Şimdi Ara

Paraf TROY kart başvurusuna 400 TL ParafPara (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
41
Favori
39.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartım onaylandı 1 ay teslimatı yapamadıkları için (Yanlış adrese 2 defa göndermeler falan) şikayet var ve CİMER'de sağlam giydirip kartımı iptal ettim.Beceriksiz ve vasıfsız taşıyıcılarla uğraşıp sinirimi bozmak istemedim daha fazla.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Sistemleri öyleymiş ileride aktif olacak dedi müşteri hizmetleri yetkilisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chessmania kullanıcısına yanıt

diğer firmalardan kargo , kart gibi teslimatlar gelmesine rağmen tam 3 sefer adresi bulamadık diye geri götürdüler ve en son şubeden teslimi tercih ettim şubeden teslim alacağım kartımı. kuryenet tam bir rezalete dönüşmüş ve inatla bu firmayı tercih eden bankaları anlamak mümkün değil.

• eranyumm kullanıcısına yanıt

yerlerini bilmiyoruz bilsek bizde gideceğiz ama siz nasıl buldunuz kartınızın dağıtım şubesini?

• yerlerini saklamışlar gibi dükkanda ne bir yazı, ne de bir logo var. ben daha önce gitmiştim, oradan biliyorum.

• arkadaşlar Troy parafta mobil temassız nfc ile ödeme yapılıyor mu deneyen var mı

• sporcu42 S kullanıcısına yanıt

Be kartımı iptal ettim ulaşmadan. Hatta 200tl puan teklif ettiler. Böyle abuk sabuk yerlerle çalıştığınız sürece kartmart almıyorum dedim :)

• Bugün ilk defa kullandığım Troy kartla 2 defa 500+ tl market alışverişi yaptım.

İlkinde SMS geldi 60 TL puan verdi, ne kampanysı bilmiyorum.
    İkincide SMS geldi market kampanyası 25 tl ve paraf üstü vermiş.

### Ancak 400 tl için SMS gelmedi. Sayaç da yok zaten. Size SMS gelmiş miydi? Puan yüklenecek tarihi mi beklemek lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böcekli sümük -- 7 Ocak 2024; 18:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böcekli sümük kullanıcısına yanıt

20 ocakta 400 puan olarak yüklenecek. Sms gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 7 Ocak 2024; 19:36:3 >
  • Arkadaşlar yaklaşık bir aydır kuryenet İzmir Bornova da işyerime kartımı teslim edemedi. Saat akşam 7 ye kadar işyerinde olmama rağmen, saat 6 da geldik sizi bulamadık vs diye saçma sapan mesajlar attılar. En son şubeye getirsinler diye mh ni aradım. Tamam yönlendirdik dediler ama pazartesi ayın 15 i, o gün gelirse ve ben teslim alıp hemen harcama yaparsam kampanya geçerli olur mu acaba. 15 ocak a kadar diyor ya, 15 i de dahil mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vakur42 -- 12 Ocak 2024; 21:29:17 >
  • vakur42 V kullanıcısına yanıt
    15 Ocak alışveriş yaparsanız kampanyayı sağlamış olursunuz

• 6 taksit 30bin sinirlamali mi. Mesela 2 kere 20binlik alip 6ya bolebilir miyim

• Kart limitiniz kadar taksitlendirme yapabilirsiniz. Önemli olan 30k limitini aşmamanız. Kart limiti 90k ise 30+30+30 da yapabilirsiniz

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt
    Baya iyiymis

• 400 tl bonusu kazanabilmek icin, alisverisi yaparken halkbank posundan yapmak mecburi mi yoksa herhangi pos oluyor mu?

• englishman22 kullanıcısına yanıt
    Üye işyeri şartı yok

• Hepsipaye 10 ocakta yükleme yaptım ancak hala ekstrede gözükmüyor. Önceki yüklememde 4 taksit yapmıştı hepsipaye şimdi ekstrede bile gözükmüyor. Paraf troy. Bilgisi olan var mı? İşlemi taksitlendiremiyorum gözükmediği için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 400 TL’lik kampanya için 15 Ocak dahil midir sizce? 15 Ocak’a kadar demiş. Ama bazı bankalar o günü de hesaba katıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnternetten alisverisler dahil mi arkadaslar. Dahildir de sartlarda yazmiyor insan bi killanmiyor degil :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarı kız deneyenler özelden yazabilir mi mesaj olarak. benimde bildiğim başka kartlardan bi kaç taktik var onları anlatabilirim özelden isterlerse

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.