Şimdi Ara

Paraf 19 Mayıs Kampanyası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
13
Favori
36.616
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üye markların işyerlerine göre baktığımızda illerdeki mağazalar çıkmıyor.
    Demek ki sadece nette mi üye.Mağazada POS yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deitel

Kampanyadan bir müşteri ilk işlemiyle bir kez yararlanabilecek olup maksimum kazanabileceği indirim tutarı 50 TL’ dir.

BU KOŞUL VAR İSE MUTLAKA İLK MESAJA EKLENMELİDİR, MİLLET IPHONELARDAN, KUYUMCULARDAN BAHSETMİŞ. 100 LİRADAN FAZLA ALINDIGINDA YARISI ODENMIS OLMAYACAK MAXIMIM 50 TL İNDİRİM ALINACAK İSE.

KAMPANYA ŞARTLARINI MUTLAKA TAM OLARAK KOPYALAYINIZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

Kampanyadan bir müşteri ilk işlemiyle bir kez yararlanabilecek olup maksimum kazanabileceği indirim tutarı 50 TL’ dir.

BU KOŞUL VAR İSE MUTLAKA İLK MESAJA EKLENMELİDİR, MİLLET IPHONELARDAN, KUYUMCULARDAN BAHSETMİŞ. 100 LİRADAN FAZLA ALINDIGINDA YARISI ODENMIS OLMAYACAK MAXIMIM 50 TL İNDİRİM ALINACAK İSE.

Evet katılıyorum bilgi ilgili web sayfasından alınmıştır..
  • Kampanya koşullarında "Kampanyadan yararlanabilmek için harcamaların gıda,restoran ve akaryakıt sektörleri dışındaki sektörlerden yapılması gerekmektedir." yazıyor; belirttiğiniz restorant olsa bile kampanyadan yaralanamazsınız !
  • Yazılmamış ama merak ediyorum Paraf puanların son kullanma tarihi var mı?
  • Arkadaşlar,

İlk mesajı okumadan mesaj atıyorsunuz, @panick666 arkadaşımızda bu bilgiyi koymuş zaten. Beinm gördüğüm kadarı ile herhangi bir eksiklik söz konusu değil.
    Ayrıca konuya ikinci mesajı yazan benim, ben okuduğumda da bu bilgi vardı.

Ayrıca online alışverişlerde geçmemesi kötü oldu. Şimdi işin yoksa paraf üye iş yeri olan ayakkabı mağazası ara.
    Ankara'da paraf üye işyeri olan spor ayakkabı(Beta, Cacharel falan değil) mağazası bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

Arkadaşlar,

İlk mesajı okumadan mesaj atıyorsunuz, @panick666 arkadaşımızda bu bilgiyi koymuş zaten. Beinm gördüğüm kadarı ile herhangi bir eksiklik söz konusu değil.
    Ayrıca konuya ikinci mesajı yazan benim, ben okuduğumda da bu bilgi vardı.

Ayrıca online alışverişlerde geçmemesi kötü oldu. Şimdi işin yoksa paraf üye iş yeri olan ayakkabı mağazası ara.
    Ankara'da paraf üye işyeri olan spor ayakkabı(Beta, Cacharel falan değil) mağazası bilen var mı?

Millet iphone , altin..vs diye coşunca ben de direk mağdur olmamaları için bilgiye dikkat çektim, arkadaş yazmış , şimdi gördüm , mağdur olmasın kimse ,haklsınız.
  • indirim diyor puan soruyorsun?
  • quote:

quote:

Arkadaşım sen bu mesajını yazarken cidden ilk mesajı okuyup ta mı yazdın?

İlk mesajı dikkatli bir şekilde okursan KAMPANYA ŞARTLARI TAM OLARAK KOPYALANMIŞTIR.

Lütfen bir şeyleri eleştirirken eleştireceğimiz şeyin gerçekten eksik olduğundan emin olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panick666 -- 15 Mayıs 2013; 13:54:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: panick666

quote:

quote:

Arkadaşım sen bu mesajını yazarken cidden ilk mesajı okuyup ta mı yazdın?

İlk mesajı dikkatli bir şekilde okursan KAMPANYA ŞARTLARI TAM OLARAK KOPYALANMIŞTIR.

Lütfen bir şeyleri eleştirirken eleştireceğimiz şeyin gerçekten eksik olduğundan emin olalım.

+1

• ee program ortaklarında sakaryada örneğin 37 kayıt bulundu.
    önceden altın aldığım kuyumcu falan da yok internet posları geçmeyecekse kötü valla.
    baya azalmış ortaklar anlaşılan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Temmuz 1982 doğumlu bir kişi 31 yaşına girmemiş oluyor değil mi? Benim hesabıma göre 20 Mayıs 1982 ve sonra doğanların kampanyadan yararlanabilmesi gerekiyor. Müşteri hizmetlerinden teyit eden var mı?

ben 82 dogumluyum bügün müsteri hizmetlerini aradım 30yasından gün aldıgımı fakat 31 yaşına basmadıgımı belirttim 5 dakika bekletti ve kampanyadan faydalanabileceğimi belirtti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

Benzin istasyonlarında kullanılabiliyor mu Para Puanlar?

evet ben tükettim puanları bu şekilde.

Hangi benzincilerde geçerli? PO, Shell, BP... tam olarak hangileri?

Ben Maslak TSK OPET te kullanıyorum puanlarımı. Orada neredeyse tüm bankaların POS Cihazları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Temmuz 1982 doğumlu bir kişi 31 yaşına girmemiş oluyor değil mi? Benim hesabıma göre 20 Mayıs 1982 ve sonra doğanların kampanyadan yararlanabilmesi gerekiyor. Müşteri hizmetlerinden teyit eden var mı?

Sizin dediğinize göre 16 Mayıs 1982 de doğan kişide kampanyanın ilk günü olan 16 Mayısta kampanyadan faydalanabilir anlamına geliyor ki bu şekilde kampanyanın yapılabileceğini hiç zannetmiyorum.

Tahminimce yıl hesabı yapılacaktır. Bu mantıkla da 1983 ve sonrası kampanyadan faydalanabilecektir.
  • Kampanya şartları değişmiş arkadaşlar. İlk mesaj güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

ee program ortaklarında sakaryada örneğin 37 kayıt bulundu.
    önceden altın aldığım kuyumcu falan da yok internet posları geçmeyecekse kötü valla.
    baya azalmış ortaklar anlaşılan...

evet güney kuyumculuk vardı bir tek . şu an o da gözükmüyor :)
  • Altınbaş Ankara ankamallı aradım çeyrek altın satmıyorlarmış galiba hiçbir mağazası satmıyordur diye tahmin ediyorum. Altın alacaklara duyurulur.
  • quote:

Kampanya şartları değişmiş arkadaşlar. İlk mesaj güncel.

hangi madde değişmiş ki ?
  • onur air de program ortağymış uçak bileti alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

quote:

Kampanya şartları değişmiş arkadaşlar. İlk mesaj güncel.

hangi madde değişmiş ki ?

Kampanyadan ek kartlar yararlanabilecek olup, asıl ve ek kart harcamalarında yapılacak ilk işlem kampanyaya dahil edilecektir.
    Kampanyada yaş kriterini sağlayan asıl ve ek kart müşterileri ayrı ayrı yararlanamayacak olup ilk işlemi gerçekleştiren karta indirim yansıtılacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.