Şimdi Ara

Paraf 19 Mayıs Kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
13
Favori
36.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30 hazirana kadar kesilmiş olan ilk ekstreden, 30 mart'a kadar kart başvurusu onaylanmış müşteriler diyor..

hiç ekstre kesilmediyse, benimki de öyle, bu ay kullanacağım 10 haziranda kesilecek ve %25 hakkım var halen. @erkutr @yabo

edit: link de vereyim ahanda;
    http://www.parafcard.com.tr/KampanyaP_parafahosgeldin.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 15 Mayıs 2013; 2:04:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

quote:

Vay be süper 25 Mayıs'ta 31 yaşına giriyorum bu seneki kampanyaya yetişiyorum 6 gün fark ile

1982 yılı doğumluyum ve bedelli de sınırdan vurdu onun için 1982 yılını çok seviyorum hani ben doğdum diye değil

82 liler yararlanabiliyormu ya :) ilk başta üzülmüştüm baya ama piyango bizede vuruosa süpermiş.

Kampanyadan 30 yaş ve altındaki müşteriler yararlanabilecektir.

Bu cümleden dahil olduğunu çıkıyorum

82 doğumlu bir kişi 31 yaşındadır.
    Edt: Pardon 25 mayısa kadar 30 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mourner -- 15 Mayıs 2013; 2:11:21 >

• Adam max. 50 TL kazanabilirsiniz iyor, adam iphone alabilir miyim diye soruyor, kimiside altın alalı mdiyor, başlığa bakarakmı yorum yazıyorsunuz anlayamadım gitti
  • 250liralık birşey aldım, 200e mi gelmiş olacak.
  • Aynen, ancak fiziki ParafPostan Geçilecek ve Tek Çekim Olacak !
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

kampanya bitmedi!

30 hazirana kadar kesilmiş olan ilk ekstreden, 30 mart'a kadar kart başvurusu onaylanmış müşteriler diyor..

hiç ekstre kesilmediyse, benimki de öyle, bu ay kullanacağım 10 haziranda kesilecek ve %25 hakkım var halen. @erkutr @yabo

edit: link de vereyim ahanda;
    http://www.parafcard.com.tr/KampanyaP_parafahosgeldin.aspx

Benim kartım da aynı durumda :))
    Hem 50 TL 19 Mayıs indirimi, hem 400e 100 hoşgeldin indirimi, hem de 30TL paraf günümden alalım üstat :))

Altınbaş, Zen gini paraf üyesi yerlerden çeyrek alsam kart ile satarlar mı? Bilen var mı? Çok fark koyarlar mı dışarıya göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasintekgoz -- 15 Mayıs 2013; 7:07:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: anil

quote:

Orijinalden alıntı: Grafilog

5 bin tllik lg tv var o 2500 mü ödeyeceğim ? Doğrumu ?

maks 50 tl.indirim ama siz 50 tane farklı kart bulursanız evet.

Kasiyer de sabahtan akşama kadar 50 tane karttan çeker artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu demek oluyor ki artık yaşlanmışız
  • Arkadaşlar acaba migrostan örneğin çocuk bezi maması falan alsam bu market gıda olatak mı geçer yoksa karta ne aldıysak o mu yansır? Gıda dışı diyor o yüzden sakata gelmeyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mourner

quote:

quote:

quote:

Vay be süper 25 Mayıs'ta 31 yaşına giriyorum bu seneki kampanyaya yetişiyorum 6 gün fark ile

1982 yılı doğumluyum ve bedelli de sınırdan vurdu onun için 1982 yılını çok seviyorum hani ben doğdum diye değil

82 liler yararlanabiliyormu ya :) ilk başta üzülmüştüm baya ama piyango bizede vuruosa süpermiş.

Yahu 82'de doğan herkes 01.01.1982'de doğmadı ya 25 Mayıs'tan sonra 31 yaşında olacağım ama kampanyaya 6 gün ile katılabilmem lazım

http://www.yashesaplama.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: mourner

quote:

quote:

quote:

bENCE 20 mAYIS 1983 doğumlular katılabilir
    mesela ben şubat 1983 doğumluyum katılamam...
    Kar edelim derken zararlı çıkmayalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Deitel

Kampanyadan bir müşteri ilk işlemiyle bir kez yararlanabilecek olup maksimum kazanabileceği indirim tutarı 50 TL’ dir.

Hmm Demek ki 100 TL yi geçemicez bu durumda. Ayakkabı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabo

Paraf kartımı daha hiç kullanmadım önceden ilk ekstrenin %25 bizden kampanyası vardı devam ediyormu ?, Bundanda yararlanabilirmiyim bu durumda ?

baçvurun 30 marttan önce onaylandıysa (kartın daha sonra eline geçse bile) hazirandan önce kesilecek extrene kadar yararlanabilirsin.
    biraz karışık oldu ama şöyle;
    ben martta başvurdum ama kart nisanin ilk haftası geçti. ve o ektre döneminde kartı hiç kullanmadım. ama mayıs döneminde 400 lira ekstre gelicek şekilde ayarladım ve faydanalıcağım mhyide aradım bi kaç defa ve onayladım.
    bu kampanyada netten olursa hbden 50 liralık çekim var bunuda değerlendirip psu almayı düşünüyorum.
  • yaştan kaybettik
  • İnsanları rencide edici bir kampanya...Paraf
    durduk yere yaş hatırlatıyor
  • acaba parafın ilk ekstrede yüzde 25 indirimi ile birleşir mi? merak ettim bu ay kullanıcam kartı da
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYRoLeX

Arkadaşlar dikkatimi çeken bişey var. Sevgililer günü kampanyasında üye işyerlerinde dünya kadar işyeri çıkıyordu. Şimdi neredeyse hepsi gitmiş. Hatta sevgililer gününde yemek yediğim restorant bile listede yok. yada ben yanlış yere bakıyorum.

https://www.parafcard.com.tr/ProgramOrtaklari.aspx

aynen bende baktım dün azalmış.. sıkıntı var güncelliyor olabilirler.. daha dün alışveriş yaptığım market bile yok listede..

• 100 TL tek çekime 3 taksit yapar mı bu paraf. Karttan 99 TL çektirmek, kalan parayı da başka bir şekilde ödemek daha garanti olabilir.

• bonus ve maximum kartım var ama bu paraf alınırmı çok fazla kampanyası olmuyor birde aidat var mı bunda
  • quote:

Kampanya 16 - 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında, Paraf üye işyerlerinde Paraf POS’lardan tek çekim olarak yapılacak işlemler için geçerlidir.

Tek çekim yaptıktan sonra bu kampayadan yararlanıp 50tl indirim alarak geri kalanı taksite bölebiliyormuyuz acaba ?
    250 tl bir ürün alacağım 200 tl ödeyip 6 taksit yapabilirsem süper olur aslında.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.