Şimdi Ara

Para tuzağı olan ürünleri burada paylaşıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
8
Favori
19.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Milletvekili" maaşı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Louis Vuitton timsah derisi erkek cuzdan = 5000 dolar

maliyeti 100 dolar bile degil !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli diş fırçası kadar boş bir ürün yok.Favori lüzumsuz elektrikli cihazların başında gelir...

Elektirikli Mutfak aletlerinin birçoğunuda listeye ekleyebiliriz.(Fritöz,mısır patlatma makinesi, yumurta haşlama vb)

Saklama plastik kaplar.Tv reklamlarında satılan garip spor aletleri bandlı, titreşimli.

Tablet(pc)-Ses Bombası Bluetoothlu,oyun figürleri bunlarda gereksiz bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 10 Aralık 2019; 21:30:42 >
  • Sigara
  • Elektrikli diş fırçasına nasıl gereksiz dersiniz yahu? 10 kat daha güzel temizliyor, insan elle asla o şekilde temizleyemez.

• İstanbul da Elektirikli Scooter kiralama işi var adı Martı..

1 saatlik yolculuk 0,75*60+3 48 TL yani.

Üstüne 100 200 Daha koyarım scooterin kendisini alırım daha iyi.
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Akilli saatler sevgililer birbirlerininkini eslestirip kalp ritimlerini olcuyor anlik degisimlerini birbirine haber veriyor ve bu hafta bir unlu kadin sevgilisini bu eslesme sayesinde aldattigini anladigini soyledi kalp ritimleri gece cok arttigini gorunce fark etmis tabi viral de olabilir eminimki buna inanio bir cok kadin almistir Bkz: mynet magazin haber

• Philips bodygroom serisi. Kesmiyor arkadaşlar. Testis ve peniste jilete devam.
  • Ekran kartı dik tutucusu bu belki param olmadığı için gereksiz geliyor olabilir ama

• En büyük tuzak. Yediğim kazığı unutmam

Para tuzağı olan ürünleri burada paylaşıyoruz

• Apple airpods

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Akıllı saat

Su yasima geldim bu kadar boş beles bir şey görmedim her gun sarj ediyorlar bi de

Edit: vr teknolojisi bu teknolojinin tutmayacagini yillar once soyledigimde kimse inanmamisti
    amazfit gtr aldım son şarjım 24 gün önce ve kalan şarj 35%.sizin akıllı saat sandığınız sadece iwatch değil.tag, tissot ve diesel saatlerim olmasına rağmen hiçbirini yıllardır takmıyorum.bundan sonrada takacağımı sanmıyorum.
  • quote:

Akıllı saat

Su yasima geldim bu kadar boş beles bir şey görmedim her gun sarj ediyorlar bi de

Edit: vr teknolojisi bu teknolojinin tutmayacagini yillar once soyledigimde kimse inanmamisti
    kullansaydin faydasini anlicaktin
    ayrica ayda bir sarj ediyorum xiaomi

• Moşer kullanıcısına yanıt
    2 yila yakindir kullaniyorum, yillardir kullanmadigim icin acayip pismanim. Kullanmadigin hakkinda fikrin olmayan seyler icin bi seyler yazma.. Gereksiz diye düsünmen komik
  • aylık tüketimlerine bakıp onların içinde elemelisin. her para tuzağını buraya yazarsak....

neyse bikaç tane yazayım kendi fikrimdir;

ps4 ve benzeri oyun konsolları.
    hayvani ekran kartları
    netflix
    iphone 6üstü tüm iphone serileri

listeme ara veriyorum.. bunları kısarak yolunu bulamazsın birader.maaşın 3bin 4bin ise neyini kısacaksın.
  • quote:

Akıllı saat

Vr daha yeni başlıyor kim nereye tutmadı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.