Şimdi Ara

Paracard Kuruşları Ödemeyin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
13
Favori
36.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanyaya katılırken her ihtimale karşı. ..nelik yaparlar diye. Kampanyanın ekran görüntüsünü almıştım. ve beklenilen oldu sanırım :) isteyen kullanabilir. Resim şubat tarihine aittir.. (Görüldüğü gibi GARANTİ POSU KULLANIM ŞARTI YOKTUR)

Paracard Kuruşları Ödemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futureng06 -- 21 Mart 2012; 12:28:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: futureng06

Kampanyaya katılırken her ihtimale karşı. ..nelik yaparlar diye. Kampanyanın ekran görüntüsünü almıştım. ve beklenilen oldu sanırım :) isteyen kullanabilir. Resim şubat tarihine aittir.. (Görüldüğü gibi GARANTİ POSU KULLANIM ŞARTI YOKTUR)

Paracard Kuruşları Ödemeyin

Değişikliği son bir iki gün içerisinde yapmışlar dostum. Google'ın 18 mart tarihli belleğindeki şartnamede de yok.
    http://www.scribd.com/doc/86184898/garanti-dolandirir

• tüketici hakem heyetine gidilebilir...
  • Belliydi böyle bir kısıtlamaya gidecekleri.

garanti posu demeseler baktılar çok gidecek.

Bizde artık dikkat ederiz, garanti posu olursa kullanırız, Yoksa kredi kartı devam.
  • Eğer "Garanti, kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar" vs gibi bir ifade yoksa bu olay garanti'ye kötü patlar, demedi demeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Eğer "Garanti, kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar" vs gibi bir ifade yoksa bu olay garanti'ye kötü patlar, demedi demeyin...

İsterse öyle bir ibare olsun, müşteri aleyhine yapılan değişiklikler geçmişe uygulanamaz ve önceden bildirilmeden yürürlüğe giremez.

Zaten ibareleri taş.. dalga geçer gibi:
    "Kampanyadan yararlanmak için yapılan işlemlerin Garanti Bankası POS’larından geçirilmesi gereklidir."

İşlemleri garanti posundan geçirmek nasıl bir ibaredir allahınızı severseniz? Türkçesi nerde bunun hangi türkçe malı yazmış olabilir?
  • Tam da yeni girmiştik kampanyaya bu nedir ya... hayret bir şey.. aferin garanti.. kırk yılın başı küçük de olsa bir şey yapmaya kalktığında anlamak lazımdı...
  • Evet arkadaşlar Şubat ayı eksik yatan rakamı paracardıma bonus olarak yüklemişler.

30 TL yatması gerekiyordu. 15,83 TL yatmıştı. 14,17 TL daha yatması lazımdı. Garanti lütfetmiş ve 14,32 TL paracardıma bonus olarak yüklemiş.

Hesapları kontrol edin :) (alışveriş sitelerin çek yükleme bildirimi gibi oldu)
  • benim kartımda ya da hesabımda eksik yatan miktarla ilgili bir duzeltme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasyonelsayı

Evet arkadaşlar Şubat ayı eksik yatan rakamı paracardıma bonus olarak yüklemişler.

30 TL yatması gerekiyordu. 15,83 TL yatmıştı. 14,17 TL daha yatması lazımdı. Garanti lütfetmiş ve 14,32 TL paracardıma bonus olarak yüklemiş.

bonus mu? allah allah. hangi girişimlerde bulunmuştun? banka ile görüşmüş müydün? bu uygulamadan yana bir bildirimde bulundular mı sana?

bana eksik 10 tl yatmamış. bonuslarımda da bir artış yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce haklı denen müşteri hizmetlerini aradım. Verdikleri cevap şu şekilde:

"Beyfendi kuruşyok kampanya şartları ilk çıktığından beri değişmemiş olup aynıdır. Yani garanti posu gereklidir" Şaka gibi....

Vakti ve beleş dakikası olanlar de lütfen arayıp sorunu dile getirsinler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: futureng06

Az önce haklı denen müşteri hizmetlerini aradım. Verdikleri cevap şu şekilde:

"Beyfendi kuruşyok kampanya şartları ilk çıktığından beri değişmemiş olup aynıdır. Yani garanti posu gereklidir" Şaka gibi....

