Şimdi Ara

Paracard Kuruşları Ödemeyin (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
13
Favori
36.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

quote:

quote:

benim paracard dün geldi ama trink özelliği yok. 1.95lik ürün için sıkıntı mesela...

kampanyanın trink olup olmaması ilgisi yok, kampanya dahilindeki banka kartın olsun tamamdır...

biliyorum hocam da. insan 1.95lik ürüne kart uzatmak istemez ama trink olursa rahat olur diye düşünüyorum..

migrosta kartın kendin takıyorsun POS cihazına, iyi oluyor, ben orda kullanıyorum genelde...

çok mantıklı

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim paracard dün geldi ama trink özelliği yok. 1.95lik ürün için sıkıntı mesela...

kampanyanın trink olup olmaması ilgisi yok, kampanya dahilindeki banka kartın olsun tamamdır...

biliyorum hocam da. insan 1.95lik ürüne kart uzatmak istemez ama trink olursa rahat olur diye düşünüyorum..

migrosta kartın kendin takıyorsun POS cihazına, iyi oluyor, ben orda kullanıyorum genelde...

o pos'larda nfc özelliği de var. trink kartınız varksa ekrana dokundurmanız yeterli

• Arkadaşlar benden bir soru daha..

A101den alışveriş yaptım pos cihazında hem garanti hem bank asya yazıyordu. ödemeden sonra pos kağıdında garanti şeklinde verdi. acaba buralarda da geçerli midir bilen var mı?

bir de bimde denemek istedim. oradaki pos cihazında garanti akbank bankasya yazıyordu. çıktı kağıdında akbank olarak verdi. sanırım bimde geçmiyor. ama a101de geçiyor. kullananlar bilenler bilgi verirlerse çok sevinirim...
  • quote:

Arkadaşlar benden bir soru daha..

A101den alışveriş yaptım pos cihazında hem garanti hem bank asya yazıyordu. ödemeden sonra pos kağıdında garanti şeklinde verdi. acaba buralarda da geçerli midir bilen var mı?

bir de bimde denemek istedim. oradaki pos cihazında garanti akbank bankasya yazıyordu. çıktı kağıdında akbank olarak verdi. sanırım bimde geçmiyor. ama a101de geçiyor. kullananlar bilenler bilgi verirlerse çok sevinirim...

Ortak pos kullanan marketlerde slip de garanti yazan geçer akbank yazan ise geçmez. Paracardınız ile çekim yapılmadan garantiden çekmenizi istiyorum derseniz garantiden geçirir ve işlemin kuruşunu iade alırsınz. Dediğim gibi slipde garanti yazıyorsa sorun yok.

• a 101 lerde sorunsuzz sok da sorunsuz migroslarda sorunsus gecıyo

ama bi de dıkkaet edin garantı pos dan gecerse oluyo dğermarketlerdede aynı sekılde

kurusu gerı alabılecegıneze su sekılde emın olabılırsınız

slıp de mutlaka garantı nushası yazacak yada en altta garantı diyecek
  • cevaplar icin tesekkurler. Demekki bim yerine a101 tercih edilecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

a 101 lerde sorunsuzz sok da sorunsuz migroslarda sorunsus gecıyo

ama bi de dıkkaet edin garantı pos dan gecerse oluyo dğermarketlerdede aynı sekılde

hocam burdaki a101 de garanti yok.

bimde ise garantinin pos cihazı var ama?
  • arkadaşlar paracard almak için garantide hesap açtırdığınızda yıllık ne kadar hesap ücreti ödüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

arkadaşlar paracard almak için garantide hesap açtırdığınızda yıllık ne kadar hesap ücreti ödüyorsunuz?

http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mevduat_ve_yatirim/mevduat_urunleri/vadesiz_tl_hesabi.page#tab3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

arkadaşlar paracard almak için garantide hesap açtırdığınızda yıllık ne kadar hesap ücreti ödüyorsunuz?

http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mevduat_ve_yatirim/mevduat_urunleri/vadesiz_tl_hesabi.page#tab3

45 tl çokmuş

• quote:

quote:

quote:

45 tl çokmuş

2 adet hesaba fatura tanımlayın hesap işletim ücreti ödemezsiniz. çoğu bankada bu şekilde.

