Şimdi Ara

PARAFTAN 50 TL PARAFPARA(YENİ YIL KAMPANYASI) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
9
Favori
13.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulker95

Yeni Yıl Hediyeniz Paraf’tan! Paraf POS’larından Yapacağınız Toplam 250 TL Harcamanıza 25 TL, Toplam 500 TL Harcamanıza 50 TL ParafPara!
    Kampanya 15-31 Aralık 2013 tarihleri arasında Beyaz eşya, elektronik, giyim, ayakkabı, çanta, aksesuar ve kozmetik sektörlerinde Paraf üye işyerlerinden yapılacak işlemlerde geçerli olacaktır.
    Kampanya kapsamında belirtilen sektörlerde yapılan toplam 250 TL ve üzeri harcamada 25 TL ParafPara, toplam 500 TL ve üzeri harcamada 50 TL ParafPara kazanılacaktır.
    Kampanyadan yararlanabilmek için işlemlerin Paraf POS larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
    Kampanya müşteri bazında olup, bir müşterinin asıl ve ek kartları ile kazanabileceği ParafPara tutarı 50 TL ile sınırlıdır.
    Kazanılan ParafPara’ ların son kullanım tarihi 30.01.2014 olup, kullanılmayan ParafParalar 31.01.2014 tarihinde geri alınacaktır.
    ParafPara transferi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacak ve transfer edilen ParafParalar geri alınacaktır.
    Kampanyadan Bireysel Paraf Kredi Kartları ile yapılan işlemler yararlanabilecek olup, Business kartlar, Parafly kartlar, sanal kartlar, ParafPara kullanarak yapılacak işlemler ile iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını haizdir.

n11 geçerli.Altın dahil
    hızlıal geçerli.
    markapon geçerli.
    novabazar geçerli müşteri hizmetlerinden sordum

Konuyu açan arkadaş.mesajina inanip novabazardan alisveris yaptum geçmedi yilbasi puani yerine noel babayi verdiler.bir daha da emin olmadan site ismi yazma.ben yandim siz yanmayin arkadaşlar novabazar da geçmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• meddah58 kullanıcısına yanıt
    halkbank müşteri hizmetlerini aradım daha geri dönüş yapılmadı.
  • dün akşam eşimin parafcardiyla hizlialdan altın aldım bugun 60 parafpuan yatmis.
    Ayrıca hizlialdan peşin alındığında yüzde 2 parafpara veriyor 500 e 10 tl
    zaten halkbankin kampanyasiyla otomatik
    5 taksit yapıyor.

• Hepsiburada.com kampanyaya dahil mi, bilgisi olan var mi?
  • 146 tl markafoni+23 tl hızlıal+92 tl n11(altın) toplam 261 tl için 25 tl kazandın sms ı geldi.
    markafoni de geçerli bilginize...ilk sayfaya eklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

146 tl markafoni+23 tl hızlıal+92 tl n11(altın) toplam 261 tl için 25 tl kazandın sms ı geldi.

hocam banada geldi bu sms o alışverişi 500e tamamlasak 50 verirmi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludag34

quote:

146 tl markafoni+23 tl hızlıal+92 tl n11(altın) toplam 261 tl için 25 tl kazandın sms ı geldi.

Verir.

• Paraf Günüm
    Paraf ile size özel ayrıcalıkların tadını çıkarın!

Kampanyanızı ve kampanyanızın zamanını siz belirleyin, Paraf dileğinizi gerçekleştirsin.

Ayda bir defa, kendinize özel belirleyeceğiniz bir günde, ister %5 indirim, ister artı 4 taksit, ister 2 ay erteleme, isterseniz 5 kat ParafPara kazanım fırsatı sizleri bekliyor! Üstelik her ay, aynı günde, aynı fırsattan yararlanabilirsiniz!

Paraf Günüm hizmetinden yararlanabilmeniz için tek yapmanız gereken,
    Yararlanmak istediğiniz kampanya kodunu,
    Kartınızın son altı hanesini,
    Belirleyeceğiniz günü aralarında boşluk bırakarak 3404 numarasına SMS olarak göndermek!
    Paraf Günüm Katılım Detayları
    Kampanya kodları: İndirim için : “I”; Ekstra ParafPara için: “P”; Artı Taksit için: “T”; Erteleme için:”E” dir.
    Örnek SMS Metinleri aşağıda yer almaktadır:
    I 123456 5
    P 123456 12
    T 123456 18
    E 123456 31

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uludag34

quote:

Verir.

hocam dönem içi hareketlerde 25 tl yansımış, 500e tamamlasam o 25 , 50 tlmi olacak yoksa yanına bir 25 tl dahamı gelir,

geleceği kesinse sorun ok nasıl gelirse gelsin

• Arkadaşlar 500'lük alışverişi yapar yapmazmı geliyor 50TL yoksa 31 Aralık kampanya sonunu beklememize gerek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: datox

Arkadaşlar 500'lük alışverişi yapar yapmazmı geliyor 50TL yoksa 31 Aralık kampanya sonunu beklememize gerek varmı?