Vakti ve beleş dakikası olanlar de lütfen arayıp sorunu dile getirsinler..

Ücretsiz dakikalar ile aranabiliyor mu :) Avea HerYöne Dakikalar?

• quote:

Orijinalden alıntı: blindness

quote:

Evet arkadaşlar Şubat ayı eksik yatan rakamı paracardıma bonus olarak yüklemişler.

bonus mu? allah allah. hangi girişimlerde bulunmuştun? banka ile görüşmüş müydün? bu uygulamadan yana bir bildirimde bulundular mı sana?

haklı müşteri hizmetlerine 2 defa yazdım. Ondan sonra düzeltme yaptılar 2011 yılındaki kampanyada da aynı sorum başıma gelmişti. O zaman da aynı şekilde düzeltmiştim.

• quote:

quote:

quote:

haklı müşteri hizmetlerine 2 defa yazdım. Ondan sonra düzeltme yaptılar 2011 yılındaki kampanyada da aynı sorum başıma gelmişti. O zaman da aynı şekilde düzeltmiştim.

Metnin bir kopyası varsa burada paylaşabilir misin? Hepimiz birer posta da senin yazıyla Garanti'ye kayalım :)

• Subat ayina dair tum islemlerim Garanti POS'u disinda gerceklesmisti. Bu sebepten sartlarda yer almamasina ragmen hicbir geri iade alamamistim, sorunu hakli musteri hatti iletisim formundan bildirmistim. Az once aradilar, subat ayi icin garanti POS sarti olmadigini soylediler. Musteri temsilcisi harcamalarin ustunden tek tek gecip iade miktarini hesapladi, bana dogrulatti ve iadenin yapilmasini yetkili kisiye iletecegini soyledi.

Garantiden beklemedigim bir davranis oldugu icin biraz saskinim, bakalim dedikleri gibi yatiracaklar mi?
  • quote:

banada 14 lira bonus olarak yatmış.. (son kullanma tarıhi falan var mı acaba ?) şikayet yazmıştım cevap vermediler ama yatırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo224

quote:

banada 14 lira bonus olarak yatmış.. (son kullanma tarıhi falan var mı acaba ?) şikayet yazmıştım cevap vermediler ama yatırmışlar.

bildiğim kadarı ile yok ama ben bu durumlarda hemen bonuskarta aktarırım bu parayı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Metnin bir kopyası varsa burada paylaşabilir misin? Hepimiz birer posta da senin yazıyla Garanti'ye kayalım :)

dostum avam lisanı ile yazdım, sonuçta garantinin çok da kıvıracak bir durumu yok. paşa paşa yatıracaklar. Yukarıda arkadaşa yardımcı olan müş. tem. de bunu teyit etmiş davranışı ile

• Çok güzel haberler geliyor. Azıcık bir etkimiz olduysa bile hepimizi kutluyorum.

Ama bu değişikliğin uygulanması her şeye rağmen zarar verici.

Beyler,
    1- İlgili değişiklik mart aynın ortasından sonra (21'inde) web sitesine konmuş (kanıt). Mart ayının hesaplanmasını yeni şartlara göre yapamazlar. Yine uğraş veririz yoksa.
    2- Hangi dükkanda hangi kasiyerde GARANTİ POS'u var diye arayacak mıyız şimdi? Marketin birinde iki kasa var, birinde garanti posu var diye orada mı sıraya girecez? Bunun neresi makul böyle bir kampanyada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 22 Mart 2012; 15:05:45 >
  • quote:

Çok güzel haberler geliyor. Azıcık bir etkimiz olduysa bile hepimizi kutluyorum.

Ama bu değişikliğin uygulanması her şeye rağmen zarar verici.

Beyler,
    1- İlgili değişiklik mart aynın ortasından sonra (21'inde) web sitesine konmuş (kanıt). Mart ayının hesaplanmasını yeni şartlara göre yapamazlar. Yine uğraş veririz yoksa.
    2- Hangi dükkanda hangi kasiyerde GARANTİ POS'u var diye arayacak mıyız şimdi? Marketin birinde iki kasa var, birinde garanti posu var diye orada mı sıraya girecez? Bunun neresi makul böyle bir kampanyada?

saçmalığa bakın ya bastıralım bu garanti zaten hiçbir bonusu zamanında ödemiyor internetten kaç kere yazdım bakan yok

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.