Şimdi Ara

Paracard Kuruşları Ödemeyin (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
13
Favori
36.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

ne zaman yükleniyor tl olarak hesaba mi gelecek?

02/05/2013 KURUSLARI ODEMEYİN Diğer 19,67

herkese yatmış olur mu aynı anda acaba sonra yatma ihtimali var mi

herkese aynı anda yattığını biliyorum, ama araştırmak lazım

@BaMKaN,

kampanya halen paracard.com'da anasayfada var, dolayısıyla devam ediyordur

http://www.paracard.com.tr/kampanyalar/paracardla-kuruslari-odemeyin

• Ankara'da Bim ve Migros dan daha önce yaptığım alışverişler için kuruşlar iade edilmedi. Kampanya katılım mesajı da atmıştım daha önce ama şikayet mi bıraksam diyorum?
  • 02/05/2013 KURUSLARI ODEMEYİN Diğer 18,58
  • arkadaşlar, bizim buradaki bim yeni garanti slipi vermeye basladi. fakat çıkan slipte kazanilan bonus tutarı yazmamakta, yinede geçerli olurmu acaba. garanti 2. nushasi yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozellikle kusurat birakmaya calismiyorum.o yuzden 2-3 lira civari para yatiyor her ay kartima.aksadigini gormedim

• quote:

Orijinalden alıntı: clls

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bu arada ankarada girdiğim 3 4 tane kiler de artık garanti posunu kullanmıyor. direk vakıfbank çıkıyor. bazı bimlerde de garanti posuunu seçmiyorlar. bayağı daraldı.

Evek kiler garantiden çıkmış maalesef.

Bana bim, a101, dia, çağrı, uyum yetiyor zaten.

Bim'lerde kartınızı kullandığınızda dikkat edin! Ben kullanırken kasiyere özellikle ortak pos olup olmadığını sordum,bana ortak pos olduğunu söylediği halde makinadan Akbank slipi çıktı. Daha önce de başıma gelmişti.Bu yüzden Bim'lerden alışveriş yaparken dikkatli olun.

evet baazı bimleri posları eski usül. elle garantiyi seçmesi gerekiyor ama en son neyse onan çekiyorş. ama bazılarınki de otomatik kartı tanıyor garanti den çekiyor. o yüzden bende emin olduğum bimlerden alıyorum

• Ben şubatta göndermiştim KURUSYOK yazıp, herhangi bir cevap gelmedi. Yine yazdım yolladım yine yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludag34

arkadaşlar, bizim buradaki bim yeni garanti slipi vermeye basladi. fakat çıkan slipte kazanilan bonus tutarı yazmamakta, yinede geçerli olurmu acaba. garanti 2. nushasi yazıyor.

en altta garanti yazıyorsa soru yok dostum

• quote:

quote:

arkadaşlar, bizim buradaki bim yeni garanti slipi vermeye basladi. fakat çıkan slipte kazanilan bonus tutarı yazmamakta, yinede geçerli olurmu acaba. garanti 2. nushasi yazıyor.

en altta garanti yazıyorsa soru yok dostum

a101 den yapılan alışverişlerde bonus tutarı gözüküyor, onlarda sorunsuz geçiyor. bimde yeni başladı bakalım göreceğiz.
  • 9,87 tl
  • Beyler nasıl paracard? Bugün kurye geldi getirdi adıma açılmış haberim yok, anneme falan sordum bilmiyor. Avantajlı mı? İptal ettirmeli miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teal'c

Beyler nasıl paracard? Bugün kurye geldi getirdi adıma açılmış haberim yok, anneme falan sordum bilmiyor. Avantajlı mı? İptal ettirmeli miyim?

iki tane otomatik ödeme talimatı verirsen gayet güzel kampanyaları vs, vermezsen ocağına incir ağacı diker ..
  • Arkadaşlar bonus genç paracard yararlanabiliyor mu bu kampanyadan?
  • hesabimi igarantiye tanimladim. ucretler kisminda hesap isletim ucreti yok diyor. paracard i rahat kullanabilecegiz anlasilan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yokan

hesabimi igarantiye tanimladim. ucretler kisminda hesap isletim ucreti yok diyor. paracard i rahat kullanabilecegiz anlasilan ?

İyide o sayfada "i-garanti hesap ekstresi gönderi ücreti 3,75 tl" yazıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yokan

hesabimi igarantiye tanimladim. ucretler kisminda hesap isletim ucreti yok diyor. paracard i rahat kullanabilecegiz anlasilan ?

İyide o sayfada "i-garanti hesap ekstresi gönderi ücreti 3,75 tl" yazıyor.

ekstre ucreti extre talebine istinaden aliniyor

• igaranti paracard bu kampanyaya dahil mı?

• arastirmalarim sonucunda yeni bi igaranti hesabi actirdim ve igaranti paracard basvurusunda bulundum. Ancak bu kart ile kurusyok dan yararlanilacakmi net deil kullanip gorecegiz

• quote:

quote:

Beyler nasıl paracard? Bugün kurye geldi getirdi adıma açılmış haberim yok, anneme falan sordum bilmiyor. Avantajlı mı? İptal ettirmeli miyim?

iki tane otomatik ödeme talimatı verirsen gayet güzel kampanyaları vs, vermezsen ocağına incir ağacı diker ..

Kart aidatı yok yazıyor sitesinde. Ne şekilde para alıyor peki, onu bilelim ona göre başvurup başvurmayacağımıza karar verelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

quote:

Kart aidatı yok yazıyor sitesinde. Ne şekilde para alıyor peki, onu bilelim ona göre başvurup başvurmayacağımıza karar verelim.

6 ayda bir hesap işletim ücreti alıyor hocam.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.