Bende ertesi gün geldi, bazılarına anında gelmiş
  • Ankara da puan harcanabilecek benzinlik var mı arkadaşlar? Şaşmaz, batıkent, gimat, ostim taraflarında...
  • vatan bilgisayar kampanyaya dahil...
  • datox D kullanıcısına yanıt
    Bana hemen geldi.
  • hızlıal da nasıl bir altın kombinasyonu yapıyorsunuz 500'e en yakın nasıl oluyor
  • Arkadaşlar Parafgünüm ile birleştirme cabasında size birşey sormak istiyorum.

Parafın sitesinden alıntı;

İNDİRİM uygulaması kapsamında seçilen özel gün içerisinde yapılan harcamalarda %5 indirim uygulanacak olup, seçilen özel günde maksimum 30 TL tutarında indirim kazanılabilir.
    ---
    EKSTRA PARAFPARA uygulaması kapsamında, seçilen özel gün içerisinde yapılan harcamalardan 5kat ParafPara kazanılacaktır. Kazanılabilecek maksimum ParafPara 30 TL'dir. Harcama Vaadi ve çeşitli kampanyalardan kazanılan ParafParalar kapsam dışıdır.

İkisindede 30TL kazanıyoruz ancak indirimde %5 diye belirtmişler, fakat extra parafparada 5 kat demişler. Neye göre 5 kat anlayamadım. Eğer alışveriş yapacağımız yerin vereceği parafpara oranının 5 katıysa çok avantajlı olmuyor çünkü %0.25 veriyor genelde taksitli alınca. Eğer durum buysa. Alo Dialog'u arayıp parafgünüm'ü indirime çevirtmek daha mantıklı geldi bana en azından sabit %5 kazanıyorum.

Aranızda sanalpazar/hizlial/n11 gibi sitelerden taksitli altın alıp paragünümle birleştirerek ekstra parafpara kazanan varmı? Varsa bizi aydınlatabilirmi?

Fikirlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: datox

Arkadaşlar Parafgünüm ile birleştirme cabasında size birşey sormak istiyorum.

Parafın sitesinden alıntı;

İNDİRİM uygulaması kapsamında seçilen özel gün içerisinde yapılan harcamalarda %5 indirim uygulanacak olup, seçilen özel günde maksimum 30 TL tutarında indirim kazanılabilir.
    ---
    EKSTRA PARAFPARA uygulaması kapsamında, seçilen özel gün içerisinde yapılan harcamalardan 5kat ParafPara kazanılacaktır. Kazanılabilecek maksimum ParafPara 30 TL'dir. Harcama Vaadi ve çeşitli kampanyalardan kazanılan ParafParalar kapsam dışıdır.

İkisindede 30TL kazanıyoruz ancak indirimde %5 diye belirtmişler, fakat extra parafparada 5 kat demişler. Neye göre 5 kat anlayamadım. Eğer alışveriş yapacağımız yerin vereceği parafpara oranının 5 katıysa çok avantajlı olmuyor çünkü %0.25 veriyor genelde taksitli alınca. Eğer durum buysa. Alo Dialog'u arayıp parafgünüm'ü indirime çevirtmek daha mantıklı geldi bana en azından sabit %5 kazanıyorum.

Aranızda sanalpazar/hizlial/n11 gibi sitelerden taksitli altın alıp paragünümle birleştirerek ekstra parafpara kazanan varmı? Varsa bizi aydınlatabilirmi?

Fikirlerinizi bekliyorum.

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_.1987 -- 31 Aralık 2013; 20:46:37 >

• Turkcell iletişim merkezinden paraf posundan telefon aldim.paraf puan yine vermediler teknoloji gozukmuyormus müşteri hizmetleri öyle dedi.timden telefon aliyorum ama teknoloji alisverisi değilmiş Allah parafcardida halkbsnkida kahretsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Turkcell iletişim merkezinden paraf posundan telefon aldim.paraf puan yine vermediler teknoloji gozukmuyormus müşteri hizmetleri öyle dedi.timden telefon aliyorum ama teknoloji alisverisi değilmiş Allah parafcardida halkbsnkida kahretsin

Bankaya iletişimden ş,ikayet bıraknız düzeltiyorlar. Bana da sinema biletinde öyle yapmışlardı. Şikayet bıraktım ertesi gün iade yaptılar. Gittiğim sinema sinema görünmüyormuş sistemlerinde..
  • Cevabiniz için teşekkürler.internet sitesinden mi mesaj birakiyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.