• quote:

quote:

a 101 de garanti pos cihazi olmasa bile sliplerde garanti cikiyo. en azindan ordudaki tum a 101 leri denedim problem yok

ama bimlerde garanti pos oldugunda garanti nushasi yaziyor sadece

ozeti su deneyim a 101 de garanti yaziyosa slip de garanti pos olmasada kampanya gecerli cunku ortak pos demek dir

olay bu...

bizim maas karti oldugundan 45 tl lik ucretten haberim yoktu bizden kesilmiyo o ucret

ama kesilen varsa cokmus ya yinede her ay 25 geri gelicekse kabul edilebilit bir fiyat

• quote:

quote:

quote:

a 101 de garanti pos cihazi olmasa bile sliplerde garanti cikiyo. en azindan ordudaki tum a 101 leri denedim problem yok

ama bimlerde garanti pos oldugunda garanti nushasi yaziyor sadece

ozeti su deneyim a 101 de garanti yaziyosa slip de garanti pos olmasada kampanya gecerli cunku ortak pos demek dir

olay bu...

bizim maas karti oldugundan 45 tl lik ucretten haberim yoktu bizden kesilmiyo o ucret

ama kesilen varsa cokmus ya yinede her ay 25 geri gelicekse kabul edilebilit bir fiyat

peki hocam sonuç olarak bimde garanti posundan çekilenler kampanyaya dahil değil mi?

birde ufak hatırlatma ücret 25den 20ye düştü sayın hocan bu ay ama yıl boyunca devam edeceğini varsayarsak karlı..

• quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

quote:

quote:

quote:

45 tl çokmuş

2 adet hesaba fatura tanımlayın hesap işletim ücreti ödemezsiniz. çoğu bankada bu şekilde.

2.yarıyıl 45 dıyor burada benım anladıgım yıllık 90 tl yanlışım varsa düzeltin. kurus veririz lira alırız diyorlar

• evet hocem bimdeki garanti pos larindan cekilen ucrette altta garanti nushasi yaziyo.

• quote:

Vadesiz hesaba 2 adet otomatik fatura talimatı verirseniz hesap ücreti alınmıyor
    Bim'de ortak pos var. Bütün bankaların kartları tek postan geçiyor, kartın ait olduğu bankanın sisteminden işlem yaptığı için sorun yok. Çıkan slipte garanti bankası yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Vadesiz hesaba 2 adet otomatik fatura talimatı verirseniz hesap ücreti alınmıyor
    Bim'de ortak pos var. Bütün bankaların kartları tek postan geçiyor, kartın ait olduğu bankanın sisteminden işlem yaptığı için sorun yok. Çıkan slipte garanti bankası yazar.

hocam bim de ortak pos dediniz ya ordudaki bimlerde degil. ak bank yazanlarda slip de ak bank yaziyo ve garanti ekxtre si geldiginde program disi alis verisler listesinde yer aliyo

orduda a 101 ler ortak pos

sanirim sizin ilinzdede bimler ortak pos a gecmis anladgm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

hocam bim de ortak pos dediniz ya ordudaki bimlerde degil. ak bank yazanlarda slip de ak bank yaziyo ve garanti ekxtre si geldiginde program disi alis verisler listesinde yer aliyo

orduda a 101 ler ortak pos

sanirim sizin ilinzdede bimler ortak pos a gecmis anladgm

valla hocam garantinin posu var ve çıktıda garanti yazıyor ama ben ekstrede hiç bakmadım yada kuruş hesaplanıyor mu bilmiyorum.

• şimdi benim maaş kartımda paracard yazıyor ama bonus kredi kartımda yazmıyor, bu kampanyadan sadece maaş kartımla faydalanabiliyorum yanlış mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

şimdi benim maaş kartımda paracard yazıyor ama bonus kredi kartımda yazmıyor, bu kampanyadan sadece maaş kartımla faydalanabiliyorum yanlış mıyım?

doğrusun. sadece paracard ile faydalanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.