O zaman nerelerde Garanti Pos var onu yazmalı.Belki ilk maile eklenmeli . Bildigim kadarı ile SOKta BIMde ve MIGROSlar da var. KILER de de olması gerekir diye dusunuyorum.Net bilgi sahibi olan varsa paylassın. Bir de bir sorum var ama bunu MH nin bile bilmedigine eminim Aynı gun tek isyeri kuralına gore , ornegin BIM in 2 farklı subesinden aynı gun alısveris yapılsa kabul olur mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: gunsnroses
O zaman nerelerde Garanti Pos var onu yazmalı.Belki ilk maile eklenmeli . Bildigim kadarı ile SOKta BIMde ve MIGROSlar da var. KILER de de olması gerekir diye dusunuyorum.Net bilgi sahibi olan varsa paylassın. Bir de bir sorum var ama bunu MH nin bile bilmedigine eminim Aynı gun tek isyeri kuralına gore , ornegin BIM in 2 farklı subesinden aynı gun alısveris yapılsa kabul olur mu ?
Üye iş numaraları farklı olduğundan sorun olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: rasyonelsayı
Evet arkadaşlar kampanya şartlarını değiştirmişler. Kampanyadan yararlanmak için garanti poslarının kullanılmasını şart koşmuşlar. Link aşağıda...
Kampanya şartlarını değiştirdiler , ama Şubat ayında Garanti POS ' lardan geçirilmelidir diye şart yoktu . NE zaman uygulamaya koydularsa o tarihten sonraki alışverişleri değerlendirmelidirler. Resmen insanları kandırıyorlar. Adam gibi belirlesinler kampanya şartlarını ondan sonra da kimseyi mağdur etmesinler...
garanti postu nerelere var burada yazarsak belki daha faydalı olur benm alışveriş yaptıklarımdan birkaç örnek vereyim: a101,şok,uyum,kim
quote:
Orijinalden alıntı: gunsnroses
Kiler dede var garanti posu... ben çoğunu orda yaptım zaten:) burgerking te var... geçen sefer bana burger kingteki puanları 2 sefer yüklediler:) kurusyok yattı birde 1 ay sonra burgerking te yaptığım harcamalar sebebiyle 3 tl daha yattı:)))
quote:
Orijinalden alıntı: brak13
garanti postu nerelere var burada yazarsak belki daha faydalı olur benm alışveriş yaptıklarımdan birkaç örnek vereyim: a101,şok,uyum,kim
diasa larda garanti postu varmı sanki bana yok gbi geliyor oyle hatrlıyorm(axess,maxm,word ) var
DİASA'larda garanti POS u var ve hem de üye işyeridir, puanlarınızı kullanabiliyorsunuz
böylede şerefsizlik olmaz yani.önce pso kuralı yok diyorlar sonradan yemeyince kural çıkarıyolar.
Eywallah denicem bakıyım bzim diasa da garnti postu warmı aklımda yanlış olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: çaylaq
quote:
Orijinalden alıntı: blindness
çaylaq: bi haftaya aramazlarsa yolunun üstünde şubesi falan varsa oradan arayabilir misin?
benim yazdığım mesaj kendilerine eksik ulaşmışmış. tekrar yazın ya da fax çekin dediler. tekrar yazdım.
extredeki alışverişin hangi postan yapıldığını nasıl anlıyorsunuz? bonus üye iş yeri nedir?
bir mağazada 3 4 tane farklı pos olabiliyor tüketicinin kartını verip "kardeş şu bankanın postundan geçir" demesi ne kadar aklauygun? bu tarz kuralları uydurmalarına izin verirsek kart kullanmanın anlamı kalmayacak.
1 aradım 4440338 i, bodozlama "iki kere yazdım size ne eksik gitmiş yav" diye bağırdım, kız şaşırdı form oluşturdu, 1 hafta içinde kendileri bana cevap ulaştıracakmış, yalannnnnnnnnnnn
2 ekstreden bunu anlayamazsın,
3 şartlar değişmiş, ama işyeri zorunluğu getirilmemiş, sadece garanti POS kullanma zorunlu olmuş (ama bu kuralı geriye yürütür ve şubatta vermedikleri iademi buna bağlarlarsa çok pis şeyler yapıcam)
4 ben, bu kampanya için değil ama diğer kampanyalarda "garanti posundan geçirin lütfen" diyorum, kural buysa mecbur uyuyoruz...
Arkadaşlar nerede garanti posu olduğu tartişmasından ziyade şubat ayı içi yapılan ödemelerin neden eksik geldiği üzerine konuşmamız lazım. Bizler bu kampanyaya başvururken bu kural yoktu. Bunu hepimiz biliyoruz, ileride de olacaksa bunu engellemek için uğraşmalıyız bence. Saçmalığın daniskası çünkü.
Garanti'nin web sitesinde bu kuralın eklendiği bir yer görüyor musunuz?
