Şimdi Ara

para verip aldım çar 5 saat sonra çalındı:(HELPP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün bi çar aldım 72 lvl 200 m para vermiştim tüm bilgilerini aldım mailini şifresini değiştiridm itemlerimi atım 4 5 saat sonra çarın şifresi değişmiş çarı aldım adamda benim bulundum şehirde değil ne yapabilrim bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin çar giti onu salıyorumda içinde büsürü item vardı ona yanıyorum ...

• başka bişi yapmassın..Yüz yüze alsan dahi tanımadıgın adamdan char almıcaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jwae -- 19 Ekim 2007; 12:56:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jwae

başka bişi yapmassın..Yüz yüze alsan dahi tanımadıgın adamdan char almıcaksın..
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNT -- 19 Ekim 2007; 13:00:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNT

edit

Alıntıları Göster
    dostum bi ara forumda dolanıyodu sıfırlama parolası die bişey vardı carı alsan bile adam sıfırlama parolası edinmiş ise bir kac ay içndemi 1 sene içndemi carın şifresini öğrenebiliyodu die bişey hatırlıyorum böle bi olay olmuş olabilir BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN arkadaşım!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: manindark

dostum bi ara forumda dolanıyodu sıfırlama parolası die bişey vardı carı alsan bile adam sıfırlama parolası edinmiş ise bir kac ay içndemi 1 sene içndemi carın şifresini öğrenebiliyodu die bişey hatırlıyorum böle bi olay olmuş olabilir BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN arkadaşım!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: manindark

+1 sıfırlama kodunu kullanmıştır bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: merchant_er

quote:

Alıntıları Göster
    Nedir bu sıfırlama kodu bilgi verir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

Alıntıları Göster
    iyi işte annen veya baban sana o parayı ne diye verdi kim bilir sen ne yaptın öle belanı bulursun anne baba lafı dinleyin dinlemesseniz kral olsan tepe taklak olursun yaaaa oyuna para yatırırsan olacağı bu sen gibi çok var piyasada
  • quote:

Alıntıları Göster
    Şu msn e gönderilen şifre kodunu adam saklayıp sonrada değiştirmiş olmasın olabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekvador

Şu msn e gönderilen şifre kodunu adam saklayıp sonrada değiştirmiş olmasın olabilir mi.

Alıntıları Göster
    Adam charı satmadan önce Siteye Login olup, charı sattıktan bir süre sonra da o login şekli ile hesap bilgilerini değişitirmiş olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpachino-tr

iyi işte annen veya baban sana o parayı ne diye verdi kim bilir sen ne yaptın öle belanı bulursun anne baba lafı dinleyin dinlemesseniz kral olsan tepe taklak olursun yaaaa oyuna para yatırırsan olacağı bu sen gibi çok var piyasada

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yasienn

belkide parasını kendi kazanan bir yetişkin nerden çıkarıyorsun çocuk olduğunu?tabi doğru oyunun yaş ortalaması 10.neyse konu bu değil,asıl konuya gelirsek sen git savcılağa başvur.bileşim suçları kapsamında incelerler belki.

• quote:

Adam charı satmadan önce Siteye Login olup, charı sattıktan bir süre sonra da o login şekli ile hesap bilgilerini değişitirmiş olabilir mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

ama adam ben herşeyini deiştirdim dio alır almaz gecmi kaldı deiştirmekte acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: manindark

quote:

ama adam ben herşeyini deiştirdim dio alır almaz gecmi kaldı deiştirmekte acaba

Alıntıları Göster
    sen herseyini degistirmemissin, atladıgın en önemli nokta alternatif email adresi.

birsey yapmak konusu ise ayri mesela hukuki olarak pek birsey yapamazsin. sahsi bulup durumu daha iyi arastirmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpc

sen herseyini degistirmemissin, atladıgın en önemli nokta alternatif email adresi.

birsey yapmak konusu ise ayri mesela hukuki olarak pek birsey yapamazsin. sahsi bulup durumu daha iyi arastirmak lazım.

Alıntıları Göster
    el_morad senin dedigin gibi olr ama bence chari alan kisi mail adresinde alternatif mail var ya onu degistirmemistir

sifirlama kod bugu calismiyo artik cunku eski kodu saklasa bile chari alan kisi sifreyi degistirdikten sonra calismaz
  • 1 tane konu neyine yetmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeemrik

1 tane konu neyine yetmiyo
    artık bırakın bu oyunu verdiğiniz pareaya yazık
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

aynen öyle.
    bende biara bi char almıştım neyse bende akıllılık ettim önceden login oldum o link durdu kendi pc mde.
    adama parayı verdim cafeden bilgileri değiştirdim eve gittim hacklenmişti o login olduğum linkle tekrar charımı kurtardum

• quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

quote:

aynen öyle.
    bende biara bi char almıştım neyse bende akıllılık ettim önceden login oldum o link durdu kendi pc mde.
    adama parayı verdim cafeden bilgileri değiştirdim eve gittim hacklenmişti o login olduğum linkle tekrar charımı kurtardum

Alıntıları Göster
    mailini
    degiştir gizli sorularını bılıyorsan

• quote:

Orijinalden alıntı: merchant_er

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: merchant_er

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: FnL

mailini
    degiştir gizli sorularını bılıyorsan

Alıntıları Göster
    çarı aldıktan sonra degiştirmen gereken seyler

1. email. adresinin sifresi

2. alternatif email adresi

3.eger çarın güncellestirmede gelen ilk 3 gizli sorular felan kısacası güncellestirmeler yapılmadıysa biran önce onları yapıyosun ve bir köseye not ediyosun ayrıca adam güncellestirmeyi yapmadıysa sanslı sayılırsın çünki en üstteki item kilitleyip açmada kullandıgınız sifre diye bir bölüm var oraya çarın eski gizli sorusu yerine yeni bir gizli soru yazıyosun ve eski gizli soru iptal olup yerine kendi seçtigin gizli soru geliyor.

4.parolayı degiştiriyosun

5. olarak eve gidip hepsini bastan bir daha degiştiriyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: elweda

çarı aldıktan sonra degiştirmen gereken seyler

1. email. adresinin sifresi

2. alternatif email adresi

3.eger çarın güncellestirmede gelen ilk 3 gizli sorular felan kısacası güncellestirmeler yapılmadıysa biran önce onları yapıyosun ve bir köseye not ediyosun ayrıca adam güncellestirmeyi yapmadıysa sanslı sayılırsın çünki en üstteki item kilitleyip açmada kullandıgınız sifre diye bir bölüm var oraya çarın eski gizli sorusu yerine yeni bir gizli soru yazıyosun ve eski gizli soru iptal olup yerine kendi seçtigin gizli soru geliyor.

4.parolayı degiştiriyosun

5. olarak eve gidip hepsini bastan bir daha degiştiriyosun

Alıntıları Göster
    alternatif e posta adresinin şifresini degiştirmediysen o chara by by

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.