Şimdi Ara

Paraf Mobile Özel 1000 TL ye 40 paraf Para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
8
Favori
9.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paraf Mobile Özel  1000 TL ye 40 paraf Para Paraf Mobile Özel  1000 TL ye 40 paraf Para

• 1000/40 🤔
    Vay be, paraf da gitgide oranları dibe çekiyor desenize..
  • Sektör kısıtı işi zora sokmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamıyorum şu kampanya müdürünü. De ki tek sefer tüm sektörlerde 1000 TL, düşünmeden faydalanalım. Hem bankanın işi hem de bizim işimiz görülsün. Bunu düşünmek bu kadar zor mu ki? Amaç harcatmaksa sektörü kısıtlama be müdürüm🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında güzel kampanya, toplamda diyor, yani tek seferde değil. Normalde bu kampanyalar tek seferdeki harcamalar için olur. Hiç kampanya yoksa kullanılabilir.

n11 elektronik geçiyor, online harcama dahilse n11 gibi siteler kullanılabilir. Ama sektöre dikkat edin, trendyol elektronik deildi sanırım.

• Garanti ne yaparsa bunlarda aynı şeyi yapıyor giderek artıyor yapman gereken miktar 500 dü 600 oldu şimdi de 1000 kimse yapmasın alışveriş yoksa sürekli artar bu gidişle puan falan kazanamayız. 1000 e 40 çok kötü bir oran. Markette 125 idi 150 oldu gecen ay garanti 200 yapmıs buda 200 yapar bu ay.

• Allah razı olsun! Geçen gün 5000 e 80 tl indirim tanımlamışlar bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000 e 40 çok kötü olmuş
  • Başlık bu haliyle hatalı, doğrusu: Paraf Mobil'e Özel Elektronikte 1000 TL ye 40 ParafPara

• 75 TL'lik bir alışveriş yaptım amazondan sanalkartla yapmıştım. Şimdi provizyondan günsonuna geçmiş ama kampanyada sayaç hala sıfır acaba sanal kart kabul edilmiyor mu? 1000 e 40 kampanyası
  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    amazon halk bankası için elektronik geçmiyorsa olmaz

Parafmobilde sayaç anında işliyor,puan 1 gün sonra yükleniyor

Amazon iyzico geçtiği için kampanya bitiminde bildirince sayaca eklenir.

• Anladım herkese teşekkür ederim. N11 elektronik herhalde üste yazılmış hepsiburada, trendyol gibi yerlerde durum nedir? Bunlara nereden bakabilirim Yaklaşınca arar işletmeyi denerim amazonu. Birde taksitli aldığımız ürünün 1 taksiti işliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckobat_78 -- 2 Mart 2021; 9:11:12 >
    Hocam Paraf için n11, Hepsiburada, GittiGidiyor elektronik geçer fakat Trendyol giyim geçiyor.

• mrmuhendis kullanıcısına yanıt
    Hocam aradim m.hizmetlerini aldiginiz yerle alakali yapacak bir sey yok dediler. Var mi bir taktigi amazondan bir kac urun daha dusunuyordum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.