çaylaq kardeşim, 3. maddeyi garanti ile görüşmenden mi çıkarttın? Yeni kampanya koşullarını nerede beyan etmişler? Sana bunu söyledi mi müşteri hizmetleri? Karşı koyduğunu düşünüyorum. "Bu şartlarda yoktu" demişsindir. Sen karşı koyduğunda ne dediler?
quote:
Orijinalden alıntı: blindness Arkadaşlar nerede garanti posu olduğu tartişmasından ziyade şubat ayı içi yapılan ödemelerin neden eksik geldiği üzerine konuşmamız lazım. Bizler bu kampanyaya başvururken bu kural yoktu. Bunu hepimiz biliyoruz, ileride de olacaksa bunu engellemek için uğraşmalıyız bence. Saçmalığın daniskası çünkü.
çaylaq kardeşim, 3. maddeyi garanti ile görüşmenden mi çıkarttın? Yeni kampanya koşullarını nerede beyan etmişler? Sana bunu söyledi mi müşteri hizmetleri? Karşı koyduğunu düşünüyorum. "Bu şartlarda yoktu" demişsindir. Sen karşı koyduğunda ne dediler?
bu adrese girersen garanti pos zorunluluğu eklendiğini göreceksindir kardeş
bana bu maddede dolayı demedi, sadece "aynı gün aynı işyerinden birden fazla olursa kabul olmuyor, ondan dolayı eksik yatmıştır" dedi bende "öyle bir alışverişim olmadı" dedim, " o zaman form oluşturalım , 1 hafta içinde sizi arayacak arkadaşlar" dedi, beklemedeyim, ama söke söke alacagımdan eminim...
Katılırken kampanya şartnamesini okudum ve o tarihe ait şartnamenin bir kopyasını bilgisayarıma kaydettim.
Şubat ayında kaydettiğim şartnamede, * Alışveriş yapılan işyeri ve sektör ile ilgili herhangi bir kısıtlama yoktur. maddesi mevcuttu.
Herhangi bir POS şartı ise yoktu.
İlgili şartnamede özellikle belirtilen işyeri ve sektör kısıtlamasının olmaması hususu üzerine gündelik alışverişlerimi garanti kartımla yapmaya başladım.
Şubat ayı için gelen ödemede 18 tl gelmesi gerekirken yalnızca 9 tl'lik iade yapıldığını öğrendim.
Banka ile "HAKLI MÜŞTERİ FORMU" üzerinden yazıştığımda bana verdikleri cevap "lütfen bizi 444... numaramızdan arayınız" oldu.
Sonrasında tekrar şartnamelerine baktığımda, şartnamenin sonuna, üstteki ifade ile çelişen şekilde POS şartı konulduğunu gördüm.
Garanti bankası, ben ve benim gibi bu kampanyadan faydalanan müşterilerini yanlış bilgilendirerek, sonradan değiştirdikleri çelişkili şartnameleri ile mağdur duruma düşürdü.
1- Şubat ayında girmiş olduğum KURUŞ YOK kampanyasının ŞUBAT ayında yürürlükte olan şartname ile değerlendirilmesini ve yapılmış olan eksik ödemenin iadesini, 2- Halihazırdaki MART ayında banka tarafından değiştirilmiş şartnamedeki çelişkilerin giderilerek, müşteri aleyhine ve önceden bilgilendirme yapılmaksızın eklenen kuralın geri alınmasını, Talep ediyorum.
Çaylaq kardeşim yukarıda yazılı metinde bir hata ya da eksik ya da fazla var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: çaylaq
quote:
Orijinalden alıntı: blindness Arkadaşlar nerede garanti posu olduğu tartişmasından ziyade şubat ayı içi yapılan ödemelerin neden eksik geldiği üzerine konuşmamız lazım. Bizler bu kampanyaya başvururken bu kural yoktu. Bunu hepimiz biliyoruz, ileride de olacaksa bunu engellemek için uğraşmalıyız bence. Saçmalığın daniskası çünkü.
bu adrese girersen garanti pos zorunluluğu eklendiğini göreceksindir kardeş
bana bu maddede dolayı demedi, sadece "aynı gün aynı işyerinden birden fazla olursa kabul olmuyor, ondan dolayı eksik yatmıştır" dedi bende "öyle bir alışverişim olmadı" dedim, " o zaman form oluşturalım , 1 hafta içinde sizi arayacak arkadaşlar" dedi, beklemedeyim, ama söke söke alacagımdan eminim...
Modifiye ettikleri şartname çelişkili.
* Alışveriş yapılan işyeri ve sektör ile ilgili herhangi bir kısıtlama yoktur. * Kampanyadan yararlanmak için yapılan işlemlerin Garanti Bankası POS’larından geçirilmesi gereklidir.
İşyeri ile alakalı kısıtlama getiriyor son madde. GARANTİ POS'u olan işyerlerinde geçerlidir yazabilirdi.
Ben bu kuralla her türlü uğraşırım.
Ben bıraktım paracardla alışverişi ödemesi gerekenin %60 ını ödemiş. 3 yıldır evde yatıyordu paracard bu kampanya ile birlikte çıkardım kullandım ama tekrar eski yerinde artık.
Bazı bimlerde,vakıf bank var.Degisiyor gözle görüp belirlemek lazım..