Şimdi Ara

Paracard Kuruşları Ödemeyin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
13
Favori
36.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şubatta katılım mesajı gönderdim 4 martta başladı galiba bir daha yok demi mesaj falan gönderme. bir sürü ay katıldım bu kampanyaya müşteri hizmetlerine yazsam bile bir kuruş bile puan yüklenmedi..
  • Paracard web kartta da geçerli mi bu kampanya? Paracard üzerinden oluşturmuştum.
  • kampanya bitiş tarihi beli oldumu?

birde şubattaki kuruşlar ne zaman yatacak?kartın hesap kesimine göremi yoksa sabit bir gün varmı şu gün yatacak diye?
  • Cok guzel bir kampanya... Tabi zamaninda kuruslari geri yatirirlarsa. Garanti bu once bir cildirtir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

kampanya bitiş tarihi beli oldumu?

birde şubattaki kuruşlar ne zaman yatacak?kartın hesap kesimine göremi yoksa sabit bir gün varmı şu gün yatacak diye?

bir sonraki ay sonuna doğru veya iki ay içinde yatırırlar (ki genelde çamura yatıyorlar, sen dürtüyorsun onlar yatırıyor)

quote:

Orijinalden alıntı: Ebrar21

Paracard web kartta da geçerli mi bu kampanya? Paracard üzerinden oluşturmuştum.

"Kampanyaya Paracard Debit ve Paracard Trink kartlarla yapılan işlemler dahildir." diye sartlarda bir madde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 7 Mart 2012; 8:32:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: henaugurcan
    Benim kasım ve aralık ayında yaptığım alışverişlerde 0,XX kuruşları hesabıma yatırdılar. Bilginize.

peki bir mücadele verdinde mi yatırıldı, yoksa direk kendileri mi yatırdı?

bir de ekimde yatırmışlar mıydı?

Önce yatırmadılar, ben de aralık ayında ve ocakta defalarca mail yazdım. Nihayet 24 ocakta yatırdılar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Benim kasım ve aralık ayında yaptığım alışverişlerde 0,XX kuruşları hesabıma yatırdılar. Bilginize.

peki bir mücadele verdinde mi yatırıldı, yoksa direk kendileri mi yatırdı?

bir de ekimde yatırmışlar mıydı?

Önce yatırmadılar, ben de aralık ayında ve ocakta defalarca mail yazdım. Nihayet 24 ocakta yatırdılar.

kasım yapılan harcamayı şubatta ancak uğraşarak alabil, mail attık bakalım şubatta ki harcamaların karşılığı için ne diyecekler.

• Şubatı martta alabilirsek iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Şubatı martta alabilirsek iyi.

hgocam imzanız< dikkatimi çekti biraz açabilirmisiniz mevzuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Şubatı martta alabilirsek iyi.

hgocam imzanız< dikkatimi çekti biraz açabilirmisiniz mevzuyu

Konu uzun hikaye sipariş verdim mağaza yarısını gönderdi, paramın iadesini beklerken çek verdiler vs. vs.
  • nedir bu kuruş hesapları valla gülüyorum ha,

• Geçen ayın kuruşları yatan oldu mu, acaba?
  • maksimum 30 tl kazanım aydan aya mı gecerli? burasını tam anlamadım.ocakta maksimum 30tl martta maksimum 30 l ....diyemi gidecek yoksa sadece birkerelik 30 tl mi kazanılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumland

maksimum 30 tl kazanım aydan aya mı gecerli? burasını tam anlamadım.ocakta maksimum 30tl martta maksimum 30 l ....diyemi gidecek yoksa sadece birkerelik 30 tl mi kazanılıyor?

Buna ek kazandığımız kuruşları görebiliyormuyuz..paracard ekstresi gelmiyor da
  • quote:

Geçen ayın kuruşları yatan oldu mu, acaba?

beklemedeyim daha benimkiler yatmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

quote:

Orijinalden alıntı: forumland

maksimum 30 tl kazanım aydan aya mı gecerli? burasını tam anlamadım.ocakta maksimum 30tl martta maksimum 30 l ....diyemi gidecek yoksa sadece birkerelik 30 tl mi kazanılıyor?

Buna ek kazandığımız kuruşları görebiliyormuyuz..paracard ekstresi gelmiyor da

1- Her ay kazanılıyor.
    2- İnternet bankacılığından görebilirsin ya da fişlerini biriktirip hesaplayabilirsin.
  • artık bankaların kampanyalrının hiçbirne güvenmiyorum zaten sizden kart kullanım ücreti ya da faizleriyle alıyorlar bu paraları. maaşım gereği halkbank advantage aldım yıllık ücreti yok puan bile birikmiyor ama birikmesin zaten nötr:)
  • Benim kuruşlar hesabıma yatırılmış ama 4 TL eksik!
  • quote:

Benim kuruşlar hesabıma yatırılmış ama 4 TL eksik!

benim de 5 TL eksik yatirmislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Benim kuruşlar hesabıma yatırılmış ama 4 TL eksik!

benim de 5 TL eksik yatirmislar

tam7,81 TL eksik

çözebilen var mı, hangi harcamaları kabul etmemişler,i ben inceledim ama bir anlam veremedim, şimdi haklı müştrei hattına yazcam durumu, bakalım nasıl kıvıracaklar...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.