Şimdi Ara

para verip aldım çar 5 saat sonra çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün bi çar aldım 72 lvl 200 m para vermiştim tüm bilgilerini aldım mailini şifresini değiştiridm itemlerimi atım 4 5 saat sonra çarın şifresi değişmiş çarı aldım adamda benim bulundum şehirde değil ne yapabilrim bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin çar giti onu salıyorumda içinde büsürü item vardı ona yanıyorum ...

• Eger Gercektende Böle Bişiy Olduysa Geçmiş O Lsun

Sana tavsiyem SATICIYI BUL HESAP SOR EGER O YAPTIYSA MUNASİP BİYERİNE 72cm LİK BİŞİY SOK
    BUlamam Diosan Carı Aldıgın Cafeye Git Kamera GÖrüntülerini Al (Vermek Mecburiyetinde) SİTELERE GÖRÜNTÜYÜ YAY ADAM HAKKINDA KARALAMA YAP EN AZINDAN SİNİRİN GEÇER

Hata Sende Ama Hemen İtemleri Atmıycaktın

Çar Alıcak Arkadaslara tavsiyeler
    1.Çar Bilgilerinden Önce Satıcı Bilgisi Alın Hatta Kimlik Fotokopisi Alın /tel / Adres ALIN Mümkünse Gidip Görün

2.Çarı Aldınız Bilgileri Değiştirdiniz Hemen İtemleri DİZMEYİN

3.Çara Ve Maile Ait Bilgileri EN AZ 3 KERE VE FARKLI PC LERDE DEĞİŞTİRİN

4.Birkaç Gün Çara item koymadan Oyunda Takılın Çara Girdiginizde Bıraktıgınız yada Oyundan Çıktıgınız yerdemi Kontrol Edin

5.İtem Diziceginiz Zmn Gold Alıp Hmn Kitleyin

6.En yakın Arkadas, Kardeş, Kuzen Vs. Gibi 2.Kişilere Asla AMa Asla Güvenmeyin Bihatadır Bişiy Yapar Car vEya İtemÖneMLİ DİGİL ARANIZ BOZULUR Bİ OYUN İÇİN DEYMEZ

GİBİ Bİ YIGIN DİKKAT VE ÖZEN GÖSTERMENİZ GEREKEN KURALALR VAR BUNLARA UYMASSAN SONUCU KALP KIRICI OLABİLİR

• YA anlamadım maili flan herşeyi değişti gizli sorular bnde eski mailin şifresi gizli sorusu değiştidi bunu yapan adam nasıl yaptı bunu anlamadım o nasıl değiştirdise bende öle değiştiremezmim?
  • cok gecmis olsun adami bul dov ve chari geri al cunku sen 2. mail adresini degistirmemissin bole adam once mail adresii geri aldi sonrada chari
  • bileti aldım şimfi amca oluyla gidiom ayaklarını kırmazsam içim rahat etmicem..
  • İlk maili değiştirdiysen sorun yok ama önce şifre sonra mail değiştirmişsen normaldir çalınması geçmiş olsun.
  • EVET İLK ONCE MAİL ADRESİNİ DEĞİŞTİRECEKSİN MAİLİ DEĞİŞTİRMEZSEN ŞİFREYİ DEĞİŞTİRDİĞİNDE MEVCUT MAİL ADRESİNE ŞİFREN GİDİYOR SONRA SEN MAILI DEGIŞTİRİYORSUN TABİ ADAMIN MAILINE GELMIS BIRKERE ŞİFRE ONLADA BUTUN BILGILERI ENILEYIP SANA BİR BAKDAK SOĞUK SU IKRAM EDIYOR BU UFAK ŞEYLER COK ONEMLI ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN.
  • git döv ama adami nerden bulcvan `?
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbelaaa

git döv ama adami nerden bulcvan `?

Adamı gaza getirme sonra morgöz olmasın.
  • git hadi dov dovemezensin kiii dovemezsin kiii :P
  • Sadece mail i değiştirmek de yetmez.O mail hesabında kayıtlı olan alternatif mail adresini de değiştirmen gerekirdi.
  • üzüldüm gerçekten sana çarı satan kişi ile görüşmeye çalış telefon veya msn i yokmu adamın
  • Geçmiş olsun kardeş.İnş bu senin bırakma vesilen olur
    Benimki de buna benzerdi..
  • git döv
    aldıın adamı yane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.