Şimdi Ara

Paracard Kuruşları Ödemeyin (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
13
Favori
36.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cegabo85

arkadaşlar bugün paracard'ım geldi. destur bismillah kullanmadan hemen hesap işletimi kesmişler 45 tl. cok sinir oldum. siz bu aldıkları parayı kuruşlarla çıkarabiliyor musunuz? ya da sizden kesilmiyor mu hesap işletim ücreti?

Benden de kesmişler, hesabımda 13 TL vardı almışlar. Şimdi para yatırsam geri kalanı da alacaklar anlaşılan. Bu forumda bir arkadaşın söylediği gibi 6 ayda bir hesabı yeniliyordum. Demek ki bu da işe yaramıyormuş. Kapattırmayı düşünüyorum. 45 TL kuruşlarla biraz zor çıkar, 6 ay sonra bir 45 daha alırlar. Uğraşmaya değmez.
  • Otomatik fatura olunca hesap işletim ücretinin yanında eft de ücretsiz oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

arkadaşlar bugün paracard'ım geldi. destur bismillah kullanmadan hemen hesap işletimi kesmişler 45 tl. cok sinir oldum. siz bu aldıkları parayı kuruşlarla çıkarabiliyor musunuz? ya da sizden kesilmiyor mu hesap işletim ücreti?

otomatik fatura bağlı olduğu için kesmiyor.
    yoksa acımaz...

bir tane fatura yetiyor mu acaba?

• attım bende. onay geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

otomatik fatura bağlı olduğu için kesmiyor.
    yoksa acımaz...

bir tane fatura yetiyor mu acaba?

benim hesapta 3 fatura bağlı.
    tam bilemiyorum kaç tane gerekiyor...

• 2 tane fatura gerekiyordu en son.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Otomatik fatura olunca hesap işletim ücretinin yanında eft de ücretsiz oluyor mu?

Maalesef.

En son Mobil şubeden yapılan Havale/EFT'ler ücretsiz'di diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Otomatik fatura olunca hesap işletim ücretinin yanında eft de ücretsiz oluyor mu?

Maalesef.

Garanti cep şubesinden eft ücretsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: brak13

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Maalesef.

Garanti cep şubesinden eft ücretsiz

Teyit etmeniz iyi oldu.

• o halde 2 tane faturayı otamatiğe bağlayalım kurtulalım şu 45 tlden...

yoksa kuruş kuruş uğraşıcaz...
  • Arkadaşla kullanan birisi sorumu cevaplayabilir mi?

20 tl falan alanlar nasıl kullanıyorlar kartı? Sürekli kuruşlu hesap ödemek için kasıyor musunuz yoksa normal aylık kullanımda o kadar para kazanabiliyor musunuz?

Yeni kullanmaya başlayacağım. Tavsiyeleriniz varsa aktarın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Arkadaşla kullanan birisi sorumu cevaplayabilir mi?

20 tl falan alanlar nasıl kullanıyorlar kartı? Sürekli kuruşlu hesap ödemek için kasıyor musunuz yoksa normal aylık kullanımda o kadar para kazanabiliyor musunuz?

Normal aylık ödemeyle nasıl çıkacak? Normal dediğiniz arada bir kullanarak bu parayı alamazsınız. ödediğin tutarlar kuruşlu olmalı. Mantıken şöyle düşünün en az 1,95 lik 21 tane işlem yaparsanız ayrı ayrı yerlerde veya aynı yerde farklı günlerde 20 lirayı garantilersiniz. Buna siz kasma deyin veya başka birşey olay budur. Ben bunu takip edemem dersen yapamazsınız zaten. Yani aylık ara ara kullanımla çıkacak iş değil.
  • 1.95lik islemde banka karti nasil kullaniliyor. Bazi yerler 10 TL'den asagi islemlerde kart kabul etmiyoruz diyorlar. Mesela migrosta hizli alisveris yeri var, kendin oduyorsun kartinla, orada yapsak bunu olur mu ?

• benim paracard dün geldi ama trink özelliği yok. 1.95lik ürün için sıkıntı mesela...
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Arkadaşla kullanan birisi sorumu cevaplayabilir mi?

Adaş valla 1 senedir kullanıyorum, 6-7 liradan fazla kazanamadım. @sl@n'ın da dediği gibi kasmadan olmuyo bu iş. Üşenmeyeceksin, bi seferde 5 kutu alacağın sütü, her gün gidip alacaksın. Kuruş kısmı yüksek ürünleri seçeceksin vs. Üye işyerlerini de unutmadan rastgelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

1.95lik islemde banka karti nasil kullaniliyor. Bazi yerler 10 TL'den asagi islemlerde kart kabul etmiyoruz diyorlar. Mesela migrosta hizli alisveris yeri var, kendin oduyorsun kartinla, orada yapsak bunu olur mu ?

olur
  • quote:

benim paracard dün geldi ama trink özelliği yok. 1.95lik ürün için sıkıntı mesela...

kampanyanın trink olup olmaması ilgisi yok, kampanya dahilindeki banka kartın olsun tamamdır...
  • Rekor bende sanırım. Geçen yıl şubat ayında kampanyaya kaydoldum, onay mesajı gelmesine rağmen 1 kuruş bile geri ödeme alamadım. Birkaç ay önce mail atmıştım işleminiz yapılmıştır kredi kartı ekstrenizden görebilirsiniz yazıyor. (kredi kartım yok ve bu kampanya zaten debit kart kampanyası saçmalığa bakın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

benim paracard dün geldi ama trink özelliği yok. 1.95lik ürün için sıkıntı mesela...

kampanyanın trink olup olmaması ilgisi yok, kampanya dahilindeki banka kartın olsun tamamdır...

biliyorum hocam da. insan 1.95lik ürüne kart uzatmak istemez ama trink olursa rahat olur diye düşünüyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

biliyorum hocam da. insan 1.95lik ürüne kart uzatmak istemez ama trink olursa rahat olur diye düşünüyorum..

migrosta kartın kendin takıyorsun POS cihazına, iyi oluyor, ben orda kullanıyorum genelde...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.