Şimdi Ara

Paraf 19 Mayıs Kampanyası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
13
Favori
36.616
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AC@DC

bonus ve maximum kartım var ama bu paraf alınırmı çok fazla kampanyası olmuyor birde aidat var mı bunda

Ben kullanıyorum. Baya da bir memnunum. Kart aidatı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MH ile görüştüm internet alışverişleri dahil değil diyorlar bu kötü oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYRoLeX

Arkadaşlar dikkatimi çeken bişey var. Sevgililer günü kampanyasında üye işyerlerinde dünya kadar işyeri çıkıyordu. Şimdi neredeyse hepsi gitmiş. Hatta sevgililer gününde yemek yediğim restorant bile listede yok. yada ben yanlış yere bakıyorum.

https://www.parafcard.com.tr/ProgramOrtaklari.aspx

Bütün üye işyerleri bu kadarsa gerçekten de çok azmış, ne bulup ne alalım bunlar arasından bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet-763

• Kampanya müşteri bazında takip edilecektir. Kampanyadan bir müşteri ilk işlemiyle bir kez yararlanabilecek olup maksimum kazanabileceği indirim tutarı 50 TL’ dir.

bu son maddeye dikkat etmeyen çok :) (bende dahil)

Alacağınız ürün maksimum 100 tl değerinde olmalı. Telefon almayı düşünenler 100 tl'ye s4 bulabilirseniz kampanyadan yararlanabilirsiniz tabi :)

Alınacak ürünün maksimum 100 TL olmasına gerek yok diye düşünüyorum. 100 TL den fazla olan alışverişlerden max. 50 TL indirim kazanılabilecek.
  • Ariş'te saılıyormu külçe altın falan
  • Kartımda 60 TL puan var. Harcayacak yer bulamıyorum. En kısa süre zarfında poslarını yaygınlaştırması lazım
  • Bende 75 TL puan vardı. 50 TL 'sini altınyıldızdan 2 gömlek, kalanını da LTB'den harcamıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıda bir arkadaş sormuş ama cevap göremedim;
    ARİŞ, Atasay, Zen'de çeyrek ya da gram altın satılıyor mu? 50 tl'sini parafla kurtarabiliriz böylece:)
  • işlem tek çekim olacak sakın taksitle almaya kalkmayın ;)
  • Temmuz 1982 doğumlu bir kişi 31 yaşına girmemiş oluyor değil mi? Benim hesabıma göre 20 Mayıs 1982 ve sonra doğanların kampanyadan yararlanabilmesi gerekiyor. Müşteri hizmetlerinden teyit eden var mı?
  • nisan 82 doğumlu bir kişi 31 yaşında olduğu için kampanyadan yararlanamaz. Riske girmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSbrksy88

quote:

Arkadaşlar dikkatimi çeken bişey var. Sevgililer günü kampanyasında üye işyerlerinde dünya kadar işyeri çıkıyordu. Şimdi neredeyse hepsi gitmiş. Hatta sevgililer gününde yemek yediğim restorant bile listede yok. yada ben yanlış yere bakıyorum.

Bütün üye işyerleri bu kadarsa gerçekten de çok azmış, ne bulup ne alalım bunlar arasından bilemedim

Üye isyerleri bunlarsa hiçbir ise yaramaz bu kampanya. D's damat da üye işyeri değil miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

quote:

Üye isyerleri bunlarsa hiçbir ise yaramaz bu kampanya. D's damat da üye işyeri değil miydi?

Üye işyerleri sadece orada görünen yerler değil, detaylı ararsanız mesela bulunduğunuz ile göre, daha çok marka çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: lacunainc

yukarıda bir arkadaş sormuş ama cevap göremedim;
    ARİŞ, Atasay, Zen'de çeyrek ya da gram altın satılıyor mu? 50 tl'sini parafla kurtarabiliriz böylece:)

Viaport atasay a sormustum 22 ayar gram satiyorlardi 2 gun once 96 fiyat cekti

• Benzin istasyonlarında kullanılabiliyor mu Para Puanlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

Benzin istasyonlarında kullanılabiliyor mu Para Puanlar?

evet ben tükettim puanları bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Hangi benzincilerde geçerli? PO, Shell, BP... tam olarak hangileri?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Hangi benzincilerde geçerli? PO, Shell, BP... tam olarak hangileri?

her shellde her bpde değil istasyon istasyon değişiyor. Tek tek sorun.
  • Ocak 83 kurtarır mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

quote:

Üye işyerleri sadece orada görünen yerler değil, detaylı ararsanız mesela bulunduğunuz ile göre, daha çok marka çıkacaktır.

Bursada arattım 5 6 yer çıktı hiçbiri de bir ise yaramaz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.