Şimdi Ara

Paracard Kuruşları Ödemeyin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
13
Favori
36.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: henaugurcan

Benim kuruşlar hesabıma yatırılmış ama 4 TL eksik!

benim de 5 TL eksik yatirmislar

tam7,81 TL eksik

çözebilen var mı, hangi harcamaları kabul etmemişler,i ben inceledim ama bir anlam veremedim, şimdi haklı müştrei hattına yazcam durumu, bakalım nasıl kıvıracaklar...

daha bakmadım ama aklıma farklı pos cihazı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: henaugurcan

Benim kuruşlar hesabıma yatırılmış ama 4 TL eksik!

benim de 5 TL eksik yatirmislar

tam7,81 TL eksik

çözebilen var mı, hangi harcamaları kabul etmemişler,i ben inceledim ama bir anlam veremedim, şimdi haklı müştrei hattına yazcam durumu, bakalım nasıl kıvıracaklar...

benimde 1,90 TL eksik yatmış...
    sanırım farklı pos cihazı olayı var... 1,90 tl Mcdonalds yatmamış gibi gözüküyor - malum onlarda axess pos cihazı var...

• eed arkadaşlar farklı pos cihazları geçerli değil sanırsam..garanti dışında kalanları elemişler bende de..ama ortak pos geçerli olmalı sadece içinde garanti yoksa geçersiz sayılıyor gibi..bende de aynı şekilde farklı poslardan çektirdiklerim yatmamış..tabii şartlarda bu var mı yok..garanti çamura yatar mı yatar:)
  • garanti yine çamura yatacak bir yol bulmuş...
  • Benim de 11 tl eksik yatmış. Haklı müşteri hattına şikayet maili gönderdim.
  • bende de 7 8 lira eksik sanırım
  • 5 alışverişim vardı şubattan.4'ü bonus üyelerinden.1'i hariçten.4'ünden gelen kuruşları yatırmışlar.1'i yatmamış.Halbuki şartlarda üye işyeri şartı yok!
  • Benim de 4.13 tl eksik yatmış.Aslın da Garanti POS zorunluluğu yoktu,fakat neden eksik yatırmışlar anlamadım.
  • Tamamı mı yatmış, yani mart ayı da dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Tamamı mı yatmış, yani mart ayı da dahil mi?

mart ayı devam ediyor kardeş, şubatı konuşuyoruz şu an...
  • 25 tl yatacak yerde 1,5 tl yatırmışlar,şaka gibi..
  • 30 TL yatması gerekirken 15,83 TL yatmış. Ben de haklı müşteriye şikayeti yazdım hemen, farkı poslardan geçenleri kabul etmemişlerse ki öyle gözüküyor, düzeltmeleri lazım, Şartlarda böyle birşey yok...
  • Bana da yatması gereken 30 tl iken 15 kusur bir sey yatmıs. hangi alısverislerin kabul edildigini nereden gorebiliriz ? .. ve evet farklı pos durumu belirtilmemisti kampanya sartlarında..anlayabilen beri gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri1325

25 tl yatacak yerde 1,5 tl yatırmışlar,şaka gibi..

:) rekor sende
  • Benim de hepsi farklı POS olduğu için hiç yatmamış. Şartlara koyma ama uygula. Yok işte böyle şart.

http://www.paracard.com.tr/KampanyaDetay.asp?KampanyaId=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 17 Mart 2012; 17:10:50 >
  • vermedikleri 8 tl'yi icra yoluyla 508 tl olarak alayımda akılları başlarına gelsin, oyunun ortasında kafalarına göre şart değiştirmek neymiş görecekler...
  • Benim de eksik yatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Benim de hepsi farklı POS olduğu için hiç yatmamış. Şartlara koyma ama uygula. Yok işte böyle şart.

http://www.paracard.com.tr/KampanyaDetay.asp?KampanyaId=5

"Alışveriş yapılan işyeri ve sektör ile ilgili herhangi bir kısıtlama yoktur."

Detaylarda böyle bi madde var. Fakat benimde kuruşlar yatmamış. Bu ayın sonuna doğru yatmazsa ondan sonra görüşücez..

• Ben kampanya için mesajı 15 şubatta atmışım.

Eğer 15 Şubat - 1 Mart arası dönemi dikkate aldılarsa 10 tl'ye yakın,
    Eğer 15 Şubat - 15 Mart arası dönemi dikkate aldılarsa 20'tl'ye yakın

eksik ödeme gelmiş. Hatalarını düzeltmeleri lazım. Haklı Müşteri formuna detaylı bir şekilde yazın, yazdığınızı da aman ha kaybetmeyin, bir hafta içinde düzeltme gelmezse Şikayetvar ve hakem heyetlerine yazacağınız yazılarda da faydalanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindness

Ben kampanya için mesajı 15 şubatta atmışım.

Eğer 15 Şubat - 1 Mart arası dönemi dikkate aldılarsa 10 tl'ye yakın,
    Eğer 15 Şubat - 15 Mart arası dönemi dikkate aldılarsa 20'tl'ye yakın

eksik ödeme gelmiş. Hatalarını düzeltmeleri lazım. Haklı Müşteri formuna detaylı bir şekilde yazın, yazdığınızı da aman ha kaybetmeyin, bir hafta içinde düzeltme gelmezse Şikayetvar ve hakem heyetlerine yazacağınız yazılarda da faydalanırsınız.

geçen kampanyalardan tecrübeliyim, geri ödeme dönemleri 1-31 arasıdır, 1-15 veya 15-15 değil...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.