Şimdi Ara

PARAFTAN 50 TL PARAFPARA(YENİ YIL KAMPANYASI) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
9
Favori
13.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parafpuanları migros sanalmarkette harcayabiliyot muyduk?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanları hangi mağazada harcadığımızı da yazsak iyi olur.Ben koçtaş mağazasında harcamıştım.
  • n11 normal alışverişe % kaç paraf puan veriyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan_00

n11 normal alışverişe % kaç paraf puan veriyor arkadaşlar

1
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

1

peki hocam peşin geçtiğimizde otamatik 5 taksit oluyor mu n11 de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

1

peki hocam peşin geçtiğimizde otamatik 5 taksit oluyor mu n11 de

niye 5 e bölsün?
  • Mobilya sektörü geçer mi acaba? (Paraf üyesi, İstikbal)
  • N11.com'dan altın alanlara puan yatmıştı, bugün geri almışlar puanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

N11.com'dan altın alanlara puan yatmıştı, bugün geri almışlar puanları.

aklıma yeniçarşım axess olayı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Ankara da puan harcanabilecek benzinlik var mı arkadaşlar? Şaşmaz, batıkent, gimat, ostim taraflarında...

Şaşmaz kavçağındaki Shell'de parafpuanları kullanabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

N11.com'dan altın alanlara puan yatmıştı, bugün geri almışlar puanları.

Şimdi alım yapacaktım bende, allah allah neden geri aldılar? Normalde kampanya koşullarında altında geçerli değildir yazmıyor. Var mı bir gerekçesi, görüştünüz mü müşteri hizmetleri ile.

Edit: Hızlıal'dan altın alıpta puanı geri alınan var mı?

Edit2: Şansıma tüküreyim hizlialdan altın almak için siteye bir girdim site bakımda, geceye kadar açılmayacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 31 Aralık 2013; 17:40:24 >
  • Bir kampanya yaptilar rezil oldular.haksiz ve rezalet bir banka.ziraatten bir şey ogrensinler.150 TL hediyemizi dun aldik kullandik.Halkbank ise novabazardan ve turkcell iletişim merkezinden yaptigim alisverislere paraf para vermedi.tüm iliskimi hesaplarimi kapadim.

• Siz altın olayını pm yerine burada paylaşmaya ve musteri hizmetlerine sormaya devam ettikçe puanlar hep silinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Siz altın olayını pm yerine burada paylaşmaya ve musteri hizmetlerine sormaya devam ettikçe puanlar hep silinir.

aynen hocam.konuya n11.comdan atın alıpta geçtiğini belirten kişiye pm attım.dedim siz burada yazarsanız halkbankasında çalışna birisi okur ve bankanın kahramanı olması adına durumu iletir ve sonrada kazanılan puanlar geri alınır dedim.merak edenlere pmden bilgi verin dedim.nitekimde dediğim gibi oldu.o gün arkadaş mesajını sildi ama bir başkası gene yaptı aynı olayı.bu tip hadiseler forumda defalarca yaşanmıştır buraya yazanlar bir kenara bankayı arayıpta altın alınıyormuş geçiyormuş diyenlere söylenecek söz bulamıyorum.umarım benim gibi kampanyada ki kategorilerde kullanıpta puan kazananlarınkini kesmezler.kesmeleri bir yana halkbanaksına derdini anlatayım geriye alıyım demek bir ömür.zaten halkbankası ile işlme yapıyorsan çok kararlı ve mümkün oldugunca iade işine girmiyeceksin

@benliharun hocam burada ki yazınızdan sonra da umarım geri alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 31 Aralık 2013; 19:37:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

quote:

Orijinalden alıntı: ulker95

Yeni Yıl Hediyeniz Paraf’tan! Paraf POS’larından Yapacağınız Toplam 250 TL Harcamanıza 25 TL, Toplam 500 TL Harcamanıza 50 TL ParafPara!
    Kampanya 15-31 Aralık 2013 tarihleri arasında Beyaz eşya, elektronik, giyim, ayakkabı, çanta, aksesuar ve kozmetik sektörlerinde Paraf üye işyerlerinden yapılacak işlemlerde geçerli olacaktır.
    Kampanya kapsamında belirtilen sektörlerde yapılan toplam 250 TL ve üzeri harcamada 25 TL ParafPara, toplam 500 TL ve üzeri harcamada 50 TL ParafPara kazanılacaktır.
    Kampanyadan yararlanabilmek için işlemlerin Paraf POS larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
    Kampanya müşteri bazında olup, bir müşterinin asıl ve ek kartları ile kazanabileceği ParafPara tutarı 50 TL ile sınırlıdır.
    Kazanılan ParafPara’ ların son kullanım tarihi 30.01.2014 olup, kullanılmayan ParafParalar 31.01.2014 tarihinde geri alınacaktır.
    ParafPara transferi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacak ve transfer edilen ParafParalar geri alınacaktır.
    Kampanyadan Bireysel Paraf Kredi Kartları ile yapılan işlemler yararlanabilecek olup, Business kartlar, Parafly kartlar, sanal kartlar, ParafPara kullanarak yapılacak işlemler ile iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını haizdir.

n11 geçerli.Altın dahil
    hızlıal geçerli.
    markapon geçerli.
    novabazar geçerli müşteri hizmetlerinden sordum

Konuyu açan arkadaş.mesajina inanip novabazardan alisveris yaptum geçmedi yilbasi puani yerine noel babayi verdiler.bir daha da emin olmadan site ismi yazma.ben yandim siz yanmayin arkadaşlar novabazar da geçmiyor.

kardeşim müşteri hizmetlerinden sordum 4440400 geçiyor dedi.yalan mı söylüyoruz.elektronik olarak geçiyor dedi müşteri temsilcisi.arayın siz de sorun

• VATAN da IPHONE 4 850 TL ye geliyor üstelik 16 taksit
  • HepsiBurada'dan az önce sipariş geçtim ve ParafPara kazandığıma dair mesaj geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulker95 U kullanıcısına yanıt
    Geçmedi iste ben mi yalan söylüyorum yani.kartimi iptal ettim.müşteri hizmetleri mi?Halkbank trnin en müşteri memnuniyetini önem vermeyen bankalarından birisi

• sadecenotebook.com dan bilgisayar aldım herhangi bir paraf para gelmedi, müşteri hizmetlerini aradım gelmeyecekmişte... :((( bilgisayar donanım parçaları olarak geçiyormuş site aklınızda bulunsun...
  • kusura bakmayın o zaman bir daha alışveriş yapmadan yazmayalım:((
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.