Şimdi Ara

PARAFTAN 50 TL PARAFPARA(YENİ YIL KAMPANYASI) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
9
Favori
13.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 20 dk.dır paraf ile n11'de ödeme yapamıyorum :(

Benzer durumda olan var mı arkadaşlar?

Kampanya bitecek 45 dk sonra :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

20 dk.dır paraf ile n11'de ödeme yapamıyorum :(

Benzer durumda olan var mı arkadaşlar?

Kampanya bitecek 45 dk sonra :(

Browser'ı değiştirince alabildim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

N11.com'dan altın alanlara puan yatmıştı, bugün geri almışlar puanları.

benden almamışlar
  • bu kampanya kapsamında halkbank hakkımı yedi.

mevzu şu ki 29 aralıkta cep telefonu aldım bimeksten 1499 tl. mesaj geldi telefonuma 50 tl parafpara kazandınız diye. mesaj gelmese haberim yoktu kampanyadan. tamam dedim. neyse telefonda garanti problemi çıktı, ertesi gün bimekse iade ettim telefonu ve bankayı aradım. hem hesabı kontrol etsinler bakayım borç kapanmış mı hem de bu kampanya olayını sorayım diye. bana bilgi veren eleman aldığım telefon ücretinin iade edildiğini, 50 tl lik parafparanın geri alındığını ve 31 aralık'a kadar 500 tl ve üzeri alışverişe 50 yükleneceğini söyledi.

ben de aynı gün, bankayı aradığım gün, 30 aralıkta teknosadan aynı telefonu 1599 tl ye aldım. nasılsa 50 tl de gelecek diye düşünüyorum içimden. ama bu sefer mesaj gelmedi. ben de nasılsa gelir diye çok üstüne düşmedim. bir hafta geçti mesaj yok. bankayı tekrar aradım mesaj gelmediğine dair. müşteri temsilcisinin verdiği cevap şu : kampanyadan tek seferlik yararlanılabiliniyor. siz yararlanmışsınız. şimdi bunlara ne dersin ? iade edilmiş alışverişi kampanyadan yararlanmış olarak gören bir banka. 50 tl için kırk takla atmak değil de nedir bu ?

çevremizdekilere bunun gibi örnekleri anlatalım ki insanlarımız daha bilinçli olsunlar.

• Ben önce novabazardan alisveris yaptim paraf posundan geçmedi diye vermediler.daha sonra ise turkcell iletişim merkezinden telefon aldim paraf posundan geçirdim yine vermediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aralık ayındaki alışverişlerim sırasıyla; 200+200+200+400 şeklinde

üçüncü 200 liralık alışverişimi iptal ettim diye 50 liralık puanın 25 ini geri almışlar, aralık ayındaki alışverişlerim 500 ü geçiyor ama halkbankın ki başka kafa, itiraz ettim dönüş yaptılar iade olmuş vs kem küm, yok dedim aralıkta 500 ü geçen alışveriş var dedim kabul etmedim, inceleyeceğiz dediler birdaha geri dönmediler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.