 40-50tl ye cok rahat eskort ayarlayabilirsiniz

sizinle kafe bar gezicek sonra birlikte olucak... birde resim cektirir facebook a atarsın tam olur

• quote:

Orjinalden alıntı: disturbedFTW

quote:

quote:

Katılıyorum.Konuyu açan arkadaş zaten saçmalamış "benimde demek istediğim o dizilerde gördüğün gibi değil hayat."Olacaktı

ha siz kızlarla yatmayı marifet sanıyorsunuz 40-50tl ye cok rahat eskort ayarlayabilirsiniz

sizinle kafe bar gezicek sonra birlikte olucak... birde resim cektirir facebook a atarsın tam olur

• sana pm attım ilgilenirmisin ? yine saçmalamışsın ayrıca yorumunda bak nediyorsun "bir zamanlar ciddi miktarların içinde yüzmüş biri olarak söylüyorum" "yani yediğimi yedim tadına varacağıma vardım"

"su anda orta halli bir durumdayım ve bu durumumdan cok da memnunum" bunu çok merak ediyorum özel mesaj attım zaten açıkarsan anlarız oradan

şimdi bak acemi boy genel eve gitmeyi hiç istemedim ! sadece kalp istedim yani normal el ele tutuşabileceğim bir sevgilim olsun istedim neyse salla kısacası birşey bilmiyorsun...
  • Valla paran olsun yeter.
    Paran varsa altında marka bır otomobılın olur,
    Paran Varsa kızı en luks yerlere goturursun
    Paran Varsa zaten ınsanlar sana saygı duyar,
    Paran varsa kkız ne ısterse alırsın onu mutlu edersın
    Paran varsa zaten kendıne de bakarsın en ıyı markalardan en ıyı ve en moda kıyafetlerı alırsın.(tıkı mı ne dıyorlar ondan olursun)
    Yanı artık kızlar ıcın hersey para.
    Zaten bunları su hıc begenmedıgım evlılık programlarında cok acık sekılde goruyorum.Karsı cınsın sordugu ılk sey Evın Var mı? Araban Var mı?Ne Is Yapıyorsun?Kac Lıra mAas Alıyorsun? gıbı soruları oluyor.
    Paran yksa bır ıkı gun ıyı gıder ucuncu dorduncu gun ısler kotu gıtmeye baslar kızı parasız oldugundan bır yere goturemezsın bır yere gıdemezsın kızda ben sıkıldım heyecan kactı ayrılam fılan der.
  • olur bazen böyle...
  • gokmavı

son cümlen güzel olmuş "Paran yksa bır ıkı gun ıyı gıder ucuncu dorduncu gun ısler kotu gıtmeye baslar kızı parasız oldugundan bır yere goturemezsın bır yere gıdemezsın kızda ben sıkıldım heyecan kactı ayrılam fılan der."

Hayat sadece paradır bunun tersini söyleyenler zaten para içinde yaşadıkları için farkında olmayan kişiler bence böyle şimdi mesala gökmavi yukardakilerini yaşayan insan yani işte arabası olan kızı istediği yere götüren eğlenen sinemaya vs giden biri derki
    aaa aşk süper ne parası hayat para değildir der çünkü farkında değil...
  • quote:

Tamamen Bos konusmussun ve Bana kalırsa bos yasamıssın.

Ben oyle Kasarları Ne Yapıyım.Zaten Dısarıda Dolu.Bır yere gıtene Gerek yok.Kımseyede Benım sevgılım var bak face 'e foto koydum dıye cocukca seyler yapmam.

Ben Sevgılıden Bahsedıyorum Oyle Tek Gecelık fılanlardan Bahsetmıyorum.Koluna gırdımı mı Sana Yakısacak terbıyelı ama malasef para olmadan olmuyor.

• quote:

gokmavı

son cümlen güzel olmuş "Paran yksa bır ıkı gun ıyı gıder ucuncu dorduncu gun ısler kotu gıtmeye baslar kızı parasız oldugundan bır yere goturemezsın bır yere gıdemezsın kızda ben sıkıldım heyecan kactı ayrılam fılan der."

Hayat sadece paradır bunun tersini söyleyenler zaten para içinde yaşadıkları için farkında olmayan kişiler bence böyle şimdi mesala gökmavi yukardakilerini yaşayan insan yani işte arabası olan kızı istediği yere götüren eğlenen sinemaya vs giden biri derki
    aaa aşk süper ne parası hayat para değildir der çünkü farkında değil...

Evet Kardesım Dedıklerıne Katılıyorum,Aynı Fıkırdeyız.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.