Koronadan dolayı sırf kampanya var diye hadi bir Antep yapalım diyen çıkmaz sanırım. Ama çeşitli sebeplerle uçak seyahatı yapmak zorunda olanlar için çok iyi fırsat. Covid dolayısıyla havacılık sektörünü desteklemek amaçlı bir kampanya gibi görünüyor. Son dönemlerde yaptığı puan kampanyalarını da düşünürsek oldukça cazip. Avans puan kullanımında da geçerli. Biletleme : 1 Kasım- 31 Aralık 2020 Seyahat : Sınırlama yok. ParafParalarınız Seyahat Hattı ve Paraflytravel.com da 5 Kat Daha Değerli !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi az_tek -- 2 Kasım 2020; 12:56:11 > |
Parafly Puanlar Seyahat Hattında 5 Kat Değerli
-
-
Efsane geri döndü -
Teşekkürler. -
Çok iyi haber tam da bilet alacaktım 2 kat değerliden 5 kata çıktı. Puanlar cepte kaldı -
Parafly da almak istediğim uçak bileti 150 lira. Yani bu durumda ne kadar paraf puan kullanmak gerekiyor. -
Hocam kampanya açıklamasına göre 30 TL Parafpara yetecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: can33tokat
Bu mesaj silindi.Forumda uçak bileti satışları, aracılık, puan kullandırma yasaklandı.
https://forum.donanimhaber.com/bolumde-satisi-yasak-olan-cek-ve-uyelikler--122022398
Yasak olsada aşağıdaki konuda forum yönetimi müdahale etmemiş gibi görünüyor.
https://forum.donanimhaber.com/ucuz-bilet-firsatlari-kisisel-bilet-alim-satim-ana-konusu--27437638
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi az_tek -- 2 Kasım 2020; 13:34:5 >
-
pegasus kodlarını alınabilir fiyattan aldıktan sonra en mantıklısı şu anda cips kampanyası. -
puanlarla uçtuğun her mil, bir kırbaç olarak dönecektir sana. uyaran üstad böyle yaparsa, cemaat ne yapmazki.quote:
Orijinalden alıntı: uyaran
Efsane geri döndü -
Gideyim bmw kiralayayımquote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
puanlarla uçtuğun her mil, bir kırbaç olarak dönecektir sana. uyaran üstad böyle yaparsa, cemaat ne yapmazki.
Alıntıları Göster -
Örnek alınacak bir kampanya... -
2000 puan vardı , iyi oldu -
-
Paraflytravel.com da avans puan kullanmadan islem yapiyo bana suan.. Avans puani kullanamadim
Halk Parafly seyahat hattini arayinca 315 avans pusn hakkiniz var dedi.
???
Paraflytravel.com da ayni sorunu yasayan var mi -
Satan varsa puan alınır -
Ben sabah denemiştim. bilet tutarı ne kadarsa puandan da direkt o kadar düşüyordu. 5 kat değerli değil bire bir oluyor yani. Ben de bir yanlislik var diye almadim. Seyahat hattı web sitesi üzerinden 5 kat değerli kullanarak işlem yapan oldu mu acaba? -
Aksam babam için bilet aldım 250 TL için 50 parafpara kesti yani 5 kat teyit edildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getbusy06 -- 3 Kasım 2020; 0:24:3 > -
Çok teşekkürler hocam.
Parafly bunu ilk kez yapmıyor,çoktan yapmasını bekliyordum zaten ben şaşırmadım. |
paraflytravel sitesinden de uçak bileti baktığınızda artık x2 olarak hesaplıyor. harbiden erken bitirmişler. şaka gibi. insanlar plan program yapıyor 2-3 gün sonra biletini alırım diye düşünüyor 31.12.2020 gözüken kampanya kasımda ayı sonunda erkenden bitiriliyor. |
Hay senin gibi bankanın ben.. |
Kartı kötüye kullananlar yüzünden , bu kampanya da son buldu . Kesinlikle artık soyad kuralı gelmesi gerekir , bu şekilde olmazsa çok daha bu adamların eline prim verilir
|
Bilet alaydık da 5 katını ödemeye razıydık. Bende puan toplayım diye alışveriş kastım. Nede olsa yılbaşına kadar sürem var diye. Allah cezanızı versin! Keriz silkeleme operasyonu resmen. Hatta giyim kampanyasında 282 tl eksiğim vardı Togo.com.tr'den bot aldım son gün puan almak için. (Herhangi bir siteden almadım ki sektör bilgisi tutmaz diye) Giyim sayılmadı puan da alamadım. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum şu anda. Hadise bu anlattıklarım düşünülürse tüketici hakları alanında değil ceza mahkemesi konusudur. |
devlet bankası olduğu için itibara çokta önem verdiklerini düşünmüyorum. müşteriye hiç önem vermiyorlar ki devlet bankaları arasında bence en iyisidir halkbank, gerisini siz düşünün. kredi kartı aidatını alamadığım tek banka Halkbankasıdır.
|
Benzer içerikler
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- enpara youtube premium
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- hepsipay fatura ödeme
- getir finans
- hepsiburada hisse yorum
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- cyber monday
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- bim yazıcı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X