Şimdi Ara

Paracard Kuruşları Ödemeyin (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
13
Favori
36.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sayfadaki yazı güncel değil herhalde max 20 tl mi kazanılıyor genel taktik nedir katılım için birşey yapmak gerekiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: floods

İlk sayfadaki yazı güncel değil herhalde max 20 tl mi kazanılıyor genel taktik nedir katılım için birşey yapmak gerekiyor mu

sms atmak gerekiyor. genel taktik diye bir şey yok garanti poslarından çekilmesi lazım.

http://www.paracard.com.tr/kampanyalar/paracardla-kuruslari-odemeyin

okuyun bir zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: vukleus

quote:

Orijinalden alıntı: floods

İlk sayfadaki yazı güncel değil herhalde max 20 tl mi kazanılıyor genel taktik nedir katılım için birşey yapmak gerekiyor mu

sms atmak gerekiyor. genel taktik diye bir şey yok garanti poslarından çekilmesi lazım.

http://www.paracard.com.tr/kampanyalar/paracardla-kuruslari-odemeyin

okuyun bir zahmet.

İlk mesajda link yok ve bilgiler eski son mesajlar benim 19 yatı benim küsurat yatmamış okumak zahmetli değil olmayan şeyi de okuyamam ama değil mi bu kadar babaç olmaya gerek yok

• paracard ekstresinde
    BONUS PROGRAM ORTAKLARI'NDA YAPTIGINIZ HARCAMALAR
    kısmında görünüyor ama işlem akbank posundan yapılmış. kuruşlar iade edilmemiş.
    BONUS PROGRAM ORTAKLARI'NDA YAPTIGINIZ HARCAMALAR
    yazsa da garanti posu sayılmama durumu var mıdır

• Migros, Bim, Makromarket gibi yerlerden alışveriş yaptım ve özellikle POS cihazlarına da baktım Garanti yazıyordu ayrıca çıkarılan slipte de Garanti yazıyor ancak mesaj da göndermeme rağmen hiç kuruş iadesi yapılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

Migros, Bim, Makromarket gibi yerlerden alışveriş yaptım ve özellikle POS cihazlarına da baktım Garanti yazıyordu ayrıca çıkarılan slipte de Garanti yazıyor ancak mesaj da göndermeme rağmen hiç kuruş iadesi yapılmadı.

ilginç . katılımınız mı sağlanmadı acaba. bence bir arayıp sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

Migros, Bim, Makromarket gibi yerlerden alışveriş yaptım ve özellikle POS cihazlarına da baktım Garanti yazıyordu ayrıca çıkarılan slipte de Garanti yazıyor ancak mesaj da göndermeme rağmen hiç kuruş iadesi yapılmadı.

ilginç . katılımınız mı sağlanmadı acaba. bence bir arayıp sorun

Katılım sağlandığına dair doğrulama aldım ancak hala sonuç yok. Mesaj attım bakalım geri dönüş yapacaklar ne diyecekler merak ediyorum.
  • DİKKAT!! Arkadaşlar Bonus Genç Paracard'lar ile "kuruş yok" kampanyasına katılım sağlanmıyormuş. Garanti MH bu yönde bir bildirim yaptı bana. Alışveriş yaparken buna dikkat edelim.
  • Bu ay biraz abarttım bu kuruş işini. 20 TL yatmış tam.
    Şu igaranti işini yine çözemedik. Acaba kuruş kazandırıyor mu?
    Garanti de dönüş yapmadı bu konuda.
  • ben yine tutturamamışım..

bir karta 14, diğerine 13 yatmış...

halbusem devamlı alışveriş yapmaktayım.
  • kuruş iadesi için hangi marketlerden alışveriş yapmak lazım, tecrübeli arkadaşlardan öğrenebilir miyiz
  • BİM, A101, Migros, Carrefour, REAL, Happy, Çağrı
  • Şok dia
    Ama diaların hepsinde garanti posu olmayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Bu ay biraz abarttım bu kuruş işini. 20 TL yatmış tam.
    Şu igaranti işini yine çözemedik. Acaba kuruş kazandırıyor mu?
    Garanti de dönüş yapmadı bu konuda.

igaranti kartı ile alişveriş yaptım yanlız yatan bişi olmadı bilginize
  • http://www.denizbank.com/kampanyalar/kredi-karti/ramazan-kampanyasi.aspx

Ramazan ayı boyunca banka kartınızı kullanın, Kuruşları ödemeyin!

8 Temmuz- 7 Ağustos tarihleri arasında DenizBank banka kartınız ile yapacağınız gıda ve market alışverişlerinizde, harcama tutarınızdaki kuruşlar hediye! Kampanyaya katılmak için IADE yazın 3280’e gönderin.

Kampanya Koşulları
    *Kampanya 8 Temmuz – 7 Ağustos tarihleri arasında banka kartı ile yapılan harcamalar için geçerlidir.
    *Kampanyaya katılım için bankamız sisteminde yer alan telefondan “IADE” yazıp 3280’e SMS atan kişiler yararlanabilir.
    *Kampanyadan yararlanılabilmesi için gıda ve market sektörlerinde alışveriş yapılması gerekmektedir.
    *Kampanyadan kazanılacak maksimum iade tutarı 30 TL’dir.
    *Kampanyadan kazanılan hediye tutarı Ağustos ayı içerisinde banka kartının bağlı olduğu vadesiz hesaba hesabın açık olması durumunda iade edilecektir.

Kampanya banka kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muran87

kuruş iadesi için hangi marketlerden alışveriş yapmak lazım, tecrübeli arkadaşlardan öğrenebilir miyiz

POS'u Garanti ile anlaşmalı olan her firmadan alışveriş yapılabilir, Garanti POS olup olmadığı dışardan anlaşılmıyorsa POS fişi dibinde çıkan banka isminin Garanti olması yeter...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya linki burada

http://www.paracard.com.tr/paracard/neden-paracard/kuruslari-odemeyin

Bunlara dikkat:

Alışveriş yapılan işyeri ve sektör ile ilgili herhangi bir kısıtlama yoktur.
    Kampanya müşteri bazındadır; indirim kazanımı aylık en fazla 20 TL'dir.
    Bir gün içerisinde aynı işyerinde yapılan 35TL altı ilk küsuratlı alışveriş işleme alınacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexicana -- 26 Eylül 2013; 9:02:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexicana

kampanya linki burada

Bunlara dikkat:

Bir gün içerisinde aynı işyerinde yapılan 35TL altı ilk küsuratlı alışveriş işleme alınacaktır

Buna da dikkat. Kampanyadan yararlanmak için yapılan işlemlerin Garanti Bankası POS’larından geçirilmesi gereklidir.

• quote:

kampanya linki burada

Bunlara dikkat:

nasıl yani şimdi bime gittim 20.99TL alışveriş yaptım. oradan 99 kuruş geri geldi. aynı gün migros'dan 20.99 alışveriş yaptığımda iade kazanamıyor muyum?

• quote:

kampanya linki burada

Bunlara dikkat:

aynı işyerinde

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.