Şimdi Ara

PARAFTAN 50 TL PARAFPARA(YENİ YIL KAMPANYASI) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
9
Favori
13.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5m Migrostan discovery aldim gecmedi. Market gorunuyormus. Ben elektronik aldım. 5m migros elektronik bolumunden cektirdim karti yinede gecmiyor. Şikayet kaydi olusturdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

n11de altın olayı kesinse bende girecem 6 gramla 6 taksitle alsam 500lira ücretsiz taksitli nakit avans olur

n11 ve hizlial dan altın aldim 84 tl parafpara yattı biraz önce totalden mazot alarak kullandım

• quote:

Orijinalden alıntı: hakano3

quote:

n11de altın olayı kesinse bende girecem 6 gramla 6 taksitle alsam 500lira ücretsiz taksitli nakit avans olur

n11 ve hizlial dan altın aldim 84 tl parafpara yattı biraz önce totalden mazot alarak kullandım

teşekkürler hocam cevap için
  • hakano3 H kullanıcısına yanıt
    Ben dun alisveris yaptim hala yatmadi mesajda gelmedi.sizin puan ne zaman yatti arkadaşlar aninda mi yatıyor

• Bugün golddan laptop aldım mesaj geldi ama parafpara gelmedi hala. Internet şubeden kontrol ettim orada da görünmüyor.

• quote:

quote:

quote:

Paraf Günüm ile mi birleştirdiniz 84 TL parafpuan bu şekilde mi oluştu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepe

quote:

quote:

quote:

Paraf Günüm ile mi birleştirdiniz 84 TL parafpuan bu şekilde mi oluştu acaba ?

evet parafgunum 30+50= 80 parafpara

• msj gelmeyenler halk posttan çekilmemiştir. msj gelenlerin puanları gece yarısından sonra dönemiçi hareketlerinde görebilirler.
  • Sanalpazardan alışveriş yaptım ve 50 Lira parafpara hesabımda görünüyor.
    Lakin bu kartın harcama yerleri kısıtlı sanki yok gibi , sıkıntı burada.
    Bakalım buluruz inşallah
  • Bizde diyorduk bu halkbank çıldırdı mı ne yapıyor uçak biletinde indirim vesayire hepsi kara para haklamaymış.
  • vatanbilgisayar vs.. elektronik diye mi gecer? kampanyaya dahilmidir?
  • Paraf'in yilbasi için 50 paraf puani ve Sanalpazar'in 500 alisverise 50 TL puani geldi mi size acaba? Yani Sanalpazar'dan 500 TL alisveris yaptigimda 100 parafpuan gelecek mi?

• Şimdi n11 den parafcardla bi laptop alınsa 50 tl puan gelecekmi gelmeyecekmi ?
    Birde parafgünü değiştirsek değişen tarih bidahaki aymı geçerli yoksa hemenmi geçerli olur?

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    bir sonraki ayda gecerli..
  • niip N kullanıcısına yanıt
    Bi sonraki ay geçerliyse değişikliğin anlamı neki öyleyse bi işe yaramayacak

• Arkadaslar hizlialdan altin alip BKM Expressle odeme yapsam problem olur mu?

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Paraf günüm koşulları değişti bu ay içinde paraf günümden faydalanmadıysanız değişiklik bu ay için geçerli oluyor bir hafta önce bu şekilde değiştirdim ve işe yaradı bir sorun olmadı. (Alodialog'u arayarak yapılabiliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktyler -- 27 Aralık 2013; 10:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

Paraf günüm koşulları değişti bu ay içinde paraf günümden faydalanmadıysanız değişiklik bu ay için geçerli oluyor bir hafta önce bu şekilde değiştirdim ve işe yaradı bir sorun olmadı. (Alodialog'u arayarak yapılabiliyor)

Bu konuda eminsiniz değil mi? Daha iki gün önce müş.hiz. paraf gününü değiştiriseniz bir sonraki ay geçerli olur dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

Bu konuda eminsiniz değil mi? Daha iki gün önce müş.hiz. paraf gününü değiştiriseniz bir sonraki ay geçerli olur dedi.

Az önce tekrar sordum müş.hiz. ne, Kesin mi dedim kesin dedi;

Aynı ay içerisinde paraf günüm değiştirilebiliyor, şöyle ki;

Benim Paraf günüm her ayın 12'si, 12 sinden önce arasaymışım o ay için değiştirebiliyormuşum yada o gün yapabiliyormuşum.
    Ama 12 Aralık geçtiği için bu günü mesela 27 Aralık yapamıyormuşum.

Misal Ocak ayına girince 12 ocaktan önce arayıp değiştirebiliyormuşuz.

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    Ben de konuyu açan arkadasin verdiği yanlis bilgiye mahsuben novabazar sitesinden alisveris yaptim maalesef parafcard orda geçmedi ve bana puan yuklemediler.şikayet kaydinizi nereye olusturdunuz ve bir sonuç aldiniz mi.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.